Smink

En utav alla saker jag har lite ångest för vad det gäller studenten är hur jag ska sminka mig!!!
Jag har stått och provat lite olika nu ett tag. Ännu har jag inte kommit fram till nåt resultat. Det enda jag vet är att jag ska inte ha så mycket på dan och lite mer på kvällen... det går bra!

                                                     

Gräsligt

Jag har varit en god dotter och klippt gräsmattan. Det ni! eller, jag kanske inte gjorde det helt frivilligt och på eget initiativ, mamma bad mig igår. Men ändå, I did it!

Mer om dagen

Efter sko-handlandet och lunchen blev det jordgubbar till efterätt! mumsigt värre, fast jag tröttnade efter ett tag.

Annars så har dagen innehållit en presentation av mitt otroligt snygga powerpoint-bildspel. Det gick väl. Sen var det bara betygsnack på engelskan, men nu kom min lärare på att jag faktiskt hade varit ganska duktig på engelskan så han kanske ville sätta mvg. Det lät trevligt tyckte jag, men han lovade inget, att gubben aldrig kan bestämma sig!

SKOR

Okej, nu fungerade det lite bättre med bilderna. Så här kommer lite fina bilder, eller nej, bilderna är fula. Men bilder på fina skor!

Jaa, jag var faktiskt inne på skopunkten.. älskar hur höga dom här skorna är!

Dagen

Eftersom fröken klantarsle (petra) försov sig i morse så fick jag åka till tuna park helt själv!! Det var jag och några pensionärer där och våran lärarvikarie Valentin med sin mamma.
Hur som helst så kickade sko-utbudet i tunapark ass med med inne i stan. Jag hittade massor kändes det som. Jag tog kort på alla jag provade och hade tänk lägga upp dom här. Men dom bilderna gick inte att lägga in på datorn av nån mysko anledning. Det var bara dom två sista bilderna som funkade, det var bilder på dom skorna jag faktiskt köpte. Så det var ju tur att jag kan visa upp dom i allafall.



Håller på och går in dom nu. Passformen är inte perfekt. Jag var tvungen att köpa ilägg till också, men dom är ändå lite stora, hälen åker ur. En storlek mindre funkade inte, vänsterfoten kom inte ens i skon då. Ett annat problem är att jag knappt kan gå i dom eftersom dom är så höga. Men det löser sig, det var dom värda!!

Godmorgon!

Det är solsken och sko-shopping! Jag tror att det blir en bra dag.

                                

Bruna ben! how?

Okej, tvp veckor kvar till studenten. På studenten ska man vara brun och fräsch i kroppen till kontrast till den vita klänningen. Jag är blekfis. Och hur brun kommer jag hinna bli på två veckor? typ NONE!
Solarium suger, soldusch har jag aldrig testat men har hört att det inte ska vara så jättebra och brun utan sol vet man ju hur det brukar bli...

Så, jaa, jag är lite hjälplös här...


Sovdags?

Nu är det strax duschen som gäller för min del. Egentligen orkar jag inte duscha. Men jag är liksom inte fräsch och jag kommer inte orka i morgon bitti, så vad ska man göra?
Jag ska upp lite tidigare än vanligt imorgon. Ska åka till tunapark för lite shoeshopping. Hoppas på bättre lycka med skorna där borta!


dumma radioversion

Okej, lyssnade precis på videon jag la upp och det var ju enb sån där mesig där dom har retischerat alla "niggah" och "fuck" - ord, LAME.
här ska det låta!

night in

Jag vet att den är gammal, men jag kan ju inte hänga med jämt. Hur som helst så kan jag inte få nog!

Lägger upp en you-tube för omväxlings skull istället för spotify-länkarna.

Annars så kollar jag på How I Met Your Mother och äter chips. Det är mycket trevligt.


Det blir en produktiv dag..

Hemma.
Vet ni vad? Jag satt faktiskt i bilen och tänkte "när jag kommer hem ska jag fan ut och springa lite på spåret!"eftersom jag har ätit så otroligt mycket onytttigt hela den här helgen. Bra plan! .. SEn somnade jag i bilen och vaknade inte förän i strängnäs och nu vill jag inte göra nåt annat än att gå och lägga mig igen!!
Så det blir ingen springning för mig idag. Och inte så mycket annat heller för den delen.
                             

On the road again

Nu ska vi typ åka om ett litet tag så jag ska packa ihop datorn nu. See yaa!

30/5

Idag är det bra mycket soligare och typ nästan varmt, i solen duger värmen i allafall. MEN vi kan ju glömma mitt debut-bad för året. 11 grader i vattnet - skulle inte tro det va?


Bada? Big nono! (om nån undrar över dom fula pinnarna i vattnet så är det en blivande brygga)

Det här är så nära vattnet jag kommer.

Mina fötter håller sig på land i solen. Punkt slut.

Moffdags

Kvällen innehåller film, rocky-road glass, cola, choklad och CHIPS! Jag har varit sugen på chips ett bra tag nu, så här är min belöning!

Superchips=supergoda


Snuffsis

Jag hittade en av Gurans söndertuggade pinnar ute på gräsmattan. Den ska jag spara, faktiskt.


20.36

Är proppmätt av massa mat. Vi har snackat en hel del student, gaaah!!
Kan ju säga som så att vädret styrde upp sig ordentligt på eftermiddagen och nu på kvällskvisten. fast jag har fortfarande inte badat.. landkrabba!! men det är kallt.

Hästarna hälsar att gräset är gott men lite torrt. Jag säger att då får dom äta torrt gräs för jag vill inte ha mer regn. En ny bekantskap har jag också skaffat mit, ni ser den där ljusa fläcken längst bort? det är också en häst, han är ny, jag har i allafall inte sett honom förut. Vi kan kalla honom MrAlbino eller nåt.


Datanörd

Sitter fortfarande här i mit lilla rum med mes-blom-tapeter och snetak.
Är snart klar med allt som jag "måste" uppdatera mig med på datorn. Det är faktiskt bra att vara ifrån datorn ett tag. Bli liksom mer att göra då till skillnad från jämt annars då folk inte upptaderar sina bloggar tillräckligt ofta och inget händer på facebook. Eller så är det jag som spenderar aaaldeles för mycket tid vid datorn kanske...

Lööörda

Ber om ursäkt för den sega uppdateringen. Har ingen bra anledning, eller aa igår så orkade jag inte för vi kom inte hit förän typ tolv igår kväll p.g.a. olika anledningar, typ som att det var dåligt väder, vi körde med släp, lång kö på mcdonalds och så skulle pappa in och handla nån konstig grej på vägen. Och idag... jaa idag har jag bara varit seg helt enkelt.
Det är väldigt tomt här utan alla människor som vanligtvis brukar springa runt här och härja, jag tror aldrig jag har varit här när vi har varit så här få faktiskt... det är tråkigt! Jag hade ju tänkt att typ sola och bada lite och ha det lite chill, men vädret vill inte sammarbeta med mig, därför har jag lite tråkigt just nu, äter glass, det kan man altid sysselsätta sig med.




Hade lite tråkigt ett tag i bilen igår. Då får man roa sig med att ta fula kort på sig själv. Fast annars så gillar jag att åka bil, det är mysigt, fast jag saknade min iPod lite..


Inte mycket kul att se efter vägarna.


Ser det lockande ut att gå och bada eller? skulle inte tro det... fast just nu är det faktiskt sol, men det blåser så in i helvete och är svinkallt, känns typ som höst eller nåt.


Ut och åka

Nu ska jag åka iväg strax homies!
Vet inte hur det blir med fler uppdateringar idag med tanke på att jag inte vet riktigt när vi kommer komma fram och om det mobila internetet är pålitligt. Only time will tell..


Ciao Bellas!!


Musik

Lite musik som går på repeat hemma hos mig just nu:

Good Morning - Kanye West

I Wish You Were Here - Alpha Blondy

The Salmon Dance - The Chemical Brothers

Oh No You Didn't - Mercenaries 2 Anthem

Take A Minute - K'NAAN

Wavin' Flag - K'NAAN

Kidz With Guns - Gorillaz

Pursuit Of Happiness - Kid Cudi, MGMT, Ratatat

Har gjort lite nytta

Jag har städat, det behövdes som vanligt.
Här har ni beviset:

FÖRE


EFTER


Fast dom äckliga dammtussarna ligger kvar... hatar att dammsuga!

Jag har gjort en liten packning också, kommer typ inte behöva ett skit men det är svårt att inte packa ner för mycket (vilket jag också gjorde, slängde ner lite fler saker i väska efter att jag tog den här bilden).


elin hjärta mat

Är nu hemma och botar hungern, jag lindrade den lite i skolan med en dajm men det kommer man ju inte så långt på. 
jag äter varma mackor som jag har lagat och en morot, fast den har jag inte lagat, bara skalat. Ett glas saft har jag också, som pricken över I:t. Jag har officiellt blivit en saft-oman

sugrör måste man ju ha också, annars är det inte lika gott!


Jag vill ha fredag idaaag

Och det har jag också, aah jag gillar när jag får det jag vill!
Har varit i skolan på en fredag för ovanlighetens skull. Vi har haft projektarbetes utvärdering, det var tråkigt, men nu får jag godkänt i debn kursen i allafall. men av kommentarerna att döma på min projektrapport så var dom väl inte överdrivet nöjda med mig skulle jag tro. Och så kom Cassandra och sa att hon hade träffat en annan i vår klass som hade skrivit en projektrapport på 34 datorskrivna sidor!!!!! hur KAN man?!

Jag sitter här och hungrar ihjäl nu och väntar på mitt tåg hem i datasalen tillsammans med Dannie och Filippa, dom pluggar, inte jag för jag behöver inte MOHAHAHAHHAH, det känns SÅ bra! Fatta skön helg liksom, inget plugg what so ever!


Bilden kanske ni känner igen, men det finns ju inte så mycket att välja på här på skolans datorer... Men så här glad känner jag mig just nmu ungefär, minus min extrema hungrighet!!

Slut på ångesten

Okej, mamma bestämde åt mig så det blir en weekend i värmland helt enkelt. Ohhh så exotiskt!
Bäst att det blir fins väder så jag kan se till att avklara årets första dopp!


Helgen

Jag har ångest över vad jag ska göra den här helgen.

Mina alternativ är:

Krogen med Petra och några strängnäs folk.

Anti-bal kväll -maskerad med folk.


Hänga med föräldrarna på en weekend i sommarstugan.

Eller helt enkelt bara hänga här hemma...



Jobbigt val, jag vet inte vad jag vill heller. Men just nu lutar det faktiskt åt sommarstugan om det är fint väder. Känner mest bara för att ta det lugnt och är jag är trött på att vara hemma. Men jag bestämmer mig nog imorgon.


Klappat och klart!

NU är jag klar med arbetsmiljö-grejen! Finally, den suger, men jag orkar faktiskt inte bry mig mer. Så skoltrött är jag nu. tack och lov att skolan är klar.
Jag önskar att jag kunde säga att "nu är jag klar med allt i skolan för evigt" men det kan jag inte riktigt än. För överbetyg i det här ämnet måste man nämligen göra en muntlig redovisning i nästa vecka också, tyvärr..
Men nu mina vänner, ska jag läsa min tidning!!!

bra läsning

Ahh, gratis sakerna bara rullar in till mig. Nu kom det en chic-tidning på posten - Gratis, ska få tre nummer till gratis också för nån grej jag gjorde för länge sen.
hrm, jag har fortfarande inte börjat med powerpoint, dålig diciplin Elin, DÅLIG.

trött hjärna

Tillbaka. Altså det här klassrådet gjorde mig tröttare än vad en hel skoldag i vanliga fall brukar. Seriöst, alla skriker och ska få fram sina åsikter samtidigt, alla blir irriterade och ingen tycker likadant. Själv har jag bara suttit där framme på min sekreterar-plats och tänkt på lite annat. När det blir sådär så orkar jag inte ens bry, blir bara avtänd på hela grejen.
Efteråt gick jag i allafall och köpte mig den där jackan jag provade här om dagen, studentoutfitoutfit no1 är klar. Men jag bara måste hitta ett par skor till outfit no2.
Jackan

Nu ska jag försöka fortsätta med powerpoint-grejen. Åhhh orkar inte...suck..


Lunch

Nu är presentationen på g i allafall. Jag är lite lost på vad den egentligen ska innehålla, men jag kör på bara helt enkelt! Få fortsätta i eftermiddag.
Nu har jag lagat en smarrig (hoppas jag) pasta sallad åt mig själv, ambitiöst va? och SAFT så nu ska jag sätta mig i solen och äta det. Sen ska jag iväg till skolan för klassråd, eller student-råd skulle vi kunna kalla det eftersom det är det vi ska snacka om.

Goder morgon

Ah solen skiner, fåglarna kvittrar.. ja, jag ska sätta mig och jobba på min powerpoins presentation nu. DEt ska bli intressant att se hur det går. Men det borde väl inte vara svårt att bara lägga in lite bilder och text right?
Tror jag ska ta med mig datorn upp i köket och göra det, som jag nämnt tidigare så är koncentrationen på en betydligt högre nivå där uppe vid köksbordet än här nere i soffan.

Sen vill jag bara säga hur irriterad jag blir på små skitungar som tror dom är coola när dom förstör för andra. Varför jag vill säga det är för att Alexs bil som stod här i området under natten hade fått rutan inslagen och så hade dom snott allt dom kunde hitta där i. Usch va arg jag blir på sånt.

 Men annars, God morgon och Ha en bra dag, det ska jag försöka med!

Sleep Tight

Börjar bli trött. Har varit allmänt trött idag faktiskt, sov riktigt djupt på bussen in till skolan nu på eftermiddagen. men nu vill jag sova djupt igen så jag säger godnatt med mitt försök till en sängkammarblick.


Glad flicka

Fick en mycket glad överraskning i brevlådan - En biobiljett!
Som statistiska centralbyrån tydligen hade utlovat för att jag deltog i den där undersökningen häromdan. Men eftersom jag inte hade läst så noggrant i papprena dom skickade så kom det som en mycket trevlig surprise helt enkelt.

Gillar starkt!

Hur fin?

Kvällshäng

Ooooh så duktiga dom var!! mycket underhållande indeed. Fast eftersom ingen av dom som hade sagt att dom skulle komma dit så fick jag sitta själv och kolla helt mobbad och tyvärr så han jag bara se första akten p.g.a. mina dumma tåg. Hade jag kollat på andra akten också så hade jag fått vänta på mitt tåg hem helt själv utan nåt att göra i en och en halv timme. Det hade varit segt, jag hade ganska mycket ångest om hur jag skulle göra kan jag säga er för jag ville verkligen fortsätta kolla.
Men nu är det som det är. Det är vid såna här tillfällen som man önskar att man hade börjat dansa som liten så man var lika cool och duktig som alla dessa människor var nu.

Extremt dålig bild, jag vet. Därför blev det inga fler.


Dansdags

Jag ska snart masa mig iväg till skolan igen. Det är dansafton på G så jag hoppas på att bli underhållen av en massa duktiga dansare. Petra ska dansa också, det ska bli intressant.. haha nej, skojja bara, hon är säkert jätte duktig.
Det här blir väl bland det sista man ser performance-wise på den här skolan. Lite sorgligt, så det vill man ju inte missa!!

Jag själv har ju faktiskt också en talang för dans.

 



Och detta är bara ett litet urval av allt jag har att erbjuda!

Hemmaaaa

Ah, nu har jag sjunkit ner i soffan här hemma. Fy farao va jag är slut altså.
Nu har jag haft det sita i Engelska C, NO MORE!!! det är inte ens några fler meningslösa lektioner kvar, fantastico!!! Jag är så lycklig såå! Men jag kan ju säga som så att det var ganska ovärt att ens förbereda sig, visade sig att jag inte ens fick prata om det jag skulle prata om riktigt och medans alla andra fick prata i typ fem minuter så tror mjag att jag satt där och snackade med gubben i e kvart.. segt!
Men men, det är skitsamma. Nu återstår bara en enda uppgift innan jag kan skrika YAAAAAAAAAAAAAAAY! Och det är den där powerpoint presentetionen.. jag kan typ inte ens powerpoint så vi får se hur det går.

Kolla vad jag hittade i frysen hemma MUMSFILLIBABBA! nåt annat som faktiskt är mumsigt är mitt stora glas med kall saft som jag sitter och smuttar på, det var riktigt längesen jag drack saft, men det är ju gott vettja!

Men man kan ju inte överleva på vätska.. så nu är det nog dags för mig att gå upp och laga till något smaskigt åt min tummie.


Jag har så tråkiga tåg-resor nu för tiden utan några lurar i öronen...


MAT

har just nu bestämt mig för vad jag ska äta för lunch på studenten då vi ska äta på restaurangen Grappa. Eller aa, jag har två alternativ på fördrinkar och två alternativ på efterätten, bestämmer mig imorn eller nåt hur det blir där. Men fyfan va gott det ska bli!!! Det är inte bra att sitta och läsa läckra meyer då man är hungrig. Tangentbordet blir ju helt nerdrägglat!


I mitten av veckan

Väntar på kultur och idé historia. Vettefan avd som kommer hönda på den lektionen men jag har en känsla av att det är ganska övärt att vara här med tanke på att vi redan har gjort den sista betygsgrundande saken i det ämnet. Men med tanke på att Ingela, läraren i ämnet, hatar att ställa in lektioner så kommer vi nog fortsätta att ha dom som vanligt. Men det gör inget, jag har väl samanlagt knappt en helt skolvecka kvar, snyft. Det börjar kännas lite sorgligt nu, och läskigt nästan. men nej, nu ska jag inte sitta här och bli djup.

Kan ju nämna något om vädret. Igår hade jag somriga kläder och då spöade det ner regn. Så idag tog jag på mig lite mer och nu verkar det ju nästan som att solen vill titta fram... snacka om oflyt!

Vad händer?

Jo, just nu sitter jag nyduschad och fräsch, sitter och äter ost. Ska plocka ihop det som behövs till imorgon och plugga lite i sängen tror jag. Sen händer det nog inte så mycket mer roligt för den här tisdagen förutom att jag ska sova och det ska väl ungefär alla andra också så det var ju varken roligt eller orginellt.
Gute nacht!

hey sexy lady

Nu har jag samlat krafter med pasta med sparris och proschutto-skinka (ha överseende med stavningen), lite melon och en del choklad.
Jag är nu redo för att förbereda mitt muntliga till engelskan imorgon och boksamtalet om boken jag inte fattar nånting om på engelskan imorgon (HATA ENGELSKA C!!!!!!). Redo, men ack så opepp! åh juste.. jag måste duscha ikväll också, ååh jobbiiigt!!

(jag gillar fjongarna vis sidan av mitt huvud, det är dagens luftfuktighet som har gjort det skulle jag tro)


kattfan

ååh. Dum katt jag har! Hon kom upp på min mage och började gosa genom att trampa runt så där med tassarna som katter gör när dom vill göra det bekvämt för sig (när ska dom egentligen lära sig att min kropp är oformbar?) men så vart jag tvungen att lyfta bort henne för att kunna skriva på datorn. Och då visar det sig att den jäveln har varit ute i regnet. Så nu är mitt vita linne helt brunt och DESSUTOM så lyckades hon göra hål i det med sina sylvassa klor. BITCH


Den ultimata studentpresenten

Vi har också gått runt i några affärer som säljer köksprylar och annat till hemmet och drömt oss bort till i höst! Vi har försökt hitta saker som våra kära släkt och vänner kan tänkas vilja köpa i studentpresent och vi hittade!!!!
Petra hittade en jätte gosig groda och jag, jag hittade den här!!! OCH JAG VILL HA DEN!

549:- Åhlens. Köööp gott folk KÖÖÖÖP!


o du regniga tisdag

Ack så mycket viktigt som har hänt i skolan idag. Först var det typ betygsnack och lite annat snack på religionen. Efter det var det håltimme i fyra timmar. Egentligen behövde vi inte gå på sista lektionen eftersom vi bara skulle få veta betyg där också. Men jag kände att jag har spenderat så mycket tid hemma på sistonde så jag och Petra stannade kvar.
Mycket tid av dagen har spenderats på Kungsgatan i Eskilstuna idag.

Både Petra och jag är på jakt efter skor till studenten. Men bara för att jag för en gång skull behöver ett par skor, så finns det typ inte ett enda par jag gillar!! hur sjukt är inte det? Men dom här lila sakerna tyckte jag om och det gjorde mamma också, så dom kanske jag kan få.


Dom här tyckte jag också ganska bra om. Ursäkta den suddiga bilden.

Sån här typ av jackor tycker jag är väldigt snygga, jag kanske skulle få den av min kära moder också, yaay!

Den här enkla kavajen köpte jag för egna slantar, kommer säkert komma till användning. Den var på haöva reapriset så det var svårt att låta bli.

PORR!!!!! Köpte faktiskt den här bikini överdelen på gina. Vilket betyder att alla kommer veta vart jag har köpt det och hälften av sveriges tånåringar kommer gå runt med en likadan. Men jag tyckte om den, så jag köpte den ändå. Har inga trosor till än så länge, alla bikinitrosor sitter ju åt så jävla hårt så att fettet sväller över, och nåt sånt vil man ju knappast köpa, eller hur?

Vi var så deperimerade efter bikini-provningen så vi köpte lite godis att trösta oss själva med.. så nu kommer det väl knappast bli roligare nästa gång vi ska prova bikinis...


Back on Track

Internet is back to normal här hemma, tack och lov!
Det har regnat idag och jag är redan förbaskat trött på det här dumma vädret. Solen, come to mama!

Tänkte att jag lika gärna kunde lägga upp bilderna på det jag provade igår.

Ganska söt jeanskjol. Köpte den inte eftersom det var brist på storlekar och denna var för stor.

Vanlig svart kjol, alltid användbart liksom. Men det var samma problem med den här som den förra.


Söt klänning, den var istället för liten (glömde ta kort på den medans den satt på mig)

Fin jeans-klänning, den hade jag köpt, om jag hade haft råd...


Tisdag

Tjabba, Elin här, är tillbaka. Sitter i skolan innan min första lektion. Som sagt så är mitt internet hemma ur funktion, lite svårt att blogga då... DUMMA TELIA!!!! Hoppas det funkar idag istället.
Jag kan ju fylla i Resten av sakerna jag gjorde igår som Petra inte visste om. Efter provet så gick jag till engelska lektionen och satte mig ner och skrev en upsstats i två och en halv timme. Det var jobbigt och jag missade fem-tåget hem så jag fick döda en timme ungefär på stan. Letade efter student presenter till mig själv. Sånt är verkligen förvånansvärt svårt... Provade även diverse klänningar och kjolar som jag tog kort på och skulle visa er, men det gick ju inte så bra.
Efter detta höll jag nästan påp att missa sex-tåget hem också, men han i sista minuten. KOm hem, vrååålhungrig, åt mat. Och sen ringde dom från statistiska centralbyron och ville ställa dom där frågorna som dom skulle ringt och ställt för en vecka eller två sen!!! Det tog en halvtimme, klockan var efter åtta och det var dags för mig att börja skriva på min religionsuppsats som jag ska gå och lämna in nu på religionen!!
Sen har jag aslång håltimme också, blir nog en sväng på stan om jag gissatr rätt. Men nu måste jag kila.
Hoppas vi hörs senare, toodles!

sov gott.

Elins internet funkar fortfarande inte så jag tänkte vara snäll och säga god natt från henne!
Så.. god natt då!


Nu har jag egentligen chansen att lägga ut värsta sexiga bilderna på elin, men tror jag skiter i det för jag lär nog bara få igen sen.. Denna bild är från ettan tror jag, haha så söt!

Tjooo!

Petra här! Jag har fått order av elin att meddela för hennes kära läsare att hennes internet inte vill fungera. Så hon sitter där hemma i panik om att ni ska börja dissa hennes blogg nu bara för att hon inte uppdaterar.
Det är där jag, världens bästa Petra, kommer till undsättning.. räddaren i nöden liksom :)

Så vad hade elin skrivit? .. hm.. jo om hennes dag!
Det började med att hon mötte upp mig (petra för er som inte fattat!) för lite lunch i matsalen. Efter det var det dags för lite panikpluggande inför kultur provet, och det var verkligen panik. Vi fick inte in något så vi fattade beslutet att det var dags att skriva upp lite hjälpmedel på handen.
Men provet gick rätt bra ändå (för oss båda), borde lyckas med ett g... och sen.. ja efter det så gick vi åt olika håll så sen vet inte jag vad mer hon gjort idag.

Nej nu kanske jag borde sluta skriva, tror inte elin menade att jag skulle skriva så mycket.. nu tar ju jag för mycket uppmärksamhet från henne liksom, stackare!
Men det var trevligt att talas vid, eller hur? :)


Pussar, kramar och nyp i rumpan från mig och min skönsjungade pojkvän ;) hahaha


Måndamorgon

Blev ingen mer uppdatering igår, inge mer plugg heller. Det blev sängen för hela slanten. Jag gick och la mig med kläderna på och slumrade till lite, sen blev jag väckt ett tag senare och då var det lika bra att gå och lägga sig igen. Bara det att då låg jag där och blev NERVÖS för proven idag, hur ofta blir man nervös för ett prov? det var väldigt längesen jag var i allafall, har nog inte hänt sen högstadiet sist. Men det blev jag hur som helst och kunde inte sova. So do the maths, jag har inte pluggat ett skit och jag är trött som satan! Det blir lite hetsplugg nu på morgonen som jag hoppas räcker.
Mest nervös är jag faktiskt inför den jävla uppsatsen som jag ska sitta och skriva ett par timmar på engelska lektionen idag, känns som att jag har noll koll på allting... så hejdå fina vg..
En annan sak som har hållt mej vaken i natt är dom jävla myggbetten som inte vill sluta klia. ÅÅÅH kan man inte bara utrota alla myggor med nånting, det finns ju så många smarthuven där ute, kan inte nån av dom komma på nåt smart gift?

Trötter

Har just varit och ätit lite indisk mat, lite för starkt för min smak. Plus att nu är jag så trött så jag orkade knappt sitta upp. Så jag går och dör lite i soffan eller sängen nu. Får se om jag orkar läsa igenom mina plugg-kort senare annars får jag helt enkelt hålla tummarna för att det räcker med att plugga imorn förmiddag (inte såå troligt kanske). Men vi får se, nu orkar jag inte ens sitta vid datorm och DÅ är det illa.

money money money

Igär när jag skulle ta ut pengar innan vi gick in på krogen så märkte jag att jag hade 200 spänn mindre på mitt kort än vad jag trodde. Jag gick nyss in på min internetbank för att se om det fortfarande stämde, och det gjorde det. Men jag kan inte koma på vad det är jag har köpt.. jag som tyckte att jag hade varit så duktig och sparsam den här månaden och skulle belöna mig själv med lite shopping i veckan. Men tydligen inte, jag är en fattig jäkel, så är det!



Lite snack

Nån människa därute som vill låna min hjärna ett tag och lära sig allt till mitt prov imorn så jag slipper själv? seriöst... det går inte, orkar knappt sitta upp själv! Tror att jag överdrev mina krafter lite med dom där korten i morse, det var mer än va jag egentligen pallade.
Två toast och en bit melon åt jag till lunch. Jag vill ha mer melon, men det finns inte mer. buhuhu

Ack, du underbara frukt

Que-cards

Nu har jag tagit mig själv i kragen och suttit och gjort små kort med anteckningar till provet så jag kan förhöra mig själv - Imponerande va? trodde knappt själv att jag skulle orka. 22 stycken blev det, så nu återstår bara att lära sig allting också, det är ju den värsta biten tyvärr, finns inget tråkigare plugg än att sitta och banka in imformation i skallen som sen måste stanna där tills ia allafall dagen efter.. puh
Nej, först ska jag äta nån slags lunch, är redan hungrig som en varg. Och så tar jag nog och kickar back med en film också, orkar inte vara mer duktig nu på ett litet tag, måste ju återhämta krafterna lite.


Haha, är inne på pappas inloggning på våran stationära dator och hittade den är gamla INTE photpshopade bilden på mig själv. Charmig?

Video från förfesten


Godmorgon söndag

Gårdagen var rolig! Fast vi gick ut väldigt sent så det blev till att betala dyrt inträde. Men det gjorde inte så mycket, gjorde bara av med 200 spänn under kvällen allt som allt, plus förfest-drickan. Kvällen slutade med en sjukt god pommes-bricka och en lång promenad hem i regnet.
Idag är jag glad att det inte är så fint väder, då behöver jag ju inte ha dåligt samvete för att jag bara vill ligga inomhus framför tvn. Fast jag måste nog ignorera baksmällan ett tag för att plugga lite också, men inte än (har en känsla att jag kommer fortsätta säga så och sen helt plötsligt är dagen slut, men NEJ jag måste).
Dom enda skadorna jag skaffade mig igår är ett blåmärke på ryggen och blåsor på tungan, som vanligt ingen aning om vart grejerna kom i från.
NU sitter jag här och äter kyckligsallad med massa såååååås, det är mums!
Sådär kan det gå om man däckar i Alex rum...
Några vid stripp-stången, minns inte vilka och det är ju inte så lätt att se heller...
På vägen hem hittade Alex en jättesöt igelkott!
Taggig sak
Som sagt... det regnade lite...

Ångest

Snälla snälla högre makter, gör mig inte sjuk igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hello friends

Är hemma på en kort visit. Blir utgång ikväll nämligen. Jag hade egentligen tänkt stanna hemma eftersom jag ör rädd för att bli sjuk igen med tanke på att jag inte är riktigt återställd sen min dumma sjukdom. Men jag blev så sugen när jag var där och träffade alla party-sugna människor plus att jag blev halvt medtvingad. Soo whatcha gonna do? Parta! Hoppas plånboken håller...

Kalasdags

Nu kilar jag iväg till festligheterna. Råkade trycka i mig lite för mycket blåbärspaj här hemma, vilket inte var så smart eftersom det förmodligen bjuds på nåt gott där borfta också.. men men, bara att trycka ner´, än finns det lite plats kvar!
Ciao!

Svettigt värre

Idag är det så varmt så man knappt orkar ligga utomhus på baksidan. Jag pinade mig igenom en liten stund ändå och blev JÄTTESVETTIG. Så jag tänkte att det skulle vara skönt om Lena spolade bort svetten med vattenslangen.

Jaa... ni ser ju själva hur skönt jag tyckte det var..


Förmiddag

Frukost ute i solen, det är fint det!

Har faktiskt hunnit med mer än bara frukost hitils idag. Cyklade ner och köpte en present också, för jag ska på kalas idag! Trisslotter och en chokladkaka, fantasifullt va? men va fan köper man egentligen till en 19-årig kille, det är inte lätt!

Nu ska jag ta hand om mina vinterskor lite, dom lär jag ju inte behöva mer på ett tag.


hejsan hoppsan

Va fort tiden går!!
Åt middag, satte mig och uppdareade bloggen. Sen pratade jag med Anna i telefon och vips! nu är klockan redan TIO. Det blir inget mer plugg för min del idag. Men det spelar ingen roll, jag har ändå fått mer gjort idag än jag brukar på dagar då jag säger att jag ska plugga. Så jag är nöjd!
Nu blir det snacks, tv och sen sova!

Så fel det kan bli

Angående videoinlägget så vill jag bara säga att det är inte bacon, utan kassler.

I väntan på maten


Mat

Det var inte bara grannarna som grillade idag utan det blev till min stora glädje grillning hos familjen Blom också.

Pappa som ska ner till sitt brinnande helvete..



Lenny med en sån dör snyggt haövbekymrad min som man brukar ha på kort när man inte är beredd.


Ute i naturen

Jag tänkte att min hjärna skulle piggna till lite av en kort promend, jag tror faktiskt att det funkade!

Jag hade på mig mina nya ballerina! Upptäckte till min fasa att dom faktiskt är lite för små, får ont i tårna. Men, dom töjer sig säkert och jag behöver ju inte gå flera mil med dom direkt.


Det gäller att hålla ögonen öppna för ormar! dom vill man inte träffa på! Gick faktiskt förbi en koppar orm. men den var långt borta, jag upptäckte den tidigt och så ringlade den inte(som är ju äckligast när dom rör sig) så jag fick inte riktigt sån panik som jag brukar få annars.

Fint träd

T.o.m. maskrosorna är välkommna för min del, så länge dom inte är på våran gräsmatta!

Träd

Skog

Jag hamnade lite för mycket ute i terrängen, det var lite obehagligt eftersom det är svårare att upptäcka ormarna i tid där..

moi

Vitsipporna håler på att vissna, så pass nära sommaren är vi!

Det där glittret på mitt ben betyder inte att jag är vampyr. Utan det är mina sjukt långa hårstrån på benen!! dags att göra nånting åt det kanske?

Blomma

Blomma

Det blåser väldigt mycket ute, som ni kan se på björken. Men det gör inget eftersom det är så varmt ändå.

Det luktar GRILL ute!!!!


Klockan är fem

och jag har nu gjort anteckningar på allt jag behöver lära mig (hoppas det inte är mer.. svårt att veta när man har varit borta fyra-fem lektioner i rad..) Så allt som återstår är att skriva ner allt på små kort så jag kan förhöra mig själv sen och så naturligtvis LÄRA mig allting.
Men först och främst tänker jag faktiskt ta en liten paus igen, behöver det, huvudet känns såå tungt av alla nya kunskaper. Måste få smälta första att jág faktiskt har varit så pass duktig idag, det är inte alltid det händer. Ofast är det ju mycket snack och lite verkstad.

Belöning

Nu har jag tagit mig igenom och skrivit om arkitektur, skulptur och måleri också, där för var jag välförtjänt en tallrik med glass tycker jag.

Om nån kanske undrar ifall att bloggen bara kommer att handla om det där förbannade provet idag så kan jag svara att ja, det kommer nog mest handla om det idag eftersom det är det enda jag har på schemat för dagen.


åååh

Skrivkramp!!!! (nu blottar jag min oerhört fula handstil också, men den kände väl alla redan till...)


Denna hårda också hemska dag så får man göra vad man kan för att lätta upp stämmningen. Jag lyxade till vattnet lite och såg samtigigt till att få i mig lite extra vitaminer.

Inomhus

Nu har jag förflyttat mig in i käket där jag sitter i min gröna playsuit (som är väldigt ful, men ganska skön) och äter lunch! Paaastaaa och ISkall mjölk, mums!

Utomhus

Att plugga utomhus är en ganska bra uppfinning. Man gör liksom två saker samtidigt, lär sig saker OCH jobbar på brännan. Plus att man borde bli åigg av allt syre man andas. fast det blir man inte tyvärr, bli snarare trött av det..


Just nu:

Kultur och idé -historia plugg på altanen.
Det är svettigt och varmt, men det har börjat komma upp en hel del moln på himlen så det blir svalt och skönt lite då och då i allafall.
Nej, har inte tid att sitta här mer, måste lära mig saker.


22.25

Nu är det färdigpluggat! Elin är slutkörd!
Men hela TRE datorskrivna sidor har jag lyckats med!! inte illa pinkat va? men nu får uppsatsen ligga på hyllan och mogna ett tag, måste fokusera med på Kultur och idéhistoria provet nu. Eller inte nu, men imorgon.
Nu... nu nu nu ska jag... jag vet inte. Orkar inte kolla på tv/film, datorn är tråkig.
Jag kanske ska gå och lägga mig.. redan!! men vafan, har inget bättre för mig och jag är trött.
Så kan jag gå upp utvilad och pigg imorn - redo för plugg.

bita bita bita naaaglaaar

All den här stressen över plugg har fått mig att börja bita på naglarna igen!!! dåligt!
Inte direkt stor-bitning då hela nageln ryker, utan mer lite smått gnagande så dom försvinner gradvis... inte bra, har man väl hmnat tilbaka i helvetet så¨är det svårt att ta sig upp därifrån igen. Så vad som än händer får inte allt vitt på en nagel försvinna!!! då är det kört


Tackar gud för facebook

Jag körde fast totalt i min etik-uppgift förut. Kom inte på något etiskt problem med Adoption. Vilket är just det uppsatsen går ut på... Så jag sände ut ett litet rop på hjälp på facebook. Och hjälp fick jag av en fin flicka vid namn Frances som tydligen är ett riktigt geni. För nu är jag på fötterna igen!


trötter

Eftermiddagen var menat att jag skulle ägna åt min STORA etik-uppsats. Men efter att jag åt två mackor så var det knappt så jag kunde hålla ögonen öppna. Mamma sa åt mig att gå ut och vila lite i en vilstol. Det gjorde jag och har nu legat där och slumrat ett ganska bra tag. Resultatet? tröttare än någonsin..hur ska detta gå?


Glass

Det var ganska lång väntan på tåget hem sen så jag tog tillfället i akt för att gå och hämta min gratis-yoghurtglass. Eskulstuna har ingen 7-eleven-butik. MEN dom har en Preem/7-eleven mack och jag´tänkte att det borde funka lika bra. Det tyckte inte killen som jobbade där så jag fick köpa en twister för mina egna pengar istället..
Petra var med mig som sällskap, hon köpte också en Twister och så satte vi oss vid ån en stund. Fast utsikten var inte sådär jättevacker mittemot en förfallen industribyggnad.


WOW

Det är allt jag har att säga. Gud va mycket som har ändrats sen sist jag var ute och såg mig omkring. Det är liksom så fint överallt! Kokhett är det också, men det tänker jag inte klaga på för det är så skönt att det känns som sommar. Lite nedstämd blir man dock när man kommer på att det inte är tillåtet att vara ute och njuta av det fina vädret uten man mpste in och plugga..
Jag åkte ju iväg ganska tidigt till skolan idag utan en tanke på att tiden för klassrådet ändrades för lääängesen. 13.15 var jag inne i Eskilstuna, 14.10 började lektionen vilket betyder att jag kunde ha åkt tåget in 70 min senare än bussen jag åkte med gick. Det var fullt av massa små-ungar på bussen också, som sparkade på mitt säte. Jobbigt.
Men men, jag ägnade en liten stund på stan innan. Kollade på bikinis (fula allihopa) och sen köpte jag en mjukglasss, väldigt mumsigt!
DEssutom så ska jag inte klaga på att jag var inne så tidigt med tanke på hur mycket jag har längtat efter att komma ur huset.

skumt

Okej, ni minns vad jag skrev igår om den där fame-drömmen?
Nu visade det sig att både Heidi och Petra har drömt samma sak... hur skumt är inte det? är det nån som vill säga oss nånting måntro?...

Torsdag

Som ingen borde ha kunnat undgå så brukar jag vara ledig på torsdagar. Fast idag så ska vi ha klassråd och prata om studenten, så jag måste åka in ändå. Detta gjorde mig faktiskt väldigt glad eftersom jag är så trött på att sitta här hemma hela tiden. Nu dom sista (tre?!!) veckorna vill jag ju typ vara i skolan så mycket som möjligt eftersom jag vet hur mycket jag kommer sakna det sen när det är över. Och jag är ju så lite i skolan bara som det är i vanliga fall liksom. Så jaa, snart ska jag åka in. Börjar kvart i två, men för att inte komma för sent så kan jag inte åka tåg och måste därför ta  en buss som går halv ett.


Det kändes som läääängesen jag sminkade mig och satte på mig respektabla kläder sist.


Men jag kunde inte hitta mitt livsviktiga lipsyl..


fast sen så hittade jag det i allla fall, på ett ställe jag redan hade öetat på. Kan ju bli så dumt ibland.


Glass!

Har just skaffat mig en gratis yoghurtglas här. Kan du ju också göra om du skyndar dig! Det ska bli gott.

Apropå gott så borde jag nästan gå och trycka i mig nåt... är hungrig, middagen va inge god!


najs

Har duschat så nu är jag fett med fresch och luktar fett med gott!
Nu ska jag inte göra så mycket annat än att kolla lite på vad tv har att erbjuda och sen gå och lägga mig. Är trött efter denna långa dag.

sommar in the air

Jag älskar att vädret har blivit så somrigt! DEt är asvarmt utan fast att det inte är nån sol och klockan är sju på kvällen. Love it! Pappa har precis klippt gräset också så det luktar jättegott och så kvittrar fåglarna lite mysigt i bakgrunde. Mypsysigt, eller hur?

Försökte vara lite fotogenisk, men med den här dåliga webcamen var det ju dömt att misslyckas..

Fast jag själv blir ju alltid bra på bild ofc.

Med den här bilden ville jag visa grönskan som är påväg här på tomten.

Katterna hade snott dom två sköna stolarna så jag jagade iväg keso till muren istället


Ska föreställa vårat körsbärsträd. Dom träden är finast när det är blommor på.

Och så återigen fotomodellen själv. Guud vilka rynkiga ögon jag börjar få. Ska nog hänga med mamma till botox-kliniken nästa gång... jag börjar ju trots allt bli gammal..


damn you tv

Altså, det är farligt med bra tv-program på eftermiddagarna... när blev klockan halv sju?!?

plugga/tv

Började skriva lite på min etik-uppsats förut. Gjorde det lättaste - skrev rubriken och svarade på frågan "vad är adoption". Sen fastnade jag framför Beverly Hills... otippat. Men några av dom uråldriga pojkarna är ju riktigt schnygga...


drömmar

Nu har jag drömt en hemsk mardröm i två nätter i rad!

Den har handlat om att vi ska ha Fame-föreställning. Första natten så drömde jag att jag var tvungen att gå därifrån i pausen för att fixa nåt och sen upptäckte jag till min förfäran att jag hade missat hela andra akten. Och i natt drömde jag att jag inte hade hunnit göra mig i ordning klart innan föreställningen.

Det kanske inte låter så hemskt, men jag har verkligen vaknat upp i panik båda gångerna!


Städning

Har lagt en halvtimme på att städa undan lite och bäddat om i min säng. Fyfan va äcklig den måste ha varit efter allt mitt svett och baciller. Men eftersom jag inte tänker va äcklig längre så behöver inte min säng vara det heller.


Extramaterial

Har ägnat en liten stund av morgonen och en ganska stor del av gårdagen åt att kolla på extramaterial till Vänner. Sånt är så roligt såå! OCH intressant. Jag satt för mig själv igår och ASGARVADE åt gag reels, wow vilket grisgarv jag fick till där en gång.


Hemma

Japp, hemma idag med och vilar upp mig. Fast idag har jag faktiskt klätt på mig lite och jag sitter här ute o min soffa!! Åh, jag har saknat soffan.. Idag ska jag faktiskt få lite saker gjorda, så mycket jag orkar... liite saker.


aa, sweet sofa


Telefonundersökningar

För en vecka sen så fick jag ett brev hem från nåt undersöknings-företag av nåt slag. Det var nåt papper jag skulle läsa igenom och så. Så ringde dom idag och sa att jag var tvungen att delta i deras undersökning som skulle ta 35(!!) minuter och jag orkade inte göra det just då och då frågade dom när dom skulle ringa isället. Jag sa "ikväll klockan åtta" dom har fortfarande inte ringt!!
Så kommer dom väl ringa på nåt osmidigt tillfälle och vilja ha svar på sina dumma frågor.


I made it!!

Puh! boken är färdigläst och klar! ÄNTLIGEN! Va duktig jag var nu!


Hoppar av glädje

I've got the power!

Fuck off dåliga bok!


soo loooong!

yaaay!


återigen denna Gatsby

Eftersom jag kanske ska till skolan imorn så tänkte jag att jag var tvungen att ta tag i den här dumma boken och läsa klart den, så nu har jag suttit och läst vääärldens längsta kapiten, seriöst det tog aldrig slut, men så sms:ar jag Channette och frågar om de va till imorn den skulle  vara klar, men då var det till nästa vecka! Men vet ni va? jag tänker fan läsa klart den idag ändå, har så sjukt mycket att göra till nästa vecka ändå!
Måste bara ta en paus först, gooosh jag är så trött!


En vecka sen <3


populär arbetskraft

Blev väckt i morse av att snubben från kyrkogården ringde och sa att jag hade fått jobb där om jag ville!! Vilket jag kanske vill, men inte kan etfersom jag redan har det där jobbet i mariefred. Vet inte vilket jag skulle ha tjänat mest på, men det kanske är bäst att inte veta... Men det hade ju faktiskt varit smidigare på kyrkogården etfersom det är närmare och jag inte behöver betala något busskort.
Men hallå, ofta man ringer i mitten av maj!?! jag trodde ju att det var kört med det jobbet för längesen!



Äntligen!!

Feberfri idag! Finally!! Fast jag är ändå hemma eftersom jag fortfarande är väldigt hängig. Det börjar väl blir dags att gå upp ur sängen kanske och äta lite frukost eller nåt. Måste även se till att föröka få NÅTT skolarbete gjort idag, har legat ett tag nu och varit superstressad eftersom jag säkert ska till skolan imorn igen.

Föresten.. om jag inte har nån feber.. varför har jag då ändå legat och svettats som en gris inatt? är det bara nån ny grej som jag har börjat med eller?!

internet-fönster-shopping

Tycker att den här tröjan ser veldigt gosisosig ut!

Har kollat runt väldigt mycket på skor också, men hallååå!!! fär ställena aldrig in nya skor? eller varför är strl 39 slut överallt?!


fortfarande inne på ny bikini

Det fina vädret fick mej att börja tänka på bikinis igen. KOllade runt lite på Victoria's Secret och hittade dom här  säkerna.


lite fööör kul där ute?

Okej, nyss på facebook så skrev min syster att hon är fängelse i Slovenien, bör jag vara orolig?

                              

Just nu:

Har mycket tråkigt, äter mer melon

               

paradise..

Haha, vet ni va jag precis hittade att som hade på tv4 play? Paradise Hotel 2006! Altså den säsongen då Natacha Peyre var med.. man kan ju undra varför som sänder den där nu..


utökad allmänbildning

Sitter och roar mig över önödiga fakta. Tänkte dela med mig lite.
- Man tillbringar 6 månader av sitt liv på toaletten (trodde ändå det skulle vara med med tanke på hur mycket man har fåttt höra hur mycket av sitt liv man blinkar bort)
- Det finns en fobi där man är rädd för träd (dom bör nog bosätta sig i sahara eller nåt)
- En Kackerlacka kan leva nio dagar utan huvud, efter nio dagar svälter den ihjäl (hur i helvete tar man död på en kackerlacka då?!)
- Varmt vatten fryser fortare än kallt vatten ( men hallååå, var är logiken?)
- Den som dricker kaffe löper 66% mindre risk att begå självmord (bäst att jag börjar dricka kaffe om jag ska ligga här och vara sjuk resten av mitt liv)

hohoho

hahaha



åhåhå



hihihi


goodbye good life

Petra och jag blir nog så illa tvugna att säga adjö till den där underbara och billiga lägenheten trots allt. Killen måste ha svar nu och i dagfsläget kan vi inte hyra den. Usch så sorgligt!! Det hade varit så roligt att skryta med att vi bodde där!!

Våra sjläar kommer i allafall att finnas kvar där och dricka champagne på soffan...


klippt och skuret

Nu har jag gjort något som jag har gjort ytterst få gånger i mitt liv- klippt naglarna!
Jag orkade inte med dom. Men jag är oerhört stol över att jag för en gång skull klippte istället för bet av dom, fantastiskt. Fast det blev ju inte alls snyggt, så jag ska försöka reparera skadan s¨bra det går genom att fila på dom lite.

Äter melon också. Har ätit väldigt mycket melon under den här sjukdomen, men det har typ varit det enda jag har varit sugen på, och det är ju så sjukt gott!!!!

                         


aah

Vilket wunderbart väder det är idag!
En sådan dag då man bara vill ligga och glassa på stranden eller hänga på en skön bänk i stan med en glass. Inte rätt dag för att ligga här och hosta.



Min utsikt just nu!!
Yeah right kanske ni säger då. Men jaa det är det, jag har ju inte så mycket annat att kolla på än datorn så jag får se vilken utsikt jag vill på datorskärmen, så det så!!

gomåndamorron

Så här var planen: Eftersom mamma hade pratat med nån kunnig människa som hade sagt att man skulle ringa sjukvårdsrådgivningen om man hade haft mer är 38 graders feber i minst fyra dagar så ringde vi igår och dom sa att vi skulle åka till vårdcentralen idag för att ta lite prover.
På kvällen igår så blev jag mycket värre med mer feber än ever, kändes som att mitt huvud skulle koka sönder vilken sekund som helst och och varje gånbg jag hostade (vilket var ofta) så kom ett spontant "aj" efteråt eftersom det gjorde så sjukt ont!
Men hör och häpna! när jag vaknade i morse så hade febern gått ner ganska mycket och hostan var också bättre. Så jag slipper blodprov och annat läskigt, yaaaay!!

...

och nu har febern stigit igen. 38,8. Rekord för mig, har aldrig ens haft så hög feber. Inte konstigt att jag började känna mig lite ding.

fräsch(are)

Har duschat för första gången på fem (!!!) dagar! det var jobbbigt, men tvunget dock eftersom jag ska till dokktorn imorn och så pass äcklig tänker jag bara inte visa upp mig bland folk!

försöker minska läx-högen

Har läst ett kapitel i tråk-boken. Det var som väntat mycket tråkigt, men den ska ju faktiskt vra utläst på onsdag så det gäller att ligga i. Något av mina läxor måste jag ju fixa medans jag ligger här och har panik över mina gymnasiebetyg som jag ser springa iväg från mig.

Detta är det som ligger mella mig och studenten nu:

Muntligt eng. C
Uppsats eng. C
Läsa och prata om bok eng. C
Diktanalys eng. C
Uppsats röst och rörelse
Prov Kultur och idéhistoria
Powerpoinpresentation arbetsmiljö och säkerhet
Uppsats religion
(vet inte om jag har godkänt i projektarbete än heller, annars tillkommer det en grej där också)

och hur bra betyg jag får hänger i princip på dom här uppgifterna i varje ämne .. och här ligger jag som en död sill..


dam dadi damdam

alors on danse... dudu dudu dudududu alors on danse..... fan va den där fransmannen fastnar på hjärnan altså..

raowr

Mitt lilla lejon har varit ute i slagsmål och nu tror han att han får komma hit och trängas med mig i sängen.. fräckt va?!


SUCK...

...(altså det suck då man blåser ut en massa luft, inte suga på engelska)

film-time

Har finally tagit mig tid att kolla på Alice In Wonderland. Det var mysigt. Nu kom Lenny in hit med en gigantisk skål med popcorn åpt mog. Hon och hennes polers hade tydligen gjort waaay to much. Men dom får nog bli frukost för mig istället för jag orkar inte hålla mig vaken en sekund till!



mmm

Sitter och botar min hals som bara blir värre  och värre, med KALL glass och KALL melon. Mums!! fast inte den melonen som var möglig altså utan jag fick en ny!

                    

battle

Lenny försöker hacka sig in och använda sig av mitt spotify konto uppe på övervåningn medans JAG sitter och lyssnar. Na aa!! that aint gonna happen. The battle is on biatch!!! så nu håller spotify på och pausas här hela tiden och så trycker jag på play och så pausas det uppe hos henne och så trycker hon på play så pausas det här osv.. men jag ger mig inte så lätt för jag har inget bättre för mig än att sitta och trycka på en jävla play-knapp!!

ÅÅÅÅHHHH

JAG ÄÄR SÅ FÖRBANNAT TRÖTT PÅ MIN SÄNG!!!!!



(jag ber om ursäkt för att ni måste stå ut med mina deperimerande inlägg men jag måste ju ta ut aggressionerna nån stans och mina betjänter, mamma och pappa är inte hemma. so whatcha gonna do?)


buhuhuhu

Jag skulle precis äta en melon som jag har väntat på att den ska mogna i en dag nu! den var fortfarande inte riktigt mogen men jag orkade inte vänta mer. Men så öppnar jag den och då är den typ rutten eller nåt inuti?!? trots att den var typ rå! skumt? jag blev väldigt ledsen.. mitt enda glädjeämne i tillvaron försvann.. snyft!

har åter sett solljuset

Hanna och Alex kom förbi för att tvätta Alexs (ska det vara ett s där verkligen) bil. Så jag vågade mig ut utanför husets väggar. Kände mig som en grott-människa som inte sett direkt solljus på flera år. Såg förjävlig ut gjorde jag också. Tur att det inte gick förbi så många på gatan.. men guuud va varm och skönt det var ute!! tyvärr blev jag intvingad hit igen av mina övervakare (mamma och pappa).

snyggt va?


kul liv va?

Som ni redan har förstått så jag ju jag aaaaldeles för mycket fritid nu när jag ligger här.
Vill nu t.e.x veta vad jag har ägnat min tid åt den här morgonen?
Jo, jag har suttit och läst i min otroligt snygga gymnasie-kalender. Har lärt mig lite grann. Så jag kan ju dela med mig lite av mina nyvunna kunskaper.

Världens största språk
: Mandarin (jag trodde faktiskt att det var engelska)
Jordens ålder: 4,6 mrd år (fast jag vet inte vad "mrd" betyder...)

och så lite språk-kunskaper:
"En öl tack "på letttiska = Vienu alu, lu-dzu
"Jag älskar dig" på etiopiska = Afgreki'

Och så alla dessa användbara smileys!

:o(         Full och trist
:-----)    Lång näsa
+0:-)     Påven
-(:0)      Teletubby
&:-()      Hög frisyr
R-(        Trasiga  glasögon

Sådär, då har vi alla utökat våran allmänbildning!



morrn'

Det härär helt klart den segaste sjuk-tid jag har haft nån gång. Tredje dagen och febern är inte nere på mer än 38.. suck. Jag brukar liksom typ aldrig vara sjuk mer än tre dar ungefär och du brukar jag vara näst intill frisk på den tredje. Men NU passar det på att vara långdraget, bara för att jävlas med mig. Idag är det inte så kul heller med tanke på hur fint väder det är, då vill jag ju inte ligga här nere i min grotta.¨

Jag har också panik över alla läxor och grejer jag har till nästa vecka men som jag inte har orkat göra, kommer få ett meltdown när som helst jag lovar! Och samtidigt har jag fått lära mig att man blir fortare frisk av att inte stressa, men hur går det ihop egentligen?!?


friska fläktar

jag öppnade mitt lilla fönster precis, eller okej, mamma gjorde. Och så kände jag små vindpustar av friskt luft. DEt var fantastiskt! så jag gick närmnare förnstret för att andas lite mer. Och det var jäättegod luft ute. Det hjade liksom regnat på asfalten. Det luktar ju rysligt gott!


Shrek

Vem mer än jag längtar tills den här filmen kommer ut?


update

har tryckt i mig litte popcorn och vindruvor och VATTEN. Seriöst jag undrar hur många kilo vatten jag har druckigt nu, måste vara några stycken, ensidig kost?
Jag har i alla fall gjort en god gärning idag medans jag har legat här och såsat. Har skänkt tio slantar av mina mobil-pengar till alzheimers-forskning! inte såå illa pinkat va?

scaaary

Okej jag är lite freaked just nu...
Ni vet den där lägenheten i Oslo jag skrev om igår? vi har typ fått den!! vilket är skitkul, förutom att vi typ inte kan tacka ja till den än eftersom vi inte har nåt jobb... vilket betyder om vi inte fixar ett jobb illa kvickt så lär den ju gå till nån annan, snyft!


make it a double

Har ett litet A Double Shot At Love - marathon här i sängen. Det är underhållning på hög nivå!


Hipp Hipp Hurra!

Tydligen fyller bloggen 2 månader idag såå, grattis till..typ.. mej själv antar jag..
Den 14:e är det ju altså exakt 1 månad tills jag börjar jobba. Är lite nervös över ifall jag fortfarande kommer vara sliten efter studenten första jobbdagen, det vill man ju kanske inte vara. Men men.. de må vara hänt i såna fall. Man tar ju bara studenten en gång så då tänker jag inte hålla inne på festandet!

                                   

Elin

Man hinner tänka en del när man ligger i mörkret och kollar upp i taket. Nyss fick jag syn på min kopp som står här bredvid som det står "Elin" på och då fick jag såna där jobbiga tankar ni vet, när man tänker "elin" "eelin" "eliin" och tycker att det ordet låter jättekonstigt! Just nu tänker jag altså på vilket konstigt namn jag har. Testa själv att säga "Elin" flera gånger på rad, det är jättekonstigt!!!


Fredag

Goder morgon!
Den här dagen kommer bli exakt lika tråkig som gårdagen skulle jag tro. Jag är nämligen lika sjuk idag. DEt är rätt så ovanligt för att vara jag faktiskt. I vanliga fall brukar febern ha gått ner lite sjuk-dag nr 2. Men inte nu, har exakt lika mycket feber idag...
Det är ju så äckligt att ha feber också.. vaknade några gånger i natt och var genomblöt av svett, najs huh? dessutom så är mitt hår skitigt så jag skulle absolut behöva en dusch men det finns inte en chans att jag skulle orka det. Blääääk

Mat

Nu har jag vilat några timmar och det är dags för middag. Typiskt att det är typ jättegod mat idag - oxfilé - nu när jag inte är så sugen på mat. Men lite ska jag nog peta i mig. Kan ju inte leva på ett äpple, en banan och två cocktailtomater hela dagen eller hur?
Efter maten ska jag nog återgå till mitt sovande, kul liv jag har va? fast det börjar bli lite jobbigt för jag har fått ont i kroppen av att ligga ner hela dagen. Men det är inte så mycket att göra åt den saken.
Sist av allt måste jag bara aäga att det är en riktig konst att äta mat i sängen utan att spilla. Vi får se hur länge jag klarar mig...


Trött?

Seriööst, nu har jag sittit vid datoen en halvtimme och jag är redan helt slut.. måste ta en sovpaus nu.

Guess what!

Den här lägenheten finns i Oslo och killen vill hyra ut den för 4600/månad. Hur sjukt är det?!
Det är ju så man tror att det inte är sant men han har svarat på mejl och det verkar faktiskt som att det är så!
Men det är ju förjävligt att vi inte har fixat jobb än, är ju inte så jättesmart att skriva upp sig på en lägenhet innan man vet om man har råd att betala eller inte...


här har det hänt mycket..

Ligger fortfarande i sängen.. lär ju inte resa mitt arsle härifrån på hela dagen skulle jag gissa på. Förutom när jag måste gå och kisa vilket är aldeles för ofta, bara för jag dricker typ tonvis med vatten. Usch va långt det är till toan.

Jag gör framsteg i alla fall. Jag har orkat kolla på en hel film. Fantastiskt va? Kollade på Keith, den var lite seg då och då men i det stora hela rätt bra!


aaw, poor baby!


Sjuker

Ber om ursäkt för den sena uppdateringen men jag har gått och blivit sjuk så jag har inte orkat sätta på datorn förän nu. Jag som trodde min förkylning hade gått över, men så brakar det här helvetet lös med feber och allt. Inte okej. För det första är det tråkigt och för det andra så har jag ju en massa plugg som ligger och väntar på mig som jag inte orkar göra nu. möööh.

kväll

Sitter och håller mig vaken och kollar på Bröllopsfotografen, den är väldigt tråkig tycker jag. Om ett tag blir det nog sängen, den har jag saknat i några timmar nu.

Gladiator

Jag trodde aldrig att jag själv skulle säga detta, men jag tror faktiskt att jag ska införskaffa mig ett par gladiator-skor till sommaren (!!!).
Jag har aldrig riktigt gillat modellen, det är därför jag inte har haft några förut. Men efter kryssningen då jag lånade ett par av Petra och märskte hur sjukt sköna dom var så är det ju nästan så jag måste skaffa ett par!
Var inne på nilsons hemsida (för det är den bästa skoaffären jag vet) och hittade dom här två som såg ganska fina ut.

 

Vagabond                        Tamaris


vidgade vyer

Chattade lite med Kurrin på msn förut ifrån huset där hon bor i för tillfället i Kroatien. Hon hade sett en sån här riktig jude-jude, exotiskt va?



Borde tjata lite mer på mina föräldrar om att åka utomlands så det blir nån resa bokad nånstans. Jag vill åka flygplan!!!!!


boy, am I tired..

Har legat och sovit ett tag (!!!) jag som aldrig sover på eftermiddagarna. Men SÅ trött är jag! orkar inte ett skit.
Jag har nu dissat en mysig kväll med grillning och fiske vid en sjö också, men jag är så död så jag skulle inte vara nåt kul sällskap kan jag lova.

KILL ME! KILL ME NOW!


I wanna marry money!

Kollade runt efter musik på spotify och så höll jag på att lyssna på ett album och så helt plötsligt ser jag att artisten heter John Dahlbäck och det är Kerstis son det! Han är STENrik!!
Om han inte redan vore gift så skulle jag ta honom direkt. Skulle ju inte vara helt fel att ha Kersti som svärmor heller.


dumma onsdag

Idag är ingen kul dag. Jag är trött som satan eftersom jag typ inte kunde sova i natt, ont i huvet har jag också, yaay. Jag hoppade över första lektionen idag och sen åkte jag in till engelskan bara för att jag skulle göra en muntlig grej där, men så han jag inte ens göra det. SEGT.
Sen åkte jag hem ock segade igen. Har i allafall köpt min student-fest-biljett idag!! Det är ju bara en månad kvar nu. Därför är det ju diverse festewr överallt, men jag orkar faktiskt inte festa så som jag mår tyvärr, så det får bli dubbelt så mycket fest på själva studenten sen istället!!

da cruise

Jaa eftersom jag lovade att skriva lite mer om studentkryssningen så får jag väl göra det nu då. Även fast det känns som att det var aslänge sen nu.
Jag kan väl sammanfatta det lite kort med att det var fest dygnet runt från söndagen ända tills vi var framme i stockholm igen på måndagen(dock inte för petra och mej som var tvugna att sova några timmar också) mycket drickande i hytter och aldeles för litet dansgolv, bra dansmusik dock. Våra blomkransar gjorde verkligen succe och vi träffade massa trevligt folk (kommer dock inte ihåg dom flesta). Våran hytt, inklusive mej blev nerdränkt i cider i början av kvällen, men det får man väl ta. Sen så la vi ner väldigt mycket tid på att hitta till våran hytt varje gång vi skulle dit, det var fanimej inte lätt alls!

Alla bilder vi tog togs inne i hytten tråkigt nog. Här är några stycken.

The morning after..


kryssningen

Jag lovade ju att skriva mer om kryssningen. men jag orkar inte nu. Det här är i alla fall precis i9nnan vi gick i land igår. Petra och jag i blomkransarna.


Nu finns inte Guran mer..

Guran är död.
Fick veta igår kväll när jag kom hem att han hade måtte jättedåligt igen så dom hade åkt in mer honom till strömsholm. Där fick han också stanna över natten. I morse åkte vi in och avlivade honom.
Han hade haft en tumör nånstans i magen som hade spuckit så hela hans mage var full med blod.
När vi träffade honom innan han dog så orkade han knappt hålla huvudet uppe, det var inte kul att se. Jag trodde  verkligen att han skulle bli äldre än nio år så pigg och frisk som han altid har varit, men så blev det inte.
Det är helt sjukt hur tomt det känns här hemma utan någon som kommer och viftar på svansen när man kommer hem. Han säng och koppel är fortfarande där dom brukar matskålen står här pp golvet, fortfarande med lite matrester i. Men ingen hund. Sjukt jävla tomt är det.

VÄRLDENS FINASTE <3


home sweet home

Är äntligen hemma efter ett galet dygn. Kul har det varit. Men jag är SVINtrött just nu så jag orkar inte skriva så mycket. Jag kom hem med hälsan i behåll i alla fall och det är väl det viktigaste? Några blåmärken och en bruten nagel bara...

Nu far jag!

Dags att kila iväg för en (förhoppningsvis) vild söndagsnatt!

Jag kommer inte hem förän imorgon vis 23 -tiden så nu kommer ni inte höra ifrån mej på ett tag.

See Yaa!

Och för alla därhemma som kanske har en tråkig depp-söndag (som jag brukar ha i vanliga fall) här är en bra låt åt er att lyssna på! - Sky and Sand


peppa peppa peeppaa

Var är peppen? HÄR är peppen!

Nu kör vi så det ryker!!!!!!


Sen sist jag hörde av mig..

.. har jag

Duschat och tvättat håret


Rakat och smort in benen

Plockat ögonbrynen

och målat naglarna i en barbie-rosa färg, tänkte att det kunde vara lite roligt med tanke på att jag kommer vara så färggran i övrig också. Förökte även hotta upp mina fula fötter. Omn jag lyckades? det drar vi lottt om som mange schmidt säger...

Nu är det 1h 20 min tils jag måste dra härifrån. På den tiden ska jag ungefär sminka mig, kä på mig och käka nåt. Låter som en ganska bra tidsplan.


Packat och klart!

Packning- check!
I alla fall det mesta av det som ska med. Kan ju inte gärna packa ner smink och sånt som jag måste använda senare.
Som vanligt har jag en stark känsla av att jag har glömt nåt viktigt. Kommer inte på vad just nu, men jag gissar på att det visar sig. Antingen innan jag åker eller när jag kommer fram.


Upp och hoppa!

Det ska jag göra snart. Ligger fortfarande i sängen och degar. Idag ska jag inte göra så mycket annat än att packa och duscha och ha mig. Och tagga inför kryssningen naturligtvis!
Jag hade tänkt att äta tacos till frukost idag, det är ju den godaste frukostem ever liksom. Men så kom jag på att det är ju fanimej tacos-buffét på båten ikväll. Så det kanske blir lite för mycket av det goda?.. vi får se. Känner jag mig själv rätt så kommer det nog bli tacosfrukost ändå istället för typ tråkigt bröd eller flingor.

Jag just nu.. fast med ögonen lite mer öppna kanske. Det går lite fram och tillbaka, jag är inte rikgtigt pigg ännu.


Vuxen eller fjortis? There's a fine line, tydligen

Efter mitt snack om vuxenpoäng idag så var jag bara tvungen att göra ett litet test. Och det är fan inte konstigt att jag krymper saker i tvätten. Enligt vuxenpoäng.com så borde min ålder egentligen vara 16.4

Dom tipsade mig även om att göra fjortistestet på fjortispoäng.se. Det visade tack och lov bara 30,7% så jag antar att jag kan klassas som "normaltonåring" då..

23.23

Usch va jag är trött! Jag fattar inte, jag har inte varit i skolan på flera dagar och jag har kunnat sova länge varje morgon. Ändå är jag helt slut. Höll på att somna till filmen ju. Och det är ju inte direkt så att klockan ör mycket heller, jag säger då det... andra takter får det blir i morgon. Då ska jag vara pigg fram till 05.00 då dansgolvet stänger!

movie-time

Nu ska jag äntligen se en film som jag har velat se JÄTTELÄNGE! Prisessan och Grodan, yaay!




vuxenpoäng indragen

Det var sista gången jag tvättade!! Har precis krympt en klänning som jag bara använt en gång! duktigt gjort.
 Nu tröstar jag mig med lite bananaslit. Vad annars kan man göra?


oooslooo

Nu har jag och petrus suttit och kollat runt efter en massa oslo-lägenheter och skickat iväg en massa mail. Så nu hoppas jag att nån där borta fattar vad det står och vill vara så vänlig och svara!
Jag började också ge mig in i den norska jobbbsökar-världen. Kom inte längre än till ett fiskförsäljningsjobb. Men nu är jag helt slut. Skönt att man har gjort lite nytta i alla fall.
Nu kom lena med en hårddisk full med sjukt många filmer. Det fick inte ens plats på datorn, så många var det.. jag fick ta bort typ hälften av dom på hårddisken och hälften av dom jag redan hade på datorn, så det gälkde att prioritera. Nu har jag i alla fall liye ny underhållning. I like!

Jag bara jag

Sitter instängd på mitt rum.. Lena har sina kompisar här, dom har invaderat huset och tvingat in mej iden här hålan... tur att jag har datorn att umgås med i alla fall. Brukar inte vara så kul att ligga och stirra upp i taket en hel kväll.
Så ja, ikväll ska jag väl ha en liten filmkväll.. med mig själv dårå. bara jag..
USCH. Jag brukar vanligtvis gilla att vara för mig själv och bara sitta och glo på film på kvällarna. Men ikväll har jag ingen lust med det. Det är trist som fan! det är trpkigt att umgås med mej själv, det bliur liksom ingen riktigt konverstation om ni fattar? snacket flyter inte på så jävla bra. Nu har jag i alla fall tvingat petra att prata med mig på msn en stund så jag kan ta en liten paus ifrån elin-elin-snacket.

Strängnäs

En underbar stad med många musikaliska genier. Eller?..

jag växer till mig, sakta men säkert

Jag har tvättat kläder, själv. Det måste väl bli vuxenpoäng. Eller hur?


både nytta och nöje

Tacos är inte bara gott att äta. Man kan ju ha så mycket kul med det också!


Gissa maten!

Jag har lagat middag. Nånting väldigt smarrigt! kan ni gissa vad?
 Ledtråd 1
Ledtråd 2

Okej, ni har nog gissat rätt! TACOS såklart! mumsfilibabba!


r.i.p.

Min ipod är död!!!!!! vad ska jag ta mig till?!? nog för att den har varit krasslig ett tag p.g.a. att jag har råkat ha sönder den, plus att minnet inte räcker till och att jag har tröttnat på musiken. Men ÄNDÅ! nu ör den liksom död, kaputt, musiken vill liksom inte spelas. ÅÅ jag kommer vara sååå uttråkad på mina promenader med guran och på vägen till och från skolan nu.... USCH! dumma ipod!
Inte har jag råd att köpa en ny för tillfället heller. Nån som vill låna mej 2500?

Post-it

Nu har jag och Guri varit och lagt dom sista student-inbjudningarna på lådan. Vissa fick vänta ett tag eftersom frimärkena tog slut och sen glömde jag bort dom(...) Men nu är dom påväg. Helt i onödan egntligen eftersom dom jag skickade dom till vet jag redan att dom kommer. Men det är väl säkrast och kanske trevligtast att göra det "officiellt" liksom.

mohahah

altså jag var bara tvungen... hittde dom här också i mitt arkiv av charmiga bilder.



Lenny

Jag sitter här med min baby-sister och så sa jag "ååå jag har ingen inspiration till min blogg" och då sa hon "skriv om mig" och då sa jag "okej" och så kollade jag runt efter en passande bild på människan och hittade dom här godingarna från sommaren 07. Enjoy!


Godmorgon mina små turturduvor

Just nu är det frukost-time på Kantarellstigen 15. Mackor och juice, mycket traditionellt.
Idag har jag inget speciellt inplanerat. Ska väl städa lite, mitt rum är som vanligt stökigt som attan! och så kanske jag ska försöka få något mer plugg gjort, och så är jag guran-vakt. Annars ska jag la bara chilla och ladda inför imorgon (studentkryssningen!!!)
Fick just veta att min syster som är ute och tåg-luffar sitter på en buss eftersom det är tåg-strejk i rumänien, hahahah lyckat!

still awake

Vad gillar ni Nada Surf's album If I Had A Hi-Fi?
Jag gillar det i alla fall. Lyssna på det här.


att sova eller inte sova...

Tänka sig, ni behövde inte vänta äända till imorgon för att få läsa mina insprerande texter igen. I'm back! Sitter här i min säng (som jag för övrigt måste städa innan jag kan sova i, hur hamnade alla grejer här egentligen?) och försöker bestämma mig om jag ska gå och sova eller om jag ska vara uppe och kolla på en film eller nåt... svårt val.. jag är trött, men å andra sidan så känner jag mig rät uttråkad också, och det är ju tråkigt att sova. Så ja, jag vet inte. Det tål att tänkas på en liten stund till tror jag.

vad mycket cam-bilder jag har lagt upp på mig själv idag. Jag antar att jag kännt mig lite extra ego denna fredag. men det får man vara ibland och så får ju ni nånting snyggt att vila ögonen på när ni kikar in här också.


i mina öron just nu



I need a dollar
Black hole sun
Dear mister president

Och nu strax ska jag iväg till Tosterö och nörda lite tv-spel. Det blir nog trevligt. Vi hörs imorgon gott folk!

Såhär kul har jag just nu..


Kollar runt bland kläder som vanligt

Hur sköna ser inte these babies ut att dra på sig ovanför bikinin när man gör för att köpa en glass i sommar?

Men what is up med att magtröja-modet är tillbaka. No way säger jag till det! och dessutom ett jävla hjärta på. Sådär såg ju kläderna ut som jag hade på mig på lågstadiet!


sliten

Jag tog en paus efter allt pluggande och satte mig i soffan framför tv:n tillsammans med lite goda, ätbara saker. Nu är det kört. jag är svintrött och kommer knappast få nånting mer vettigt gjort idag.

Röstvård

Nu har jag gjort en hel del på min röstvårdsuppgift faktiskt. jag är inte klar än, men jag har som sagt kommit en bra bit påväg. Kolla här va ambitiös jag har varit. T.o.m. gjort bilder.

Avslappningsövningar för kroppen


Andningsövningar

Uppmjukningar för kroppen

Bukövningar/stödövningar

Artikulationsövningar

Övningar för sångrösten


Check!

NU är uppgiften skickad och klar. Sönt som attan! Ska försöka vara duktig och börja på min röst-uppsats senare idag också, det är lika bra att försöka fixa så mycket som möljigt när man ändå äör i farten. Ni vet ju själva hu svårt det är att ta tag i nåt när man sitter nedsjunken i soffan. Men nu behöver jag en paus.
Jag har suttit i köket och pluggat nu. Det är såå mycket bättre än min vanliga spot i spffan där nere. Här blir man liksom mer fokuserad. Jag undrar om det har att göra med att det är ljusare här eller för att jag sitetr på en stol eller nåt.. det tål att tänka på.

härligt...

guud va kul! jag har just gjort klart min uppgift om handlingsplaner och ska skicka iväg den. men så upptäcker jag att jag har gjort helt fel och måste därför göra om allt igen.. det går bra känner jag.

Nedrans färstingar

Guran hade Borelia, vilket oftast går att bota, tack och lov! Men han hade också ovanligt låga värden på nånting som jag inte kommer ihåg vad det hette... men han skulle tillbaka om några veckor. Men det blir nog bra det här ska vi se!


Ringoling

Jag borde inte få se på såna pogram. Jag är aldeles för penga-sugen. Har nu skänkt bort 20 spänn till dom utan att ens få gissa Det ver dock en kille som kom fram som hade samma svar som jag och det var fel så nu bytte jag kanal!

Gurreburre

Guran hade massa låga värden och så. Han ska tillbaka imorn och röntgas och ta ultraljud. Och jag håller tummarna!

...

Sitter och väntar på att mamma och guran ska komma hem ifrån veterinären, dom har varit där vääääldigt länge. Och jag tycker inte om att vänta.

duktig, eller?

Nu har jag varit duktig och tagit mej i kragen! Jag har gjort klart ungefär hälften på min uppsats om handlingsplaner (som egentligen skulle lämnats in igår). Nu är det bara den jobbigaste grejen kvar att skriva, det är väl antagligen därför jag gick in hit och skrev istället skulle jag tro... jag vet ju trots allt hur min hjärna brukar fungera. Men seriöst det är nog ingen idé att börja skriva nu. Vi ska nog ändå käka snart, hoppas jag, pappa har ju faktiskt stått i köket ett bra tag nu så man tycker ju att han borde vara klar snart.

Återigen dessa bananer

Här är ett litet filmklipp som Hanna filmade igår på vårat minst sagt pinsamma uppträdande... det bjuder jag på.


Osmygreklam

Det jag köpte för att svalka ner min utttorkade brända kropp efter solariet var denna flaska. Ramlösa-Mango, superdupergod! så den kommer nog drickas mer i sommar vill jag lova.


Nära döden upplevelse

Herregud! det där var nog en av dom värsta sakerna jag har varit med om!!! jag tröddde jag skulle dö i det där solariet. Det var så sjukt varmt! Jag bara låg där med full fräs på fläktarna och kollade på klockan som gick så sakta (jag tvingade mig själv att ligga kvar eftersom jag ju hade betalat dyra pengar för det) jag kände mig så som bacon ser ut när man steker det. Usch det var hemskt. Och när det äntligen var slut så steg jag upp ur det, helt svimfärdig och med svetten rinnande överallt. Till det stället går jag aldrig tillbaka ska jag säga er.

nu blir det fejk-sol

Himlen är fortfarande väldigt molnig. Vi har varit ute med Guran, lagat mat och dansat lite och den har ändå inte velat komma fram. Så nu tar vi bussen ner till närmsta solarium!! och där med basta!


återigen denna sol

Snart kommer Petra hit. Vi tänkte dissa solariet och sola lite på min baksida istället. Igår lovade smhi at det skulle blir sol här, inte ett enda moln var det på väderkartan då... men i verkligheten, en Massa JÄVLA jävla moln!! så vi får väl se hur det här går.

låg

Jag är inte så glad för tillfället.. helt plötsligt så har min älskade hund gått och blivit sjuk eller nåt, han ä helt seg och gör typ ingenting (och för et som har träffat han så vet ni att han kan vara ganska så jättelivlig av sig). Så nu får jag lite smått panik och tar det aldeles för långt och tänker "men shit, tänk om han dör" men det får han bara inte!! den dagen har jag fasat för ända sen vi skaffade honom och jag har inte tid med det nu!!

Kväll

Det där var absolut bland de pinsammaste saker jag har gjort i hela mitt liv. Inte nog för att saken i sig är pinsam nog så sjöng jag fel på några ställen, stampade takten fel några gånger och var efter när vi skulle gå framåt, jag säger då det. Hemskt att det sista vi gör på scen i trean är det här.. det hade ju varit trevligare att bli ihågkommen från fame istället.

Efteråt så gick jag med Hanna och Fia som var och kollade till donken. Där fick vi snabbt sällskap av skuukt jobbiga 28-åriga turkar (eller nåt sånt). Så så snabbt som möjligt stack vi där ifrån och jag tog tåget hem. Jag smakade deras nya hambyrgare CBO-chicken bacon onion som jag har varit sugen på i flera veckor. DEt var en besvikelse, den var inte alls lika god som jag hade föreställt mig.




Bananer

Snart ska jag kila iväg till Stålforsskolan och vara pinsam. Det är väl först och främst typ musikelever som har koncert där för att samla in pengar till nåt ställe i afrika. Men vi teater-elever som har ämnet "röst" i skolan måste också vara där och visa upp våran töntiga talkör som handlar om bananer. Ska blir intressant... Det blir väl roligt att kolla på alla andra i alla fall.
Kommer hem vid halv elva eller nåt ikväll så vi hörs väl då kanske.


Dress-code - Gult

typiskt va

Håller på och lagar lunch/middag. Det blir pasta, det enda jag orkade laga. Kände plötsligt hut hungrig jag var och då kom jag på att jag ju inte har ätit sedan min goda rostbiff-macka jag åt tidigt i morse.
FAN nu slickade min katt på maten, ååh!
En annan sak som är lite typiskt är att nu har solen kommit tillbaka, men jag har redan duschat av solkrämen och jag känner mig inte så värst manad att göra om allt igen och jag vill heller inte bränna mig. Så det får bli mer tid i solen en annan dag. Jag har ändå andra saker som jag måste göra egentligen.


sweet sunshine

moln

Jahapp, naturlich så går solen i moln så fort man anstränger sig att klä av sig, smörja in sig med solkräm och fixa musik och hela kittet! Jag blir så less! Ligger här och håller fast vid hoppet om att solen ska komma tillbaka, trots att det ser mörkt ut, det är ett väldigt stort moln, flera stycken faktiskt.
Ett riktigt tråkigt väder ´är när det är grått och molningt, jag vet knappt om det ens borde få kallas för väder, det är liksom neutralt eller vad man ska säga..
Kom igen nu solen!

solig förmiddag hemma

Idag "slutade" jag tidigare, därför är jag hemma nu, asskönt!
Jag har precis ringt min chef för jag skulle säga till henne att hon inte behöver ta hänsyn till mitt eventuella andra jobb som jag skulle få, efterosom det är ju bra mycket smartare att vara kvar lite längre på det här. Så nu är det klart när jag jobbar också. v.24-v.30 6 veckor, det borde jag väl överleva hoppas jag.
Nu hade jag tänkt lägga mig ute i solen en liten stund. Det finns bara ett litet krux, min granne skulle ta ut guran på lunchen idag så han kan ju komma förbi när som helst och då vill inte jag ligga där i bikini helst... jag var där och ringde på förut för att säga att jag kunde gå med Guran istället, men han var inte hemma... vilka problem det finnt altså!


goodbye baggy

Jag har precis provat mina gamla bagggy-jeans som jag inte har använt på flera år. Och vad upptäcker jag? jaaa, som ni säkert förstod så var dom knappast baggy längre, men dom var ju heller inte tajta p ett snyggt sätt utabn snarare tant-tumpa-tajta, jippiee!!
Det är helt sjukt hut mycket man växer utan att man egentligen inte ser det själv. Skulle det stå en livs levande 15-årig Elin här bredvid mig så skulle jag förmodligen se en riktigt stor skillnad.. det skulle ju faktiskt varea rätt kul... att träffa mig själv i bak-tiden liksom.
Hur som helst, ett par av jeansen var fortfarande hyfsat pösiga, alltid nåt att trösta mig med.



mer "mmm" i mitt liv

Kolla vad jag hittade i kylskåpet!

Jag som ÄLSLKAR choklad med mint-aktiga smaker. Jag kan dock meddela att denna inte kan slå Fazers choklad med Marianne i. Och sen så är ju mörk choklad med mintsmak också sjuukt gott. Men den här filuren får också helt klart godkänt!! (och lite mer för det  var ju faktiskt riktigt MUMS)


Bränt fläsk

Har precis varit och duschat. Vet ni vad jag upptäckte där inne? Jo, att jag har bränt mina tuttar! hahaha!
Inte så konstigt i och för sig, jag menar dom har väl så gott som aldrig mött direkt solljus så inte fan är dom vana med en massa uv-strålning som dom får på sig i solariet, stackare.. men vill man vara fin så får man lida pin.


runt sju

Man ska aldrig ta en paus från pluggandet. Det gjorde jag, nu går det inte att börja igen. Det går bara inte.
Jag sitter och roar mig med allt annat som går att göra på datorn istället och så sitter jag och stär mig på min hy i ansiktet som för tillfället är jätteäcklig!! usch.
En till sak som jag gör att att försöka komma på hur jag på bästa sätt kan få tag på lärar-petra imorn och få tag på biljetter till konserten som vi är med i imogon, tackade nej till biljetter tidigare idag eftersom jag antog att ingen ville komma och se mig klädd i gult stå och göra en talkör om bananer.. jaa, ni här ju själva, men nu ville trevligt nog Hanna och Fia komma och kolla så då sitter jag och grubblar på det med biljetterna.. inte för att jag blir klokare av det etersom jag ändå inte kommer komma fram till nån ting.
Gud vilket onödigt användande av min hjärna!

En sak som jag brukar göra när jag sitter framför denna skärm är att "surfa" runt och kolla på kläder och grejer. Idag hittade jag en hyfsat söt bikini från Åhlens, kanske ska gå och prova den nån dag. Tycker även att den zebra-mönstrade bikinin som sitter uppe på många av deras reklam-affischer är ganska snygg. Det trodde jag aldrig att jag skulle tycka något zebra mönstrat skulle vara snyggt kan jag säga, har alltid haft något emot päls-mänstrade kläder. Leopard mönster har jag dock fortfarande väldigt svårt för, så jag har ju inte helt blivit galen i allafall!




Hårt jobb!

Jag har gjort min engelska yaay! och börjat på min arbetsmiljö och säkerthets uppgift som var den andra saken jag skulle göra. Den är det dock rätt mycket kvar av, men en början är alltid nåt. Det hade gått lättare om det inte var så sjukt tråkigt. Men å andra sidan, vilka läxor är roliga, det är nog en rätt sällsynt grej..

Altså.. solarium suger. En timme ute i den riktiga gratis-solen tog fan mer än vad trå gånger i dyra solaruim har gjort. jag säger då det... men vad gör man när det är student-kryssning i sikte och dåligt väder? hoppas bara att det blir fler varma och soliga dagar i helgen så jag slipper slösa ännu mer pengar. För jag går inte runt i shorts och bleka ben, no way!


Video

Som ni kanske märkte så fungerade inte videon som jag la upp häromdan ifrån i söndags morse. Det var fel på videofy.me men nu ska det välan funka tycker jag!


Kändisar

Vi hamnade i tidningen idag, etfer våra brand äventyr. Jag fick vara med på en liiten liiten bild!
check it out

Onsdag - en solig dag

Idag slutade jag klockan 11, det var riktigt skönt. Då gick jag och åt lunch och sen till solariet, slälv(!!!) eftersom petra var sjuk, men jag överlevde faktiskt.
Provet idag gick rätt okej, faktiskt, svarade på allt, dock garanterat inte rätt på allt, men ändå. Nu är det bara en uppgift lvar i religion, yay! I och för sig en ganska jobbig en om etik, but still..

Hur som helst, nu sitter jag här i stekande het sol på min baksida. Jag ska läsa klart resten av det som ska vara läst i The great Gatsby och sen måste jag gå in tyvärr och göra en annan läxa. På den måste jag skriva på datorn och det var ganska jobbig med solen i ögonen märkte jag nu. men men, en liten stund får jag i allafall sitta här och göra nytta.

Hello sunshine!


buddha

Har käkat pizza nu. Och en liten rapport om hur det går för mitt pluggande säger att jodå, det går framåt så det ska nog gå att göra provet imorn trots allt. Skönt! däremot så kommer det däkert inte gå så bra som jag helst vill (eftersom jag satsar på bra betyg i religion) men vad ska man göra? jag tror inte att jag kommer orka plugga så värst mycket om jag skjuter upp det heller + att det är typ det dummaste man kan göra, att skjuta upp proov och uppgifter nu när man har så mycket att göra som det är.

mer text?

När vi kom tillbaka till brandövningen åt vi lunch i skolan och efter det gick petra och jag och solade.
Senare tänkte vi vara dukiga och plugga religion, men svaren till instuderingfrågorna stog liksom inte i boken så det gick åt helvete!
Sist av allt hade jag engelska som gick ovanligt fort. Den var fortfarande lika tråkig som vanligt dock.

Nu kära folks! så ska jag sätta tänderna i buddhist-provet som vi ska ha imorn, önska mig lycka till! jag blev faktiskt lite inspirerad idag när jag såg två buddhist-munkar på tågstationen i E-tuna.

Brandövning

I morse bar det iväg utanför Eskilstuna nånstans för en brandutbildning. Först var det föreläsning i en timme och det var riktigt intressant att lyssna på. Det är nog en av de få gångerna i mitt liv som jag rikigt lyssnat och varit intresserad och tyckt att det varit kul på en föreläsning.

Efter det fick vi hur som helst fika och sen fick vi försöka hitta ut ur ett fejkat förrådsrum i totalt mörker, det gick åt helvtete kan jag säga er, vet inte hur länge vi var där inne. Men jag kan säga att om det fanns på film när vi irrade runt där inne så skulle det vara riktigt bra underhållning.

Vi fick också täcka över en brinnande docka med en brandfilt, släcka eld med en pulversläckare och se vad som hönder om ma häller en dl vatten på en brinnande kastrull - den exploderar ordentligt!

Sist av allt fick vi gå en liten tipspromenad jag fick 7 rätt av 10. Filippa vann och fick en brandvaranare som hon sen gav till Dannie eftersom hon inte hade nån i sitt hus, how crazy is that?!

När bransmännen frågade oss om vi ville ha skjuts tillbaka till skolan så trodde vi att vi skulle få åka brandbil. Men bilen var inte roligare än såhär tyvärr..


Förvirrande

Vi ska ha nånb slags brandövning imorn med arbetsmiljö och säkerhet och under hela eftermiddagen har alla sms:at varandra om var och när och ingen har vetat ett skit. Nu har vi äntligen fått reda på det, och det är tiidigt. Och även om jag vet vad stället heter nu så vet jag fortfarande inte var det ligger och man ska åka buss och grejer.. Så nu måste jag få reda på det på nåt sätt, plus att jag måste duscha och grejer innan jag går och lägger mig vilket borde bli så fort som möjligt! puh va stressad jag är!

Oslo-life

Petra hittade en asnajs lägenhet i oslo som vi har råd med månadshyran på. Den är ledig från och med slutet av juli vilket är jätebra. Det är bara ett litet problem... det är depositum eller vad det heter på 36.000 (pengar som man lägger ut men sen får tillbaka) så dom pengarna måste vi få ihop också..
MEN ÄR DEN INTE FIIIIN?!

I morse

Ungefär klockan fem i morse tror jag. En aning övertrötta

Kvällen

Först var det "picnic" och pga regnet tog vi skydd i en lekpark


Vi höll humöret uppe

Det slutade regna efter ett tag och så blev det regnbåge istället

Filippa och Heidi

Petra och Jag

MYCKET dans blev det!


Trött

Dät blev en rätt lyckad kväll igår ändå. Man kan vl knappast kalla det för musikalkväll med tanke på att det baravar jag, Petra, Filippa och Heidi där. Först hade vi lite "Förfest" i en lekpark (Skulle egentligen vara  i en riktig park men det regnade lite smått så vi var tvugna att söka skydd nån stans) om man ens kan kalla det för förfest, mycket tveksamt, en enda öl fick jag i mig i allafall.

Sen satte vi oss på Oälearys och bestälkde in lite öl och Pommes, sen satt vi där ett bra tag, köpte in lite mer dricka (dock känns det nu som väldigt onödig pengar, men ni vet ju hur det är när man väl är på krogen) men det blev ändå en nykter kväll.

Det såg väldigt mörkt ut ett tag då personalen på O'Learys funderade på at inte öppna upp party-delen av stället. Till slut gjorde som som tur var det i allafall och DÅ blev det riktigt roligt och vi dansade tills dom stängde.
Då tog vi (jag, Petra, Filippa)oss till Subway för lite nattkäk, där träffade vi en jättefull och jätterolig kille.

Klockan 3 när även Subway stängde så fanns det ingen annan utväg än att ringa våran vän Channette som alltid ställer upp med sovplatser, snäll som hon är, vi kände oss jättedumma men insåg att vi förmodligen skulle frysa ihjäl om vi stannade ute till första tåget hem. Så jhag och Petra tog oss hem til henne.
Där satt vi sedan uppe hela natten och var övetrötta och hade jätte kul!

Jag kom hem imorse klockan 8.30, då somnade jag och sov fram till ett. Nu ska jag åka till Enskede och fira min mormor soom fyller år om en halvtimme. Så nu blir det inte mer uppdatering på ett tag. Men ni får hålla er till ikväll för då kommer bilder och annat ifrån nattens äventyr!

see ya!

Ursäka mig! men jag har ju glömt att säga vad de tär jag ska göra ikväll!
Det är Pommesfrites-lördag. Ett påfund som jag och Dannie kom på eftersom vi ville återförena musikalgänget som vi saknar så mycket!
Vi ska sitta på O'learys och käka deras underbart goda pommes, dricka öl och umgås. Sen när deras nattklubb öppnar drar vi naturligtvis dit. Nu hoppas jag bara att så många som möjligt kommer dit och att alla inte ligger hemma och är jätte-bakis sen igår.
Innan vi går til O'learys så är det i allafall lite förfest picnic i Stadsparken, hoppas det inte börjar regna.

Det ska bli ganska intressant att se vems madrass jag hamnar på ikväll med tanke på att jag inte har nånstans at sova. Haha nej jag skojja, antingen så får jag väl åka hem med tio tåget eller så träffar jag på nån trevlig vän som har en soffa ledig.

Hörs imorgon.


SPIDERWOMAN

Gillar dom starkt!

Hårig? - I don't think so!


done

Rum- städat
Bok- Läst (ett kapitel, men det är alltid nåt)
Mat- uppäten
Pratat - I telefon

Äh okej, det där började bli lite töntigt. Men nu ska jag hur som hest hoppa in i duschen! Vi höres snart!

HAHA

Kolla!! jag ser ut som professsor Quirrell (har noll koll på stavningen) i Harry Potter! haha


gosse

Kolla vad jag hittade i högen av grejer i mitt rum. Fame-t-shirten som har legat där i en påse i en vecka nu. Detta är min absoluta nya favorit t-shirt. Den är sjuukt gosig. Egentligen borde jag väl slänga den i tvätten.. men jag kan nog använda den idag ett tag utan att vara allt för äcklig.


Morrn'

Sitter och dricker honungsvatten för min hals och kollar igenom olika bloggar för att underhållas.
Idag ska jag försöka orka städa mitt rum (ovanligt va? men man städar det och dagen etfer ser det likadant ut igen, jag fattar inte..) och sen ska jag plugga lite också. Sen har jag en känsla av att jag inte kommer hinna mer förutom att duscha och göra mig i ordning för pommesfrites-lördag, mer om det sen.

Nu ska jag borsta tänderna, vilket jag faktiskt glömde göra igår. USCH va äckligt!! tur att jag höll mig hemma.

RSS 2.0