Pizza till min mage

Nu har jag svidat om till normala kläder, det känns bra. Det gäller att uppskatta dom små sakerna!
Ska strax iväg och äta en välförtjänad pizza på min nyblivna favortit-pizzeria (som jag inte vet namnet på, det var ju pinsamt, men jag har liksom mer fokuserat på maten om man säger så). Så här pigg och glad är jag för tillfället med lite smått huvudvärk, men en pizza bör nog kunna pigga upp mig!


30/6

Jag slapp rensa ogräs idag, fick klippa gräs istället, det tackar jag för. Fast en liten stund medan det regnade så fick jag sopa i ett cyckelrum istället, det var tråkigt så jag hoppas att det inte tänker komma så mycket mer regn under tiden jag jobbar.
Jag vill ju inte få ful bränna, vilket ni säkert redan har läst. Därför kör jag numera på tubtoppar så långt det går. Men jag borde verkligen skaffa mig några svarta för det känns lite så där att springa runt i arbetsbyxor och sen ha ett rosa linne.. eller ett turkost med rosett som jag måste ha på mig imorn..

Försökte se lite farllig ut, vi kan ju allehopa dra slutsatsen att jag misslyckades..



Tog en promenad på lunchen och titta va jag hittade för gulligt!! det är en ö med hus och flagga och grejor för ankorna!

Fast ankorna verkade trivas bättre med att gå och bajsa i hamnen.


Idag har jag varit klantig x2. Först när jag körde ut gräsklipparen ur garaget så råkade jag fastna i en påse med gödsel, ni ser ju hur det gick. Lite senare så hade jag även sönder en grej i gräsklipparen för TREDJE gången hitils. Seriöst, snart lär ju inte jag få köra den där saken längre.


Klockan är 7 och det är dags för film

Nu ska jag kolla på Luftsslottet som sprängdes. Kom på att jag fortfarande bara har sett halva den filmen, dåligt, men jag har glömt bort den hela tiden av nån konstig anledning, den är ju bra så det är inte där problemet sitter i allafall.
Maten jag fick till middag här hemma var ganska misslyckad så jag kanske drygar ut med lite popcorn, eller kanske mer choklad..
Nu säger jag nog tack och godnatt i allafall. Tack och godnatt!

Blivande bokmal kanske?

Idag, helt plötsligt, utan förvarning och till min stora förvåning, så blev jag plötsligt sugen på att läsa en bok (!!). Kanske var det för att jag hade så pass tråkigt på jobbet, för nu när jag är hemma så är suget som bortblåst.. Men jag ska bannemej ta och läsa en bok i sommar ändå, det brukar kunna vara ganska kul om boken är bra. Boken jag tänkte läsa är en Wallander-bok som jag har fått, men inte läst. Det blir bra, Wallander är ett säkert kort. Eftersom jag har gillat alla andra böker så bör jag ju gilla denna också. Plus att det är ju så mysigt med mord!!


Mörkbrun

Sen jag kom hem idag har jag verkligen haft cravings för mörk choklad!  Jag som oftast bruka tycka bättre om den ljusare och onyttigare chokladen. Har hur som helst ätit ett par bitar nu, men jag viull ha mer!! i den här takten är snart båda mammas chokladkakor borta vill jag lova! Tyvärr hade hin ingen med mintsmak, min fave, men vanlig duger när man är så här sugen!
Nu tror jag att jag ska hoppa in i duschen och duscha av mig svetten. Håret känns inte skitigt alls så det känns egentligen onödigt att tvätta det. Men eftersom jag brukar tvätta det varannan dag och för att vara säker på att det inte är skitigt imorn så är det nog säkrast att jag tvättar det också.
Åh, juste! apropå ordet "imorn" som jag skrev här ovan så gjorde jag en revolutionerande upptäckt på jobbet idag då jag såg att det i tidningen stod "i morgon" och "i dag" osv. Jag har typ alltid trott att de tär ett helt ord som hänger ihop..

Ogräs och tupplur

Fy i helvete va varmt det har varit idag. Jag har mest suttit på en kok-het grusplan och rensat ogräs idag. Trodde att jag skulle få brännskador på mina ben, så varmt var det där innanför byxorna.
Om värmen fortsätter såhär så blir det helt klart mer ogräsrensning för mig, det finns nämligen inget gräs att klippa då. Usch och fy och blä.
På lunchrasten sökte jag mig till skuggan. Jag la mig under detta fina träd och tog en liten tupplur. Gud så skönt det var, helt klart dagens höjdpunkt! Jag borde verkligen sova under träd oftare..

Läsarfrågan:

Jag har en katt. En tjej-katt. För kanske en månad sen, eller två, så upptäckte jag att hon inte hade nåt hår på buken. Jag frågade mamma:
Jag - har Odie varit hos veterinären eller nåt?
Mamma - Neej..
Jag - Men det ser ju ut som att nån har rakat bort håret på magen..
Mamma - Jaa, men så brukar det väl se ut?
Jag nöjde mig motvilligt med det svaret och tänkte "äldst vet bäst". Men häromdagen så visade jag det för lenny och hon tyckte också att det var konstigt. Och min andra katt har hår på buken (fast han är kille) och jag tycker att andra tjej-katter också brukar vara det. Så frågan lyder: Ska tjej-katter ha hår på buken eller inte?
Om svaret är inte så bör nog Odie uppsöka en veterinär snarast tror jag.
OBS: Icke djur-pornografi!

Tom Tits!

Nu har jag ännu en rolig grej att se fram emot när jag har slutat jobba!
Den 16:e augusti drar jag och Petra och kanske några fler till Tom Tits experiment i Södertälje. Jag har inte varit där sen jag var liten, men jag minns att jag tyckte det var sjukt kul. Så jag är taggad till tusen!!!!!



Jag hade t.o.m. en dröm om att jag var på tom tits i natt, då hade jag kul!

Goddag vänner!

Idag är det måndag och jag känner att jag inte har så mycket att skriva för tillfället. Det har varit jobbigt på jobbet idag, jag blir helt slö av värmen. Och varmare ska det bli har jag hört. Det är bra, men det får gärna vänta till helgen eller nåt.
Jaa, det var nog allt jag hade att säga just nu.

Dumma länstrafiken!

Nu har dom ändrat busstiderna till sommartid och självklart har dom tagit bort min buss på mornarna!! Så nu får jag åka via Åker (det skumma stället, scary..) till läggesta för att sen byta och åka till Mariefred, jobbigt, jobbbigt.. (eller kanske inte såå jobbigt, men irriterande)

snack

Detta har varit en segdag, ovanligt för att vara söndag va?
Nu har mina päron kommit hem. Pappa har nu bytt alla glödlampor som hade dött (bl.a. inne på toan vilket blev jobbigt) sen ska jag säga till han att hjälpa till mig att betala för min film jag köpte i veckan, jag har inte kyckats så bra sen. Hans nästa uppgift efter det blir att fixa tv:n, men först vill jag ha mat! Jag förstår att dom måste ha saknat mig.
Jaha, i morgon är det altså måndag, en ny arbetsvecka altså. Jag har hört att det ska bli ännu varmare än förra veckan, puh, det blir tufft! FEM hela dagar den här veckan igen. Arbetarbrallor på! fast jag har fortfarande inte skaffat nåt tublinne jag kan ha.. borde verkligen fixa det, annars blir det verkligen inte snyggt det här, in the long run liksom.


söndag - inte måndag

GUuud så skönt det var att sova i natt. Väckarklockan hade jag ställt på 08.00 för att vända dygnet rätt, vaknade av den då också och troddde att jag skulle iväg till jobbet, blev jätteförvirrad, kollade almanackan, såg att det var söndag, var trött, somnade om och vaknade sedan 10.00 igen och tvingade mig själv att gå upp.
Jag la mig sedan i solen efter en stund för att jobba på att få bort min bräna från linnet jag har på jobbet, lyckades inte så bra och nu är solen bakom ett antal moln.


Inte så nöjd

 



Hittade en död mus på tomten, dumma katter!!


Var är världen påväg egentligen? Nu kan ungdomarna inte ens ligga ute och sola utan att ha datorn med sig...


"skoj" på kvällskvisten

Jag och Sara har våra moments. Nu har jag legat ner i soffan medan hon har tryckt in sina fötter i mitt fejs samtidigt som jag har försökt bita tag i hennes tår. Sen låste hon ut mig på baksidan och drog för persinnerna. Då lekte vi tittut.. ja, ni hör.


Midsommarbilder!


ambitious

Jag har varit lite duktig och lagat middag, eftersom ingen annan har gjort det åt mig. Det blev en riktigt dålig köttfärssås! men mat som mat!
Nu hugger jag in på mitt godis istället som Lena och Sara var och handlade. mumsfilibabba!



Altså, boy am I tired? helt slut! Men jag är så grymt glad att det bara är lördag idag, altså inget jobb i morgon. SÅ skönt.

Hemma!

Gud va kul jag hade igår! det var riktigt lyckat. Nu ligger jag här hemma och har det bra. Skönt att  det inte är så fint väder, då sliper jag ha dåligt samvete för att jag ligger här inne och degar. Jag hämtade upp en pizza på vägen hem också, det var riktigt gott!! ibland får man helt enkelt lyxa till det!
Bilder från kvällen kan nog komma upp senare under dagen.
Jag har seriösa problem med den här datorn för tillfället. Viruset eler vad det är blir bara värre. Nyss så började datorn plötsligt stöna som fan!! och nu bara poppar det upp massa fönster med riktiga dirrty bilder. Jag öppnade det här andra internetet och kunde då skriva här. Anars var det rakt åt helvete.. dom poppar upp här bakom ett nytt i varje sekund ungefär, herregud!



Glad midsommar på er!

Jag är glad för jag har precis avslutat en frukost som var tacos!! den bästa frukosten man kan äta!

Nån som är förvånad över dagens väder? det vore ju nästan läskigt om det skulle vara fint väder på midsommar liksom. Seriöst, det måste typ ligga nån förbannelse över den här dagen eller nåt. Jag kan inte komma ihåg at det har varit fint hela dagen nåt enda år!! Och så har det varit sjukt fint hela veckan och så blir det fult just idag. Mysko. Men men, det blir nog en rolig dag ändå, får ta ett par leggings under klänningen bara.

                                                


Trevlig eftermiddag som avslutas med en trevligt kväll

Nu drar jag iväg 100 m hem till Hanna på BBQ/Slumberparty. Najs, najs!
Ha en trevlig dan-innan-midsommarafton-kväll, det ska jag!


"Fin" besök

Titta vem som plingade på dörren! Sir Surre herself som har åkt ända till strängnäs för att fira midsommar här typ (god knows why..) Hon hade lite studentbilder med sig som jag ville ha. Roligt roligt, så nu ska jag ta mig en titt på dom!


alla dessa problem altså

Vad gör man egentligen när man är svinhungrig men inte orkar fixa nåt vettigat att äta? Det händer mig så ofta. Jag står bara och öppnar kylskåpen, skafferien och frysarna om och om igen uten att komma fram till nåt.
Dagens nöd-lösning blev några nötter och Kopparbergs päroncider.
Nötterna börjar ta slut.. nu då?

Mittt röda fejs är en hit!


JIPPIIEE!

ÄNTLIGEN HELG!!!!  Igen! jag har längtat så efter den här eftermiddagen. Och den här helgen har man ju någonting att se fram emnot också, midsommarfirandet imorgon. Plus att den är en dag längre än vanligt.
En annan sak jag är glad över är att jag nu har gjort 1/3 av min jobb-tid.
Idag har jag mest varit lat på jobbet, åkt åk-gräsklippare hela dagen. Köpt glass har jag gjort idag med. Det börjar bli dyrt med den här nya vanan.

Nu tänkte jag ligga här i solen och ta det lite lugnt och skönt i en timme eller så.


burn baby burn!

Den sexiga brännan har börjat ta form idag.. Jag ser fram emot hur jag kommer se ut slutet av juli. Borde köpa lite tub-toppar jag kan ha på jobbet istället.

                                


ONSDAG

Jag vill inte klaga på vädret, men fy i helvete va jobbigt det är att jobba utomhus i den här värmen.
 Efter jobbet idag så cyklade jag direkt ner till Strängnäs-stad för att köpa en kjol jag hade tänkt ha på midsommar, min plan-b-kjol, eftersom plan-a-kjolen inte går att få tag i. Hursomhelst så fanns nu inte den kjolen jag skulle köpa nu i xs, såklart. Förutom en som hade trasig dragkedja, jag gick till skräddaren och frågade om han kunde fixa det, det kunde han, men inte till midsommar.
Men sen gick jag till nr18, en affär jag borde besöka oftare för dom har ri9ktigt fina kläder. Där hittade jag massvis, men inget jag ville ha på midsommar. Det slutade hur som helst med att jag gick därifrån med en blå klänning.

 

Klänningen och ett par bikini-trosor jag köpte också.



Idag hade jag långlunch, köpte glass och satt ute i solen och plågades. Men man måste ju passa på medans det är fin ute. Jag har bränt mitt fejs dock.


small-talk

Lenny kom hem sent idag så jag fick ställa upp och vara duktig å laga mat. Jag har också hängt Karins tvätt som hon tvättade här, efter viss övertalning. Dessutom tog jag ur nästan all disk ur diskmaskinen. I'm on fire!!
Fast jag gjorde lite för lite mat, så jag kanske få lov att dryga ut lite med popcorn nu..

Hur som helst, jag fortsätter veckan i filmens tecken, idag blir det The New Guy.

                                

äntligen hemma

Idag har det varit riktigt tråkigt på jobet till att börja med. Började med att klippa lite gräs. Sen gick Anton med trimmern och jag ick efter med en dum sop-maskin som inte ville samarbeta, det spottade ut skräpet istället för att suga in det. Sen åkte dom stora människorna bort ett tag, då fick inte vi använda maskiner. Så vi fick rensa ogräs!!! fy fan, det tråkigaste jag har gjort tror jag. Fast vi gjorde inte så mycket, vi åt lunch, tog vattenpaus, gick till staden och köpte glass och åkte runt på flak-moppen!!
Eftermiddagen ägnade jag åt att döda ögräs med ätttika. Jag satt på flaketpå moppen, Anton körd och jag sprutade p det vi åkte förbi. Bra teamwork va?



Jag bröt min nagel i morse, har ingen aning om hur det gick till..



Have fear, anti-cimex is here!

tjo

NU äntligen är det mat. GOD mat(godare än vad det ser ut p bilden). Lax med ris och sås med cashew-nötter och sweet-chili-sås och e annan lime-sås. Såsigt=GOOOOD!
Men herregudva Lena och jag inte har varit duktiga i kökiet idag. Typ allt har gått åt helvete. Bl.a. s hade vi inga cashew-nötter märkte vi, vilket är typ en av dom viktigaste ingredienserna. Men det löste vi bra! Lenas kompisar fick ta en påsa med blandade nötter som vihade hemma och rensa ut alla cashew-nöter. Smart va?


post it

Nu har jag en film att se på när jag äter mat sen (ist för tv:n som ju inte fungerar). Min film har kommit!
Jag älskar att få saker på posten, det är så roligt och man blir så glatt överraskat trots att man vet att de ska komma. Man bir ju faktiskt mycket gladare om man typ beställer kläder på internet och så kommer dom helt plötsligt, än om man tar dom med sig själv från affären. Det är lite spännande liksom, ni vet. Nu ska jag bra komma ihåg att betala för filmen också.

Jag har faktiskt en till sak som jag väntar på ska dimpa ner i lådan. Mina student-foton. Eftersom mina skolfoton aldrig har varit nån hit (jag antar att det är för att bilderna är så skarpa så man ser mig så tydligt kanske?) så kanske dom här i allafall var det, nu hade jag ju faktiskt lagt ner lite tid på mitt utseende den dagen.
Fast det lär ju dröja innan man ser röken av dom där korten, dom brukar ju inte vara super snabba med att skicka ut dom där (och så la jag lappen där det står att jag ville ha hem dom på lådan i lördags, men äsch).


Å så var det måndag igen

Idag har det faktiskt inte varit så jobbigt på jobbet. Först visade jag "the new guy" runt lite, dom andra var borta så sen stog vi bara och snackade fram till frukost-rasten. Sen har det varit gräsklippning för hela slanten och så fick vi sluta en timme tidigare.
Jag fattar inte hur det kan vara så mycket gräs att klippa. Det är inte förän skiten ska bort som man ser alla små (och stora) gräsplättar överallt. Jag lyckades ha sönderåk-gräsklipparen också.. igen...

Nu ska det ju bli fint väder i veckan så jag kan lätt räkna med en schnygg bond-bränna fram till midsommar, härligt!

Jag har varit lite duktig sen jag kom hem. När jag kom på att mamma inte är hemma och att tvätten inte brukar tvätta sig själv så insåg jag att jag skulle bli tvungen att göra något åt saken. Så nu ligger mina smutsiga kläder där i och blir rena.


lite kvälls-snack

Nu är jag aldeles ensam hemma. Päronen reste ju bort igår, Lenny har stuckigt till sina kompisar och Karin som var här och slappade med mig förut har gått hem till sig. Nu är det jag och katterna, om dom vill hålla sig inne dvs.
Jag har duschat, vilkett jag inte hade gjort sedan i torsdags, mycket fräscht.
Jag har också sprungit runt här i huset och letat efter min plattång som fortfarande inte har kommit fram (har fortfarande ingen bild på tv:n heller). Jag tror faktiskt att senast jag använde den var på studentkryssningen, jag kanske glömde den på båten helt enkelt, jobbigt läge.

Ett ännu jobbigare läge är att jag försöker kolla när bussarna går till jobbet i morgon. Jag misstänker nämligen att dom kanske byter till sommar tid tabell nu i veckan. Men hemsidan vill inte funka som den ska och jag har ingen buss-lista. Tricky... jag får väl typ chansa på att den går som den ska eller nåt, det är ju i allafall inte första dagen i morgon. Å juste, imorgon får jag en ny kollega på jobbet, den andra sommarjobbaren börjar då, det ska bli mycket trevligt tycker jag (och hoppas).

Nu ska jag fixa morgondagens frukost och sådana andra skojjiga saker och sen gå och lägga mig skapligt i tid. Inte för att jag tror att jag kommer somna sådär jättetidigt, jag är riktigt pigg! Men jag ställde faktiskt klockan på åtta i morse och gick upp tjugo i nio för att vända dygnet rätt, trots att jag inte somnade förän vid tre inatt. Det kallar jag diciplin!

                                      
Jag behöver den där rackaren, det är ju midsommar snart, vore trevligt om man kunde se skaplig ut då.


Slapp-söndag

Sista lediga dagen innan det hårda livet börjar för några dagar igen. I feel good! Latte och kladdkaka till frukost och ett litet Desperate Housewifes-marathon!



Jag gillar min finne i pannan som aldrig vill försvinna!


Matdags

Nu masar jag mitt lata  arsle upp ur soffan ett tag för att gå ner till staden och äta pizza med Hanna. Jag är hungrig så det ska sli smarrigt som attan!


So long!!


Jag vill vara jag för en vecka sen!

Vet ni vad jag just kom på? Att för exakt en vecka sen idag stod jag på ett flak och var så här lycklig!!
Ååh, jag vill göra om, roligare kan man inte ha!


bra koll?

Nog har min vän Petra tagit studenten, men jag undrar var hon  höll hus på geografi-lektionerna.´

Petra. säger:

 

för det är enda veckan jag är ledig så tycker att vi antingen drar upp till göteborg och går på liseberg eller typ åker till vimmerby för astrid lindgrens värld


UPP, till göteborg, om nåt så borde man väl ändå veta var sveriges andra största stad ligger...

antenproblem

Tv-antennen bojkottar oss. Först funkade inte tv:n alls, det var svart. Sen fifflade lena lite med tv-kontrollen eftersom att jag tyckte att det var hennes fel. Nu har vi ettan och tvåan, med rutig  bild och om inte tvn fixar sig själv så kommer det vara så ända fram till nästa söndag  då mamma och pappa kommer hem igen. Skojjigt som fasen.
Min plattång är borta också, den har varit spårlöst försvunnen ett tag. Ytterskt mystiskt...

gråtfilm

Nu har jag och Lenny suttit och kollat på Remember Me. Den var sorglig, det förstod jag direkt med tanke på att jag började gråta i typ första eller andra minuten. Sen var det i och för sig lite seg emellanåt tyckte jag men på slutet blev det gråtfest igen. Riktigt snyggt slut var det faktiskt.

Men nu är det i allafall slut på gråtandet och dags för lunch!!



(haha oj, det var visst ett spanskt omslag )

aah, godermorgon gott folk!

Jag har fått sovmorgon!!! Det var asskönt!
Nu ska jag äta frukost och resten av dagen tänkte jag bara slappa här hemma. Det hade varit passande om det var mer soligt så jag kunde passa på att få lite färg på mig nu när jag har chansen. Men somdet ser ut nu så är det ju sol två minuter och sen skugga 10 minuter sen sol 2 minuter osv. Sånt orkar jag minsann inte hålla på med. Då kan jag göra vettigare saker.

friday night in

Det är pågående mysiskvällis här hemma med Karin och godis. Vi har precis kollar klart på Dear John, den var la bra och nu börjar vi med Precious. Sen ska jag sooooooova läääääääänge!



Äntligen Fredag!!!!

Ah, första jobb-veckan är äntligen över! Jag är så lycklig, fem veckor kvar, en själltedel har altså blivit avverkad.

Vad har jag då kommit fram till under den här veckan? Jo, att Elin Kristina Blom hatar att jobba. Jag är seriöst inte gjort för det, det måste vara nåt fel på mig för jag avskyr det verkligen. Hur i helvete ska jag klara mig i livet? Just nu ser jag ingen annan utväg än att gifta mig med en rik gammal gubbe och leva på hans pengar, men av sånt brukar man ju inte få något vidare trevligt rykte.
Häromdagen när jag gick på jobbet ocks fixade med något så tänkte jag t.o.m. att jag borde bli nunna (!!!!) för dom behöver ju inte jobba. Men efter vidare tankar så har jag kommit fram till att det ska jag inte alls, det verkar ju så jävla tråkigt.

Nej, men jag vettefan vad jag ska göra, får bara hoppas på att jag ändrar mig eller nåt och helt plötsligt tycker det är kul, eller i allafall okej att jobba. Annars blir jag ett soc-fall.




                    Jag på bussen till jobbet 
                                              
                    Jag påväg hem


Å juste, måste bara säga en grej till. När jag stod och väntade på bussen hem idag så tror jag att jag träffade världens största tonåring. han såg typ ut att vara yngre än jag. Men han var helt enorm!! Hans händer och huvud var säkert tre gånger så stora som mina. Han hade inget hår på benen heller, det var lite skumt.. Och sen när han öppnade munnen för att fråga en gubbe om klockan så visade det sig att han hade värsta ljusa tjej-rösten, det var lite otippat.


Möt cykeln

Detta är mitt tillfälliga fordon nu när alla tre andra cyklarna jag har växlat emellan har gått och blivit trasiga och en av dom snodd (r.i.p.) och jag tycker inte om den!
För det första är sadeln obekväm, den är ju från typ 70-talet minst så sadeln är liksom stenhård, jag får ju skavsår i röven och det är inte särsilt charmigt faktiskt. För det andra har den inga växlar - mycket jobbigt i uppförsbackarna. Men det värsta av allt är att så fort jag åker på eller av en trottoarkant eller liknande så plingar plingklockan av sig själv!! så alla runtomkring tror ju att jag är värste hetstanten som cyklar runt och tror att jag äger hela gatan. Om jag inte får en annan cykel snart så tror jag minsann att jkjag blir tvungen att amputera klockan från cykeln.



Världsmästarcykeln - skulle inte tro det?

Handlat

Hängde mer min mor som skulle handla. Jag passade på att införskaffa mig lite saker jag också (för mammas pengar det mesta). Schampo och balsam, matlåda, hudkräm och lite smink. Bara nödvändiga saker!!

Och så måste jag bara rekommendera för alla som inte redan använder det att schampo/balsam flaskor med 500/750 ml räcker sååå mycket längre än vanliga och så mycket dyrare är dom oftast inte, så utan uträkning eller bevis så vill jag ändå påstå att det är lättmer värt det!



Btw så har jag typ lyckats fått virus eööer nåt liknande, för nu har det ploppat upp et pop-up fönster med porr här två gånger.. trevligt.

Torsdagen

Idag började jag med att leka brevbärare. Jag sprang runt i hyreshusen och lämnade hyres-lappar, två till varje. Jag ser glad ut på bilden, eftersom jag tyckte att jag hade kolla på läget. Sen kom dom en efter en indroppandes under dagen och sa att dom hade fått grannens ena lapp och undrade var deras andra lapp var någonstans, jippie... tur att jag inte är brevbärare.
Resten av dagen har jag klippt gräs. Jag började med åk-gräsklipparen, det var skojsigt. Men även fär gick det lite tokigt. Efter att jag hade kört runt några varv så märkte jag att gräset liksom inte försvann efter mig, min hjärna tänkte efter och kom fram till att jag inte hade fällt ner den grejjen som klipper. Senare körde jag in med den i ett staket också, då gick den sönder... det gå bra hör ni va? Sen fick jag gå med vanlig gräsklippare resten av tiden.




Jag sov skönt på bussen hem sen efter allt arbete och nu muntrar jag upp mig lite med dumle!



( update: post-bilderna är borttagna eftersom det tydligen var sekretessbelagda uppgifter och man kunde bli åtalad för sånt, så dom var det bäs att ta bort)

låg

Usch!! jag är inte glad. Jag bara ser massa tungt jobb framför mig och det finns inget slut på det hela!! Hur blir man positiv till arbete? jag skulle behöva en kurs i det.
Nej, nu ska jag läsa min nya chic-tidning, det enda ljusämnet i mitt liv just nu, sen måste jag gå och lägga mig.
God natt!

(min blogg kan inte vara nån rolig läsning för tillfället, ber om ursäkt för det. Det kanske blir bättre om ett tag kan vi hoppas)

FILM

Fick att mail från nelly.com där det stod att jag får beställa en film från cdon.com för 9 spänn! så det har jag gjort nu, jag valde p.s I love you. Jag har fortfarande bara sett halva den filmen, så nu kan jag ju passa på att se resten.


lilla lördan

Vilken dag! jag har krattat och krattat och krattat!! vi (johhny) klippte alla buskar i "andra backen" och jag krattade, massor!! det tog seriöst hela dagen. Jag har skapligt ont i mina klena armar och sköra rygg just nu, jag har stretchat, men får nog ta och stretcha lite till...
När jag åkte hem så gick jag till min chefs kontir för att jag behöve prata med henne. Igår skrev jag nämligen på anställningspapper, men sen när jag kom hem så märkte jag att det inte ens stämde med vissa saker bla. lönen och sen hur lång tid jag ska jobba. Jag trodde det var sex vecor men enligt papprerna jag har skrivit under är det sju... det krånglar till det lite för mig. Hur som helst så var hon inte där, jag har nu försökt få tag på henne på mobilen men kvinnan vill inte svara, det känns ju pinsamt att ringa på hemtelefonen och störa mitt i middagen.
Jaja, we'll se how it goes.

En bra sak har hänt idag i allafall. Träffade på en 10 månader gammal schäfer valp, det var typ det sötaste jag har sett!!! den var så lite och ullig och gullig!!


dead

Jag och Oden ligger halvdöda här på soffan.. hur kan man bli så trött?! jag fattar inte!! Men samtidigt vill jag inte gå och lägga mig eftersom det betyder att jag snart kommer vakna tidigt för att gå upp och jobba igen.
Snart måste jag upp och laga lunchlåda och frukost till imorn, hur ska det gå?


hola hola kjola!

Jag hade tän kt mig att köpa en blommig, jätteskön och billig kjol från veromoda som jag har kollat på och ha på mig på typ midsommar eller nåt. Men så var jag inne på veromoda i strängnäs idag och så fanns den inte där!! dåligt, jag vet!
Men nu har jag varit inne på nelly och kolat lite istället och nån av det här kanske det blir!

Playful Skirt SEK 339, Only - NELLY.COMRosalin Short Skirt SEK 199, Vero Moda - NELLY.COMFloral Print Bubble Skirt SEK 279, Paprika - NELLY.COM

Pengar ner i magen

På bussen hem idag hade jag väldigt roligt. Jag läste ingenom och slängde alla kvitton i min plånbok. Jag kan säga som så att majoroteten lätt var kvitton från godis, mat, fika och dricka på krogen. Det är så nödvändigt att man slösar mest pengar på saker man bara skiter ut sen!


dag nummer 2

Idag har jag bara jobbat halv-dag. MYCKET skönt. Jag hann ändå med en del. Har sått gräs, tagit bort sopor, klippt gräsmattor och åkt flak-moppe.
Anledningen till att jag slutade tidigt var för att jag senare skulle på introduktion hos min chef i Strängnäs. Fick reda på vad jag tjänar - 89,67 kr/timme. Det är inte fy skam, MEN det står att jag totat kommer att tjna 14.975 kr vilket inte stämmer med tanke på att jag jobbar 8 timmar, 5 dagar i veckan, 6 veckor! vilket betyder att jag egentligen ska tjäna 21.520... det här måste jag gå till botten med (altså fråga pappa).

 


VM

Dricker cola, äter choklad, lyssnar på musik och halvkollar på fotbolls-vm. Men det är ju värdelöst att kolla när man liksom inte heja på nåt lag, varför är jag helsvensk och inte halv-nånting så jag kunde ha nåt att heja på nu när sverige inte behagar vara med?
Usch va sur jag var i höstas när dom åkte ur kvalet, jag har ju för i helvete sett fram emot det här i två år(sen em altså). Usch, dåligt!
Jag får väl heja på nåt lag som har höga odds för att vinna så jag blir lite glad. Jag kanske skulle heja på portugal eftersom jag ska dit i augusti! det var det bästa jag kunde komma på just nu i allafall... så från och med nu är jag en total portugal-supporter vad det gäller vm, go portugal, GO!! eler typ graiercafaga Portugalloao (som dom kanske säger det på portugisiska, vad vet jag?

 

Lite av sån där sann glädje hade jag velat se på tv-skärmen!


Vilken tragedi!!

Juste, jag har glömt att dela med mig om en mycket tragisk händelse i mitt liv.
När jag läste igenom mina betyg igår när jag kom hem så märkte jag att dom faktiskt INTE stämde, skamligt va?!
Det stod att jag hade VG i religion, fast att min lärare upprepade gånger sagt t5ill mig att jag ska få MVG. Så jag mailade honom och som tur var svarade han då här:

Hej Elin! Vad tråkigt!
Det måste ha blivit fel. Du ska ha MVG!!!
Jag måste be dig att komma ned till skolan och få detta ändrat.

MVH
Nils

Men vad lämpligt att jag måste åka in till skolan nu när jag jobbar hela dagarna va? Som tur är kan jag komma ifrån lite tidigare imorn, men jag kan inte vara i Eskilstuna förän 16.00 så jag hoppas att det är folk kvar på skolan då!! annars går det inte!
.. fattar inte varför jag måste dit, man måste ju inte vara närvarande när dom sätter betygen från början.. jaja.




Första dagen på jobbet

Puh, vilken pers. Det har varit en lång dag vill jag lova. Jag var nere vid vårdcentralen kvart över sex  i morse, super förvirrad eftersom det inte stod samma busstider där som det gjorde på internet, jag visste inte ens vilken busskur jag skulle vara vid. Hur som helst tog jag mig dit. Jag har mest fått kratta, det har varit jobbigt. Det var en jättesöt tant som tyckte jag var så duktig så hon gav meg pengar, men dom fick jag inte ta emot, dammit! Och så har jag hört andra tanter bråka om tvättstugan, dom lät som fem-åringar, haha.
Tillabaka i morgon igen, bright and early! såå, det var en dag, bara 29 kvar.. hej och hå

Visst är jag cool i uniform? splitter nya kläder fick jag! (nu ser jag att mamma har missat att städa bort lite av studenten där i taket också..)


Matlåda

Jag har gjort matlåda för första gången i mitt liv. Det är lite mysigt att ha matsäck med sig tycker jag. Jag har en låda med pasta och kött, en med mackor och en med melon. Sen så har jag packat ner lite choklad och dricka också. Jag bör överleva.. men det är altid bäst att vara på den säkra sidan.

Vidgade vyer

Nu har jag faktiskt varit ute och "rört" på mig. Jag och pappa åkte in till Mariefred för att se exakt var jag ska vara i morgon bitti när jag ska jobba. Så att jag inte går vilse och kommer för sent första dagen, det vore ju lite typiskt. Men nu vet jag så det borde gå bra.
Jag var svintrött i bilen och nickade till hela tiden men hel tiden blev jag också väckt av gps-tantens röst. USCH va jag blev sur på henne!

Nu har jag duschat av mig festen också och ska snart äta mat tror och hoppas jag, om den är klar. Sen blir det mer slappning för mig för att sedan gå och lägga mig tidigt. Jag är lite så där halvt nervös inför i morgon så jag lär ju typ inte kunna sova i natt, det blir bra, dom får arbeta tillsammans med en zombie. Det kan ju vara en upplevelse för dom.

chillin'

Sitter och tar emot bilder från igår, det går segt. Samtidigt moffar jag i mig choklad och kollar på Vänner. Just nu finns det inget jag hellre skulle vilja göra, jag är såå trött!



TRUE LOVE!


The Morning After

Fyfan va underbart det var igår! Sjukt hur det kan vara så roligt. Flaket var den absoluta höjdpunkten trots att det var svinkallt och regnade.
Kul att vädret kände för att bli fint idag istället, nu när man ända bara vill ligga inomhus i mörkret.
Äsch, skitsamma, jag är glad för att jag hade så kul igår!
Jag är jätte nöjd och glad för alla presenter också.
Kvällen på lokomotivet var ganska rolig den också, fast man stötte inte på lika myket folk man kände som jag trodde att man skulle göra och vi var inte uppe hela natten som jag hade tänkt först. Efter att lokomotivet stängde så blev det natt-mat och sen somna jag hemma hos Channette klockan fyra. Åkte hem med tio-tåget, fick betala eftersom jag glömde mitt tåg kort igår kväll.
Idag ska jag äta massa leftovers från gårdagens goda buffét, ta det lugnt och ladda upp inför jobbet imorgon och gå och lägga mig tidigt eftersom jag ska upp RIKTIGT tidigt.

Varför kan man inte ta studenten fler gånger i livet. Gud vad jag är avundsjuk på alla yngre människor just nu som har det kvar att se fram emot. Nu är jag bara en deltidsjobbande vuxen som inte vet vad hon vill i livet. Hur kul låter det?


TJOHO!!

God morgon alla glada. Idag är i allafall jag otroligt glad!! Har varit vakem sen fem i morse. Då regnade det och blåste som fan. Men NU är det sooooool :D yayayyay
JAG TAR STUDENTEN IDAAAAAAAG!!!!!!

No more Eskil ever. Det är ju i och för sig lite bitter sweet, jag har faktislt haft det riktigt bra dom här åren. Men gud så skönt det är att det är över. Idag ska jag ha roligt!


flyt...

Jag kom på för ett tag sedan att vi inte har någon hårspray hemma vilket jag verkligen behöver eftersom jag ska locka håret imorgon. Så jag cyklar ända ner till ICA. Står där länge och förföker se vilken jag borde köpa, jag är ju inte så bra på sånt där eftersom jag aldrig köper hårspray. Så när jag väl ska gå fram och betala så märker jag att jag har stoppat ner busskortet i fickan istället för bankkortet. Så det var bara att cykla hem igen utan spray. kul. Ällt går så bra nu känner jag. (tyck synd om mig)

mycket

Nu har jag städat min toa, det var inte så trevligt. Just nu sitter jag med en ansiktsmask och hoppas att huden vill det jag vill samtidigt som jag gör en to-do-list. Det kändes som att det skulle behövas, det är väldigt mycket saker att göra som jag inte riktigt orkar hålla i huvet.

Sen vill jag bara säga att idag är det exakt en månad sen min snufseplufs dog, han är fortfarande väldigt saknad!


Studentflak

Dagen har tillbringats med att pynta vårat studentflak. Det har varit ett helvete kan jag säga. Mitt ute i ingenstans (Torshälla) svinkallt och regnigt var det och så kom vi inte igång förän väldigt sent trots att jag var där ifrån väldigt tidigt. Så det drog ut på tiden och jag kom inte hem förän tyå för en stund sen, vilket inte ör kul med tanke på hur mycket jag har att göra!

Och förrresten så har vi inte Eskilstunas största flak längre eftersom vårat 24-meters flak gick sönder. Så nu har vi ett normalstort på 8 meter istället. Men det får la duga!

Vi värmde oss med kakor inne på okq8


kak-minen

Filippa på flak


Filippa i buske och en snygg Stina i bakgrunden

En väl påklädd Dannie och en inte så väl påklädd Filippa

hard work work!


puh!

Nu har jag städat mitt rum, noggrant. Det tog aslång tid, fast att jag fuskade lite, för det får man alltid göra. Nu är jag helt slut och för tillfället tvekar jag på om studenten är värt detta slit (fast det vet jag ju såklart att det är, bara lilla jag som hatar att damsuga). Jag har bäddat om i sängen också, den ska jag snart sova i för nu är jag riktigt trött!

Lejon

Jag vill också ha ett lejon som jag kan ge fotmassage!! typ det gulligaste djuret som finns!


Så här snygga var vi igår förresten!


die fästingar, die!

jag har varit och tagit färstingspruta. Jag var jätte duktig och skrek inte en enda gång! Det var en jättesnäll sköterska som gav mig fästing-plåstret istället för det tråkiga vuxen-plåstret eftersom jag var så duktig.


Studentsången

Nu ska jag försöka få lite städning gjord här hemma. Samtidigt tänkte jag försöka lära mig studentsången. Än så länge jag jag bara "sjung om studentens lyckliga dag". Det kommer man ju inte så långt på..


Mentorsdag

Idag har hela klassen varit hemma hos våran mentor Ewa. Vi har grillat korv, fikat och tävlat. Det var teater vs dans (ovanligt..) och jag var säker på att vi skulle förlora och började få rejäl ångest etersom förlorarna skulle bli tvugna att undethålla vinnarna på lördag. "Inte en sak till att tänka på" tänkte jag, men ha! vi vann faktiskt!
Jag hade riktigt kul och vädret var ju kanon. Dom i Strängnäs som tar studenten idag har ju riktigt tur.


Grillmästar-Ewa!


mardrömmar

Har typ nyss vaknat. I natt drömde jag min andra mardröm om studenten. Í den första som jag hade för några veckor sen så drömde jag ju att vi först hade tagit fel på dag och sen att det snöade.
I natt så var det inte samma problem. Då var jag i skolan tidigt på morgonen, jätteglad och så, men sen kom jag på att jag hade glömt alla mina kläder, skor och  MÖSSAN hemma!!! så jag fick åka hem och hämta det, men eftersom tågen gick så dåligt så skulle jag missa hela dagen. När jag nästan är hemma så kollar jag i min väska och där ligger ju allt!! så jag hade missat allt i onödan. Fyfan va obehagligt det var.

Sen så var det ju så klart som drömmar brukar vara att ibland, att ibland var jag hemma hos en gammal lärare och så låg det några lik på våran tomt hemma, det gjorde ju inte saken mycket roligare.



Hoppas jag kommer ihåg att klä på mig på lördag, nu är det bara TVÅ dagar kvar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



We speak no americano!

Hanna har fått mig att bli beroende av den här låte. Lyssna på den och jag lovar att ni inte kan sitta still!!



(vet inte om det är helt rätt version, men det spelar inte så stor roll)

Väderprognos

Just nu är det en liten sol bakom ett moln med en regndroppe på lördag och typ 16 grader. Det kan jag leva med, om det bara blir EN regndroppe.

alltid dennna väntan

Kom nyss hem från syster min borta i ghettot, jag överlevde. Cyklade på en annan cykel som jag hittade i garaget, fast det visade sig att trots att jag klämde på däcken innan så var dom väldigt mjuka att cykla på, slutsatsen vi kan dra av det är att jag inte har så starka fingrar helt enkelt.
Nu sitter jag redo vid köksbordet poch väntar på att jag ska få mat!! trots min överdos av tacos tidigare idag så är jag redan hungrig.. och det är tråkigt som attan att vänta, man kan ju inte hitta på nåt vettigt att göra under tiden heller eftersom det inte är så jättelång tid innan det blir mat och för att jag inte riktigt brukar funka som jag ska utan mat.
MATMATMAT!!

btw, jag har i allafall bestämt nagellack till studenten nu. Ett steg framåt!!


fejs

Aa, juste. Vi fick ju offra oss för konsten lite och ha äckligt herpes-fet-smink på oss. Så kommer nog finnarna blomma upp en efter en skulle jag gissa på, hoppas jag slipper herpes i allafall!!!
Jag kör i allafall i förebyggande syfte med allt jag kan hitta här hemma, plus att jag försöker få bort dom jag redan har fått.
Nu blir det väl säkert sämre av att jag använder aldeles för mycket bara för det. Men jag tar inga chanser!!


Kanske ska slänga på en ansiktsmask också... och sen måste jag nog ta lite mjukgörande hudkräm också eftersom jag har så mycket uttorkande saker i fejset. Herregud.

Sista onsdagen på St Eskils Gymnasium

Idag var skolan tömd på ettor och tvåor och jag har änlitgen förstått varför det har varit frilugftsdag två dagar innan avslutningen de andra åren. Det är för att vi treor har tio-kamp bland klasserna. Innan hade vi fått skriva upp oss på massa knäppa grenar som man inte förstod vad de innebar. Jag var inte så pepp på det hela igår men det visade sig vara riktigt roligt, även fast det inte gick så där jättebra för oss tror jag. men vi var i allafall bäst av alla på två grenar.
Alla klasser skulle naturligtvis vara utklädda också, vi var mimare. Det var kul för alla gick verkligen in för det så vi sprang runt där helt knäpptysta (till en början) och härmade folk och hade oss. Vi kom tvåa i utklädnadstävlingen. Vi blev slagna av en HV-klass som tillsammans var en larv, varje människa var som en boll, dom var faktiskt riktigt bra!

Efteråt fick vi tacos och glass i skolan, det var gott så jag åt aldeles för mycket och fick ont i magen sen, men det var det värt!


Sexy, huh?

Natti Natti

Nu ska jag sminka av mig och lite så. I morgon måste jag upp extra tidigt. För jag ska vara i skolan tidigt och så måste jag GÅ till stationen imorn eftersom jag inte har nån cykel för tillfället. Oj oj oj. Jobbigt! Så nu blir det bedtime, fast jagfg lär ju inte somna än på några timmar med tanke på att jag inte har gått och lagt mig så här tidigt på ett bra tag. Men jag får väl ligga och stirra upp i taket, det brukar ju alltid vara trevligt.


Helgens bilder

Jag la ju upp ett par stycken här om dan, men nu kommer det ett lite mer rejält gäng med bilder!





Årets första dopp- check

ångest

Nu har jagf hållt på att noja mig över smink, hår, nagellack osv. Så jag ör aldeles snurrig i huvet. Och inte har jag blivit någe klockare för det, jag är missnöjd med allt jag provar, inget blir bra. Så det är väl bara att inse att jag kommer vara missnöjd över mitt utseende på studenten hur jag än gör. Det är nog bäst, så blir jag inte lika besviken.

Lockigt

Jag håller på och expreminterar hur jag ska ha håret på lördag. Just nu kör jag lockigt, det blir väl hyfsat tycker jag. Nackdelen är att det brukar vara olika hur fint det blir från gång till gång och så tar det så lång tid och så måste man ha så mycket spray för att det ska hålla sig och då brukar det bli risigt efter ett tag.

Jag pratade med mamma nyss och hon sa att enligt prognosen just nu så blir det regn, blås och kallt på studenten och men tanke på det så har man ju ingen lust att fixa sig överhuvud taget, det blir ju ändå förstört. Men, man måste ju försöka, och hålla tummarna!


Back

Jag är tillbaka igen. Det jag skulle handla var ett par vita handskar eftersom att vi har en tio-kamp på skolan i morgon och vi i våran klass ska vara utklädda till mimare. Men typ direkt när jag var framme i E-tuna så fick jag ett sms av Jessica där hon skrev att hon hade ett extra par, så jag slapp slösa pengar på det! Har inte slängt ut ett ensa öre idag, det ni!
Däremot är jag väldigt trött idag, helt låg liksom. Det var asjobbigt att gå på stan, jag ville bara hem och sova. Och det gjorde ju inte saken bättre att jag cyklade på en cykel som hade punka. På vägen till tåget märkte jag att cykeln lätr konstigt så jag tittade ner och märkte att däcket var helt platt, men jag hade inte tid att vända så jag cyklade vidare. Det gick dock inte lika fort som vanligt därför blev jag lite sen till t¨get och fick parkera cykeln i en rabbat.
Nu ska jag vila mina fötter som blev trötta av ett par timmar i vanliga tygskor, pinsamt.


tåg = löjligt dyrt

Nu har jag gjort mig i ordning lite granna. Ska strax äta lite mer innan jag drar iväg. Jag är inte hungrig, men jag tänkte att om jag äter här hemma så jag är jätte mätt blir jag inte frestad av att köpa en massa onödiga ätbara saker senare, smart huh?

Jag ska ju åka tåg nu, det slog mig att det är inbte många gånger till jag kommer åka tåg, gratis altså. Tågkortet går väl ut direkt när jag slutar tror jag. Eller det måste funka på söndagen så jag kan komma hem, annars är dom ju skapligt puckade (med "dom" vet jag inte riktigt vilka jag menar, men dom som bestämmer om sånt där). Och jag kan säga som så att här omkring kommer jag inte betala många tåg i framtiden, då tar jag bussen, det är billigare, fast även den har blivit dubbelt så dyr nu när jag är 19, suck!

Men den här tågsträckan som går här är värst. Lyssna på det här, jag köpte en biljett till min sommarstuga för nån vecka sen och jag ska åka i slutet av juli, den kostade typ 120 - asbilligt, och jättebra!! men här kommer det löjliga. Det är byte i södertälje och från strängnäs till södertälje kostade biljetten typ 90 spänn!! och sen kostar den långa biten södertälje-karlstad 30 spänn. Det är ju sjukt ju.
Man kan ju faktiskt åka till Köpenhamn från Stockholm för samma pris som man kan åka från stockholm hit till Strängnäs. Löjligt!

Jag kommer sakna att resa runt gratis i Södermanland.


snygg på studenten?

Det är tveksamt altså. För det första är jag inte förvånad om det regnar och vad är det då för poäng att göra sig i ordning över huvud taget? För det andra börjar min hud i ansiktet fucka ur lite nu. Det har ploppat upp en och annan finne och jag ogillar starkt! Jag har t.o.m. fått en på bröstet, altså inte på själva brösten den delen av kroppen som sitter ovanför, som syns! Så nu blir det huskuret för fulla slantar.

Jag får ju vara glad att det inte har gått så här långt i alla fall, det kan inte vara roligt..


Goder morgon, goder morgon

Det ser ut att kunna  bli en hyfsat fin dag vädermässigt, gillar.
Jag har precis gått upp, äter pasta-frukost (bröd är så tråkigt). Det gäller ju att börja ställa om dygnet lite smått,  även fast skolan typ är slut. Men det som är kvar i skolan är ganska tidigt på dagarna och på själva studenten måste jag vara uppe med tuppen. Och det blir ju knappast bättre efter det, då är det hard work som gäller för mig från tidigt på morgonen till... aa jag vet inte riktigt när.

Helgen:
Jag har ju som sagt varit snål med inläggen, det har delvis berott på att jag har varit upptagen och delvis på att jag har varit lat, I'm sorry!
Helgen har hursom helst varit riktigt bra, även fast den inte blev riktigt som planerad. Den har inehållit grillning, picnic, bad, fika, teater(typ) och mysigt mys, med olika braiga människor!!

Nu på morgonnen har jag det ganska chill, om ett par timmar så ska jag åka in till Eskilstuna för ett litet ärende. Och så ska jag inte köpa nånting annat än just det, för det är ganska tomt i min plånbok för tillfälet och jag kommer behöva pengar! Bara igår när jag var nere i Strängnäs i affärerna hittade jag en massa jag ville ha och kom på att jag borde nska mig i studentpresent, men jag är lite sent ute kanske? så jag får skaffa pengar och köpa mig det själv, om jag har råd dvs. Det var en hel del dyra smycken där som ropade "elin, ta mig!" och jag vet inte om jag har råd att ta dom allehopa..


Hej mina kära vänner

Jag är fortfarande väldigt snål på uppdateringar som ni märker. Men jag har tagit lite semester helt enkelt. Men jag lovar att vara fit for fight imorgon igen. Då blir allt som vanligt!!

hello people

Det är ju ingen id'e att uppdatera så mycket längre ftersom de flesta kanske inte kommer och besöker här förän på måndag. Husom helst så blev även den här dagens planer misslyckade. Hela klassen skulle nakenbada och dricka. Det visade sig att nu var det bara petra och jag som var på den iden.
Så här är jag nu i Malmköping, vi tog saken i egna händer!!
Nu, mot sjön!

som sagt, trött

glömde ju att länka till petras blogg som jag sa att jag gjorde. För er som inte redan läser hennes blogg - LÄNK

Hej

Jag är hemma faktiskt. Men jag är astrött så jag orkar inte förklara något vidare. Men Gårkvällen blev inte riktigt som den skulle och idag var det räått pinsamt och varför jag inte är hemma hos Kersti just nu är för att hon är sjuk. Om nån vill veta mer ingående om igår och idag så länkar jag till Petras blogg, hon var lite mer ambitiös än vad jag är.
Jag har i allafall varit snäll mot er och snott några bilder därifrån ifrån igår och idag som jag lägger upp här.

Det är picnic igår och rån idag.


Stressigt

Jag är sjukt stressad just nu. Hur lyckas tiden sinna iväg så fort jämt? jag har precis hets-sminkat mig lite fult och just nu sitter jag på toa samtidigt som jag skriver det här. För mycket info?
Hur som helst, det ska bli sjukt kul att kolla på fame inspelningen snart och träffa alla folk.
Men nu kommer vi troligtvis ninte höras på några dagar. Men ha det så bra! det ska jag ha!

FAME!!


Fredag

Idag är det fredag. Det betyder att i morgon är det lördag. Det betyder att i morgon är det exakt en liten vecka tills STUDENTEN!!!!!!!!! sjukt.

Det är svårt att låta bli att ta på sig mössan lite då och då, fuskis...


Tråk

Jag har just nu ganska tråkigt. Det är inget på tv, eller om sanningen ska fram så är jag så lat så jag inte orkar sätta på den. Och på datorn har jag kollat allt som kan kollas. Jag skulle kunna sätta på en film men jag är för trött för att orka se på en hel film, men samtidigt vill jag inte gå och lägga mig än.
Jag roar mig i allafall lite med en ganska knäpp konversation med Petra på msn om en kille som enligt oss inte kan vara bög, fast han tydligen är det, men i våra huvuden funkar det faktiskt bara inte och det är ju sånt slöseri när en snygg kille gillar killar liksom! Då kan man inte ens drömma om snubben längre, t.o.m. det tar dom ifrån en. Fy farao altså.



För övrigt så går det lite bättre med skorna. Idag har jag gått runt med dom i flera timmar. Det gjorde ont, men det har varit värre. Jag t.o.m dammsög med dom. Det kändes jätteknäppt, kände mig som ett hembiträde hos nån rik familj eller nåt. Nånting som inte går så bra däremot är när jag går med dom ute på altanen, då fastnar klackarna lite då och då i springorna mellan plankorna.

Åh juste, min ena katt dödade en kopparorm idag. Det är något jag inte gillar med den här årstiden om man nu får vara lite kritiskt, att katterna kommer hem med massa äckliga stackars lik av olika slag som dom har dödat och är så stolta över. Fast ormen tyckte jag inte synd om, jag var typ rädd för den trots att den var död.


det blir en pang-helg!

-Jag håller på att packa.
-Varför då?
- Jo för att den här helgen är fullspäckad. Först i morgon ska jag till skolan och träffa Fame-gänget för lite mys och så ska vi kolla på inspelningen av musikalen. Sen på kvällen bär det av till Dannie i Mariefred. Där ska vi grilla och ha det skoj och så ska vi förbereda oss inför det som händer på lördagen.  Då är det nämligen så att det är nån slags barnbok typ som ska släppas i bokhandeln i Mariefred och boken utspelar sig i Mariefred (tror jag) så vi ska dramatisera en scen ur boken. Ett bankrån!!! så vi ska få råna en bank helt lagligt, kul va? Sen på kvällen ska vi hem till Kersti i Stallarholmen (om inte hon fortfarande mår dåligt då, hoppas inte!!!) och ha massa skoj och sova där. Sen på söndagen så är det dricka och nakenbad med hela klassen i Eskilstuna. Så kommer jag väl hem på måndag skulle jag tro. Kanske hinner hem en snabbis emellan allt ihopa, vi får se.


Nyttig läsning

Nu har jag suttit och läst i min tidning. Det här är vad jag har "lärt mig" eller hur man ska formulera sig.

Att hon är så FUL!  (fast det visste jag iofs innan jag läste tidningen, men ändå). Jag vil bara ta en stor nål och sticka in i tuttarna på henne, det känns ju som att dom borde säga "poff" och sjunka ihop då.


Att jag inte planerar att hoppa på den här blong-bling -trenden. Det känns som att det kanske är liite för mycket av det goda. Nån annan som känner för att springa runt i dom där guld-paljett-haremsbyxorna?

Och sist men inte minst att jag gillar stark när nåt man redan gör blir trendigt. Här altså att sätta upp håret i en knut när man solar och badar.


Gettin' hot in here

Sitter och stressar i mig lite lunch. Ska strax åka in till skolan en stund.
Mina ben typ dör av träningsvärk kan jag ju säga och jag kan ju också säga att jag inte är förvånad över det.
Men skitsamma, whola! (okej, så stavas det nog inte...) jag kör premiär för bara ben under shortsen på offentliga platser. Egentligen känner jag mig för blek för sådant men man blir ju knappast brunare av att springa runt i svarta legggings right?

Igårkväll

Gick med Hanna till Riva nere i hamnen för att dricka nån cider och snacka lite skit i det varma sommarvädret.

Det blev en till..


Och en till..

Och en till...

Och en till..

Åh.. jaa... det hela slutade hur som helst med att Hanna tappade bort sin plånbok. Men var lugna! vi hittade den igen efter ett bra tags letande - I en rabbatt...


Snyggingar på toaletten

Jaa, kul var det i allafall!


Myspys

Nu ska jag ner till hamnen för lite mys!
Vi höres!

Som ett brev på posten

Elin har fått post!!!
Ett paket från Nelly och en CHIC-tidning, jippiiiee!!

Från nelly hade jag beställt ett oversize-linne med brottarrygg från Serious Sally by Rut.mf.

Det kommer definitivt vara skönt att glida runt i i sommar!!


Gissa vad jag har gjort!

Jag har sprungit FEM kilometer UTAN att stanna en enda gång!! Och jag är fett stolt. Det var sjukt jobbigt, sjukt tråkigt, jag är sjukt svettig och det känns som att jag borde få en hjärtattack vilken sekund som helst. Men jag känner mig duktig i allafall. Jag såg två döda näbbmöss på vägen, stackarna, dom som är så söta! Men jag träffade inte en enda människa, bara jag som är stark nog att ta mig ut i värmen.
Men nu ska jag duscha, det behövs! ..eller jag kanske borde  stretcha först, det kommer med all säkerhet också behövas om jag över huvud taget kommer kunna röra mig dom närmsta dagarna.

Eh, jaa den här bilden är altså tagen innan jag sprang. Jag är inte riktigt så här pigg och hurtig just nu kanske.

solen

Nu har jag legat ute, ätit glass, druckigt kallt vatten och solat ryggen ett tag. Jag hatar egentligen att sola ryggen, eller hatar är ett starkt ord, men jag föredrar mycket mer att sola magen. Men man kan ju inte vara brun på framsidan och blek på baksidan, det är inte så snyggt. Därför måste man offra sig ibland och låta ryggen ligga i rampljuset också.


Lenny låg också och stekte lite.

today

Det började med en väldigt kort lektion, betygsamtal, utvärdering och inlämning av böcker. Jag hade såklart inte min bok med mig så jag får völ leta upp läreren imorn eller nåt.
Sen gick jag Dannie, Gabbe, Filippa och Jessica till mcdonalds och åt lite typ frukost (jag åt glass) sen öppnade waynes och då gick vi dit för först fika och sen lunch i typ tre timmar. helt sjukt vilken bra pratmiljö det är på caféer altså, man kan ju sitta hur länge som helst och snacka. Men alla utom jag och Dannie hade en redovisning att göra i skolan sen så dom var tvungna att gå. Dannie och jag gick också, en kort runda på stan, vi köpte jordgubbar och satte oss i solen på stationen och åt dom medans vi väntade på tåget hem. Dannie den negern fick ju ordentligt med färg på typ 25 minuter eller vad det var, sjukt ju!

Nu ska jag i allafall ut i solen igen, manb får ju passa på, det är ju kanonväder idag!!


Trött!

Sitter i datasalen med Dannie, jag är svintrött!!!! blir nog till att slumra lite på kultur och ide historian kanske.. Det är ju fint väder idag i allafall, och snart är det dags för frukost så jag ska inte klaga!

Kväll

Sitter med mina systrar och kollar på New Moon, haha va många pinsamma skrattretande moments den filmen har altså.
Sen ska jag väl sova så småningom, tidigt blir det att gå upp i morgon också. Men det är trevligt att vara uppe med tuppen! då hinner man ju mer, Idag satt jag på bussen för andra gången då jag ibland åker in för första och åt lunch då jag ibland äter frukost. Slöseri på tid heter det, men har man möjlighet att sova på mornarna går man ju knappst upp om klockan ringer 6 right?

Denna tisdag har innehållit

En religionslektion med 6 personer, en håltimme hemma i min ensamhet och sedan en nutuda konst lektion då vi skulle vara på konstmuseét. Jag var där kvart i två då lektionen började, helt ensam satt jag utanför i blåsten och åt jordgubbar och såg övergiven ut. Tio i hade inte ens läraren kommit! Då gick jag där ifrån, då mötte jag lären, en kvart - tio minuter senare kom Petra också, fler blev vi inte..
Efteråt åkte vi till tunapark och jag köpte dom där iläggen till mina skor, Petra skulle också köpa skor men hon hittade inga bra.
Vi gick till max sen och åt hamburgare och glass, dåligt! jag måste sluta lägga mina pengar på mat!!

Skelis?

Intressant konst det finns..

Friterat äpple... inte så gott som Petra försöker få det att se ut.


...

Seg uppdatering? jaa, men jag har hållt på och catchat upp lite med min syster som är hemma på kort visit och hade hövligheten att komma förbi.
För dom som undrar så är skorna fortfarande osköna MEN jag har köpt fler inlägg, nu några som sitter vid hälen, så nu sitter skorna lite bättre i alla fall, inte bra, men bättre. fast jag kan ju fortfarande inte gå i dom, men det är en annan femma!

Nu ska jag gå och kolla om maten är klar, det blir GRILLAT!!! yummie


hey, yo!

Jag är hemma på en kort visit. Det var typ inte en käft i skolan idag och att sitta ensam och fördriva en håltimma var inte så lockande.. så jag åkte hem.
Jag jobbar vidare på att gå in mina nya skor och göra dom lite bekvämare, det går inte så bra. Dom gör ont så in i helvete och så är dom ju fortfarande förstora, vad ska jag ta mig till? (säg inget till mamma, hon skulle inte förstå varför man köper ett par fina skor för hennes pengar trots att dom inte passar och man inte kan gå i dom) som det ser ut nu blir det inte mycket dansande för mig på studenten, om jag inte springer runt barfota förståss..


Det syns ju nästan att min häl inte är i "hälen"


Grrr!!

Nu ska jag gå och fixa nånting ätbart till lunch, sen ska jag ta bussen tillbaka till Eskilstunan, tredje gången jag tar den busssen idag, måste vara nåt slags rekord..


1 Juni

Jajjemen, nu är det juni, då ska det vara varmt! Fast just idag är det life för kallt än så länge, men så är ju klockan bara åtta också. Det är dags för religion nu snart, vi lär ju inte göra nåt vettigt, det gör vi ju inte på nån lektion längre, men jag måste lämna in min bok ändå så. Sen är det fet håltimme och sen ska vi till konstumuseet på nutida konst lektionen. Det är många lektioner nu för tidensom är liksom sista ever! aldrig mer religion, aldrig mer nutida konst... scaary!
Jag provade alla min student kläder igår, fan va snygg jag är då! fast min kvällsoutfit är bra mycket snyggare än det jag har på dagen, men det visste jag ju redan och det gör inte så mycket med tanke på att jag kommer ha en massa saker hängandes runt halsen.
Åh juste, idag kommer min syster hem ifrån sin långa semester också, vi får se hur kul det blir, det beror på hur brun hon är. Om hon är snygg neger blir jag sur!

RSS 2.0