har det fint

Jag har det bra här hemma. Har käkat thai-take-out, MUMS och nu är det film och glass som gäller!
Var inne på facebook precis och det var bara SEX pers som var inne haha, inte så konstigt iofs, det kanske var andra folk som också vill fira ett valborg i stillsamt lugn typ.. eller så snodde dom bara en dator på stället dom är och festar, det låter mer troligt.

Valbrogsfirande

2008

2009

2010


euro-trip

Idag, om några minuter för att vara exakt är min syster och hennes kompis Sabina uppe i luften påväg till Polen där deras fem veckor långa tåg-luffning genom europa börjar.
Jag skulle också vilja göra nåt sånt i livet men jag är rädd att jag är aldeles för bekväm för att åka runt med en fet ryggsäck med aldeles för lite kläder i och inte veta vart man ska bo nånstans på nätterna ens en gång och dessutom med stor sannolikhet råka ta tåget till fel land eftersom man inte fattar vad det står på biljetterna.
Men ändå... det känns som en grej man borde göra i livet. Det och bila genom USA. Så jag mår väl sluta mesa mig helt enkelt.


regn

Har varit ute med Guran i en timme nu. Lättklädd gick jag ut i skogen helt ovetandes om att det snart skulle börja regna! det blev jag naturligtvis snart medveten om.. Men jag överlevde i alla fall. Det var kanske inte så bra för min förkylning som konstigt nog verkar bli sämre igen, nu känns haölsen ungefär som när jag hade körtelfeber, det är inte trevligt.

.. tre gånger har jag varit ute med den där saken i dag, kan han aldrig få nog?!


Klappar mig själv på axeln

Jag har nu tagit mig igenom ännu ett kapitel ur The Great Gatsby (och nej det har inte tagit sååå här lång tid uten jag har gjort annat också). Min belöning: Latte och kladdkaka


Kära spotify

Är det nån annan än jag som tycker att den nya spotify-designen ser lite b ut?

Plugg

Jag gick ut på verandan för att lägga mig i solen och börja läsa min engelska bok, men tror ni inte att den nedrans solen går i moln direkt då? och jag kan säga som så att den har ju inte kommit tillbaka än.. elakt

Jag lyckades i allafall ta mig igenom första kapitlet. Slutsats: SEEG bok, och astråkig än så länge, hur ska detta gå?


The Great Gatsby



Bra fyi så är det här min absoluta favorit solkräm, den är hudfärgad, luktrar gott och lätt att smörja på. Och den är annu bättre i spray-form!


Lunch-promenix med Gurre


freitag-valborg

Och så var det helg igen då. För min del känns det redan som att jag har haft helg, men det har ju alldrig skadat nån med lite extra ledighet, så jag tackar och tar emot.
Idag ska bli en pluggdag för mig, kanske inte bara, men jag ska faktiskt ta mig i kragen idag och få lite gjort. Det kan verkligen behövas!

Idag är det valborg och jag håller mig till bojkotta-valborg-planen. Det blir ju ändå så misslyckat just för att man ska festa bara för att det är valborg och på valborg har nån bestämt att man ska festa. Konstigt. Sen kan man ju naturligtvis ha jättekul på valborg också. Men efter två misslyckade valborgsfiranden i rad så känner jag att det är bäst att ligga lite lågt.


Flower-power

Är jag helt crazy om jag faktiskt har börjat gilla dom här blommorna? dom är mysiga!!


20.20

Herreguud va klockan rinner iväg. Inte för att jag har nåt speciellt för mig eller ska göra, men endå. En viss huvudvärk har kommit smygandes.. den är inte välkommen. Det är inte heller den här förkylningen som håller sig fast hos mig, get off me!!
Jag funderar på om jag skulle satsa på att ta mig igenom en av 80-tals filmerna jag har på datorn. Det kan kanske få bli kvällens projekt. Eller så kan jag ju börja läsa i engelska-boken som jag ligger efter i.. NEJ det får bli filmen!

gimme more

oh, jag hittade lite fler, öppningsnumret, hårt jobb1, hårt jobb2

 

 


Fame

För er som inte kan få nog av fame (jag) här är lite klipp från genrepet.. där går hon, finalen, dansa mitt i gatan, lärarnas gräl.

 

 

 


Stopp-skylt

Vet ni vad jag upptäckte idag när jag satt på bussen hem (som förövrigt tog 55 minuter, vilket det egentligen ska göra men aldrig har gjort utan det brukar vanligtvis ta 40 minuter) så såg jag en sån där röd stopp-skyöt som betuder att man måste stanna bilen (logiskt) men det stod STOP på den istället fär STOPP. Brukar det vara så? eller var det fel på den, men varför står det på engelska liksom? det har jag i allafall aldrig lagt märke till.

LÖÖV is inte the air

Kolla! det börjar lövas på träden! det betyder att det kanske finns en chans till att pryda stundentflaken med björklöv även i år!


Dagen

Idag har jag somsagt varit inne i Eskilstuna, inte så ovanligt kanske, men jag har ju i alla fall inte varit i skolan idag.
Jag och Petra och varit och solat solarium faktiskt, vi måste nämligen blir lite bruna tills studentkryssningenb som har beach-tema.
Vi sprang stan runt för att hitta ett solarium med dubbel-rum och tillslut hittade vi det!
Jag trodde jag skulle dö ett tag i början, lite smått klaustrofobisk som jag kan blir ibland, men efter ungefär halva tiden kändes det lugnt.

Sen blev det 2,5 h på wayne's

Det började med en Caramel-frappe


Som snart följdes av en persiko-iste

But a girl's gotta eat, så det blev bakad potatis med kyckling också! (har lovar mig själv att det var det sista ätbara jag köper den här veckan, har redan slösat bort ett antal hundra på det nu, så jag sätter ner foten, eller aa kanske på lördag att jag köper nåt, men annars BIG NO)


Sen sprang vi funt och letade efter ett hawaii-blom-halsband till kryssningen och hitade tillslut ett. Ocxh jag kan lugnt säga att det är det onödigaste jag nånsin har köpt, 70 spänn liksom?!?


Kolla vilken fin utsikt man har här och var


Torsdag

Fantastiskt, jag vaknade inte klockan åtta i morse, utan när klockan ringde 9.30, superskönt!
Min dator är lite seg idag, vet inte riktigt vad som är problemet. Men den kanske har återhämtat sig i eftermiddag när jag kommer tillbaka.
Nu ska jag snart åka in till Eskilstuna för diverse roligheter.



möh

HO HO!

Lill-lördag

Onsdag=lill-lördag=popcorn+tv+dator=NAJS
Sitter här och myser för mig själv och det är sååå skönt. Jag har bara en eventuell sak jag måste göra och det är att duscha, men jag vet inte om jag ska göra det imorron istället... 
Å juste har jag sagt vad mer som är riktigt awsome? jag kan sova lääänge imorgon!! (fast vi vet ju alla att jag brukar vakna klockan åtta ändå, men då kan jag i allafall ligga och gosa med frukost framför tv:n).


Whola

Kolla vad jag har gjort!
SKRIVIT UT MIN STUDENTKRYSSNINGSBILJETT!
It's on Baby!

lågbudget-shopping

Har hängt med syster till ÖoB, Karlssons och Coop och gjort lite billig shopping, eller aa, hon har gjort. Jag har varit irriternade bihang, men det är också trevligt! för mig i alla fall.


Det underbara varuhuset överskottsbolaget (hör ironin)

Vad är det för fel på vädret? på mornarna är det strålande sol med efter lunch så bara vänder det och blir regn istället!

Jag blev kär i en liten häst! Gosedjur är så gosiga, fast dom är mysigare nu för tiden än dom var förr, så mina gamla är inte lika roliga. Jag kanske ska önska mig gosedjur i studentpresent..


Nachos

Lunchen idag åt jag på Café Prinsens uteservering i Strängnäs med Hanna och Simon. Där gör dom lätt världens dodaste nacho-tallrikar!


Pendlar-snyggingar

Idag på tåget såg jag en kille som var otroligt lik Daniel Randolph (Dan Humphrey I gossigirl) fast med lite ljusare hår. Det var ingen dålig utsikt kan jag säga er!

tidig onsdag

Goder morgon!
Sitter i en datasal i skolan och väntar (haha nu när jag skulle skriva väntar så hittade jag inte v:et på tangentbordet och blev skitförvirrad, men det visade sig att tangentbordet hade två x, och ett av dom var ett v)
på dagens lektion av kultur och idé historia följt av engelska. Onsdagar är jobbiga. Fastj ag borde väl inte klaga så mycket, så som mitt schema ser ut nu för tiden.

Måndag: 13:30-16:30 (2 lektioner)
Tisdag: 9:30-15.00 (längsta dagen, 3 lektioner och en fet håltimme)
Onsdag: 9:30- 11:50
Tordag: Ledig
Fredag: Ledig

japp, så ser det ut och ÄNDÅ tycker jag att skolan är jobbig, för det är ju ändå rätt mycket plugg att göra. En annan tråkig sak är att man inte träffar alla klasskompisar lika mycket, jag kommer ju lätt tröttna på att sitta hemma varje torsdag och fredag. Så jag och några kom åpå att vi kanske skulle lägga in en opbligatorisk fika varje torsdag eller nåt.

Jag glömde min frukost idag också, vilket jag till min förfäran kom på när jag satt på bussen hit i morse och koncentrerade mig på att försöka att inte hosta. Så det fick bli en cafeteria-macka istället som jag ska hugga in på nu.
Ciao!

det rullar på

Vad jag glömde skriva igår var att jag faktiskt har fått ett till jobb. I höst, på Citymail trots att intervjun för några veckor sen var en katastrof. Så nu har jag i alla fall en plan b ifall det skulle skita sig med norge i höst (vilket jag verkligen hoppas att det inte gör).

Thailands-hanna hemma

Efter skolan idag gick jag för att ungås lite med Hanna som har kommit hem efter tre veckor i Thailand (det är därför jag har varit lite seg med uppdateringen). Hon var brun, men som tur var (eller tur och tur, det kanske inte ör så kul för henne, men bättre för mig som är blekfis)hade mycket redan hunnit flagna bort så jag kände mig i allafal inte som en total albino bredvid.
Vi käkade kebabpizza och kollade på masssa bilder och filmer från Thailand, jag blev ju inte lite avnundsjuk eller så?
Hon hade köpt JÄTTEFINA presenter till mig också! Det gjorde mig väldigt glad!

Jättesöta ballerina skor.



Tre par jättefina örhängen (oj, va bilden var suddig).



Och ett skitsnyggt linne.

Tack Tack :)


handla

Å juste. Jag fick lite shopping gjort idag också i samband med att jag skulle byta ett par leggings åt Karin. Det blev två sköna linnen.




Dag nr 2 i helvetet

Skolan idag igen. Fast det har faktiskt inte varit så farligt. På religionen fick vi reda på att vi ska ha läxförhör på buddhismen-som vi knappt har börjat jobba med- nästa vecka, röstlektionen blev kort eftersom det var besök från arbetsförmedlingen i aulan och på nutida konsten fick vi snacka betyg och kolla på en film om Bounce.
På håltimmen blev det chill i solen med glass och Jessica. Det här braiga vädret är inte bra för min ekonomi, så mycket glass som jag har börjat köpa!


Student

Har jobbat lite på mina studentinbjudningar som måste komma iväg snart. Dom blev rätt charmiga om jag får säga det själv. Nu är bara frågan vilka man ska bjuda.. vet typ några  stycken bara, är inte så jötteclose med större delen av min släkt. Eller det finns ingen stor del (liten släkt) men ni fattar.

Men  det finns ju faktiskt ett gammal talesätt: "Mer gäster, mer presenter"

saturday night- THE night

Har varit och hämtat upp lite alkoholhaltig dryck. För på lördag är det avslutningsfest med musikal gänget!!!!!! awsome! hoppas jag, om inget går fel. Men inget får gå fel punkt slut.
Valborg däremot ska nog bojkottas, känns som att jag lika gärna kan sitta hemma och chilla, valborg blir ändå aldrig lyckat så det känns säkrast så. Odh så vill jag ju inte vara bakis på avslutningsfesten liksom!

Hello sunshine





 


Första skoldagen

ÅÅH, nu är den över, och det var HEMSKT! Usch, ta mig tillbaka till teatern snälla!! Jag undrar verkligen hur jag ska orka. Fyra veckor borta från skolan och sen slängs man in helt hux flux med ett ton saker att göra.

Dagen har i alla fall haft några ljusglimtar. Det har varit fint väder, jag har ätit två glassar och så har vi suttit ett par timmar i solen och pratat om livets stora frågor.


Min snygge-orm

Haha kolla skillnaden. Bild-Eric målade den från början men sen har jag själv fyllt i den lite då och då. Och jaa, bilden talar väl för sig själv...

Efter                                                        Före


Efter-öl

Efter föreställningen så blev det lite städning och som alltid kändes det så tråkigt att åka hem, så många av oss drog till O'Learys och drack öl. Jag åt också sjuuukt goda pommes med bearnaise-sås. Yum!

I morgon är det som sagt vanlig skola igen. Men först lite mer städning av teatern. Åh va jag kommer sakna teatern och Musikal-gänget. Vem vet, det här kan mycket väl ha varit sista gången i mitt livsom jag stod på sen. Nej usch, nu blir jag ledsen, hejdå.

No more Fame!!

ÅH va tråkigt att sista föreställningen är över!! Jag VILL verkligen inte tillbaka till skolhelvetet. Det här känns typ hundra gånger värre än när man kommer tillbaka från lov, jag lovar (hahah en liten ordvits typ).

Jag förstår att folk kanske är trötta på att varenda dag läsa om hur det gick på föreställningarna men det här är sista gången, det kan jag lova!
Det gick bra säger folk, Personligen, för mig så var det den sämsta hitils. Men det är skitsamma det var kul i alla fall! Eftersom det var sista så var det lite olika skämt och saker som folk la in i föreställingen som man brukar göra.



Petra och Gabbe hade samanväxta ögonbryn. As sexigt!!



Ricky hade emmas sönderklippta byxor i en scen som han sen slet av sig, det var nog det roligaste tillsammans med att Madde kasta av sig peruken.

flem

blääk, äckel, snor, flemsch


Sjuk

Jag håller defenitivt på att bli sjuk. Det började med halsont igår och nu är jag defenitivt snuvig och jag kan känna mina bihålor. Så på ett sätt är det tur att det är sista föreställningen idag, även fast det är sjuuuuukt sorgligt, jag kommer sakna det som FANKENS FAASIKEN!!

Hej Hej

Söndag, konstigt. Man har sån dålig kolla på dagarna nu när man inte har några riktiga helger att rätta sig efter. "Skola" idag och igår och imorgon fortsätter det igen, med rikitgt skola, usch!!!
Gårdagens föreställning var enligt Kersti (regissören) den bästa hitils, jag vet inte om jag håller med eller inte, känner ärligt talat ingen större skillnad på dom, men går in gör sin grej och går ut. Det är ju lättare att känna om det går bra eller inte i typ djup och känslig teater då man märker om man får fram rätt känslor eller inte.

En av många fina saker med föreställningar är att man får så fina blommor!!

Trött.

Usch, det känns som att klockan är tre på natten och jag måste gå och lägga mig för att jag är så sjukt trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna! Why!??
Nu ska jag ju vara piggg och alert! Det är ju showtime klockan sju och jag måste dra hemifrån om 40 min! Innan dess måste jag resa mig härifrån och göra mig i ordning lite. Hur ska detta gå?
Föreställningen måste ju vara asbra ikväll. Jag har 5 personer som kommer och tittar och det är den sista "riktiga" föreställningen (imorgon kommer det ju vara lite öväntade saker som händer på scenen eftersom det är den sista) och dessutom kanske nån från e-kuriren kommer för att skriva en recention. Så det är bara att ta sig i kragen antar jag!

Ut i Luften

Jag tog mig ut i den fina solen en stund.

Solen sken

Men det var fortfarande snö.. men snart är den borta hoppas jag, keep up the good work sun!



Det finns blommor nu för tiden, det gillas


Något har gjort något på våran gräsmatta under vintern



Odie var ute och lekte



Det gjorde Chicko med



Guran lekte med sina pinnar och smutsade ner mig



Lenny bakade en ny kladdkaka



Jag satt i solen och slickade smet. Took it to far med bikinin, jag vet! Men det var faktiskt riktigt varmt på min baksida.


La dolche vita

Jag trivs! sitter i soffan med Vänner och äter gudomligt god choklad!


God Morgon Sverige

Solig dag, dock ligger det snö på marken så jag bojkottar utomhus så länge som möjligt tills det hgar smällt!
Som vanligt har jag plugg jag måste göra, kommer jag göra det? not likely!

What is up with that?!

Har ni sett eller, det är ju för fasiken helt VITT ute igen!! va trött jag blir!!!! Det känns ju nästan mer som julafton än som min födelsedag.

Presenter

För folk som undrar vad jag fick för presenter så fick jag min fina väska, vänner säsong 8 (jag har nu alla säsonger, men funderar på att byta ut dom mot själva boxen), fiiin choklad, nån slags grej som var bra för nånting, en hel del örhängen och 1000 riksdaler, det klirrar fint i min förut så tomma kassa. Tråkigt att fylla nitton, ingen speciell ålder och då får man heller inte speciellt många presenter.

Mätt och belåten

Har tryckt i mig en hel del mat.

Fördrink med crostini



Förrätt



MAT. Min favvo, Oxfilé med Café de Paris-sås!



Efterrätt (jag är inget stort fan av tårta)

Har även druckigt ett mycket exotiskt vin som kommer ända ifrån Enskede som heter Vin Des Bosses HAHA. (det är altså en snubbe som pappa känner som heter bosse som har gjort vinet, därav det fula namnet)


mer text

Just nu händer inte mycket. Jag väntar på mormor och morfar, god mat och presenter!! Men det dröjer säkert en liten stund. Vet inte vad jag kommer få i present förutom en väska som jag själv var med när mamma köpte. Har inga direkt höga förväntningar eftersom jag faktiskt inte önskar mig något speciellt i år. Kunde helt enkelt komma på nånting. Så folk har fått använda sin fantasi och med fantasi brukar det ju bli presentkort och annat. So we'll se, jag nöjer mig med det mesta, gratis är gott!!

19

Är min nya ålder. Det känns... inte så mycket, ganska meningslöst, kunde lika gärna fortsätta vara arton.
19 år och vad har jag gjort i mitt liv? inte mycket. Tänk på andra framgångsrika nyblivna 19åringar som Kissie och Kenza som tjänar typ 50 000 i månaden. Jag tjänar ett studiebidrag i månaden, snart inte ens det. Men men det får duga. Nu ska jag passa på att vara riktigt barnslig sista tonåret innan jag fyller 20 och måste vara vuxen och mogen och ta ansvar och sånt där.

Dagen har hitils inte varit så speciell. Jag ville inte väckas av nån falsk sång på morgonen etfersom jag hade sovmorgon. Det blev jag dock ändå av karin som ringer 6:45 och sjunger "ja, må hon leva" och säger "väckte jag dig?" "var jag först med att ringa?" "ska du hem till mig imorn och dricka öl?" det var faktiskt inte så hemskt som det kan låta, men jag hade vissa svårigheter att somna om sen.
Sen går jag upp och äter frukost mittemot mamma som sitter och rättar nationella prov utan en tanke på att det är hennes dottern stora dag. Lite senare när jag har gått ner för att fixa lite grejer så hör jag ett "ELIN!!!" ochdär kom hon på det.

Trots en glömsk mamma så övrlevde jag dagen tack vare fina kompisar som har ringt, sms:at och dom jag träffat på teatern grattat i verkligheten. Channette hade varit jättegullig och bakad världens godaste cupcakes och Sofi hade också bakat kakor. Det blev jag riktigt glad av!

Det är nu man är som snyggast har jag hört, sen kommer det bara gå nerför. Så det blir inte mycket bättre än så här.


sleepy

Som vanligt nu för tiden är jag för trött för att hålla mig uppe så nu ska jag gå och sova.
Dags för föreställning imorgon igen, det är nästan som att man har saknat det nu med en dags uppehåll. Herregud, hur ska det gå på söndag när allt är över? det blir sorgligt det.

21.39

Nu har jag varit borta ett tag, sorry om ni har saknat mig. Jag har varit och storhandlat med pappa och ätit pankaka bl.a. Men inte pluggat någon engelska alls...
Just nu kollar jag på Independence Day men den är ganska tråkig so far så jag funderar på att hoppa in i duschen eller nåt istället, vå får se.
Jag har börjar få ont i halsen och det är inte alls bra! måste hålla mig friskt nu. Det är ju faktiskt bara tre föreställningar kvar. Så jag sitter här och häller i mig honungsvatten som alla andra i musikalgänget.

När jag var ute nu sist så var det ingen snö längre, tack och lov, men fortfarande äckligt, som ni kan se på bilden. Rykten säger dock att det ska bli fint imorgon, fantastiskt! Det har typ aldrig varit fint på min födelsedag förut. Förutom när jag fyllde sju en gång och hade pyamasparty!

Shooting Stars

Okej, jag har hört med Channette, hon har inte heller gjort läxan, jag har öppnat dokumentet OCH tagit fram själva dikten som ska analyseras. Så nu är jag välförtjänt av en paus framför Scrubs!

fääärdiiig

Nu är jag klar!! så rent och fint så! men man ska inte kolla föör noga (please, riktigt noggrant städar man ju bara när det är jul eller om det kommer hit nån pälsallergiker).

Jaha, nästa sak på listan: Plugga. Jag kom ju på häromdan att jag fortfarande har kvar en ASjobbig uppgift i engelska som jag absolut definitift måste lämna in på måndag och eftersom det är både fame och födelsedags firande i helgen så är idag ända möjligheten att göra den.
Men jag orkar inte. Hur fan ska jag komma igång.
Tror jag ska höra av mig till Channette och se om hon har gjort den och få lute medkänsla och möjligtvis bolla lite idéer.

NU

ska jag städa.

bra jobbat

Jaha, det har gått snart en timme sen jag skulle lyfta mitt tunga arsle härifrån, och det har jag ju inte gjort. Eller jo, en gång, för att gå upp till köket och hämta en bit delicious kladdkaka som finns där. Ni ser man måste ha nåt som motiverar en för att orka göra saker.
Men NU ska jag SNART gå till göket igen och göra mig lite mat och SEN ska jag tillbaka hit och äta den men SEN ska jag bannemej ta tag i den där städningen!! Det har ni mitt ord på!!

hamanahamanahamana

Altså hur kan man göra annat än att dregla över denna människa!?

han önskar jag mej i 19-års present!


möh

Åhh, nu är det bara extremt tråkiga saker kvar att göra denna torsdag 22 april 2010.
Jag börjar undra hur det ska gå till att jag ska resa mig här ifrån, man ska alsrig sätta sig nånstans för länge, det blir bara svårt att ta sog därifrån sen.
Jag borde ju i alla fall få äta lunch först tycker jag, inte för att jag är så överdrivet hungrig men..

en intressant blandning mellan en sur femåring och en tonårings försök till mördarblick.


YES

Jag har fått jobb!!!!!!
Den här intervjun var inte alls lika hemsk som den på citymail. I princip så beskrev hon bara vad jobbet gick ut på (klippa gräs, rensa ogräs och städa typ) och så fråga hon om jag kunde jobba i mariefred och om jag trodde att jag skulle orka med jobbet. Jag svarade "ja" på allt och så fick jag det!! ååh jag är så lycklig!
Fast det där med att jag sa att jag skulle palla med allt det fysiska arbetet är ju inte helt sant i dagsläget, så det blir till att ligga i hårdträning!

Vädret ute var ännu äckligare än det ser ut, inte kul alls att cykla i motvind i snöstorm, jag märkte när jag kom ut från intervjun att jag hade stora mascarakluttar runt ögonen. Men men, jag fick ju jobbet ändå så det är skitsamma. Ska ut i snöregnet nu igen snart med vovven.


Today

Dagen to do-list:
- Jobbintervju
- Städa
- Plugga

... Kul dag.. men wish me luck för nu åker jag iväg och säljer mig själv!




Google

Läste på Kissies blogg att man kunde se hur många som googlar på ens namn varje månad. Varje månad så var det 390 personer som sökte på Elin Blom. Dock är jag mycket tveksam att det är just jag Elin Blom som folk vill få reda på saker om.. och även om nån ville det så finns det inte mycket att hitta, har inte gjort nåt tillräckligt intresssant för att hamna där.

God morgon torsdag

Usch! snön bara vräker ner!! och jag som ska cylka ut om ca en timme för att gå på arbetsintervju, suck. Hoppas dom vill anställa en dränkt gris. Uhu, that's right jag är fortfarande lite rosa av gårdagens smink, gris undercover!

Satte på tv:n nyss och det ver ringoling på, sjukt itrrriternade tjej som stog där men jag blev ändå lite lockad av att ringa och vinna 40 000. Men jag insåg oddsen och dessutom orkade jag inte leta reda på svaret, så jag bytte kanal.
Nu är det breakfast time!
och förresten, Grattis Petra som blir gammal tant idag!

Yaay!

I made it!
eller ah, nästan filmen är ju inte riktigt slut än, men det räknas inte.
Jag är sjukt trött och trots att jag hade tänkt sitta här i mörkret till sent i natt så får jag allt ta och ändra på dom planerna och slänga mig i sängen istället. Ska bli intressant och se om jag drömmer om dvärgar fastfrusna på en bro i natt igen, not likely huh?

Challenge

Ska strax kolla på filmen The Benchwarmers som går på 6:an. Var jäättelängesen jag såg den sist men jag har för mig att den var ganska så skojsig. Minns speciellt en ful albino-kille som jag tyckte var otroligt festlig förr i tiden.
Jag ska försöka kolla på den här filmen utan att hålla på med datorn medans, det kommer bli en utmaning! Jag blir nämligen sjukt uttråkad nu för tiden om jag inte är upptagen med annat samtidigt som jag ser på tv. En ganska onödig vana så det är väl bäst att bli av med den tänkte jag. Jag får väl sysselsätta mig med att äta nåt istället.


20.22

Det var skönt att basta och duscha, satt inte där så länge dock. Det är ju jobbigt i värmen efter ett tag plus att det var sjukt långtråkigt att basta själv, har alkdrig gjort det förut, men nu har jag lärt mig en läxa : Man ska va minst två i en Bastu.
Har ätit jättegod pasta i nån italiensk sås som hade nåt italienskt namn som jag knappast minns, men ni vet ju hur italienska låter unggefär. Är proppmätt, men ett och annat popcorn ska jag nog lyckas trycka in senare!

Usch va blekfisig man är!


Segarkväll

Herregud va jag är trött.
Har legat framför tvn och tryckt i mig kladdkaka som lena hade bakat. Hade tänkt fortsätta kvällen i samma stil. Är ledig imorn, vissa av musikalarna skulle ut och ha myskväll och grejer, men jag orkar inte. Så jag ska bara vara hemma med mig själv, kolla på tv, äta onyttiga saker osv. Sköööönt!
Men jag ska börja med att Lyxa till det lite med att duscha och basta och göra ett nytt försök att få bort det rosa sminket.

So long for a little while!


Dagens

Föreställningen idag var lite speciellt. En av dom största rollerna sprang in i nåt med huvudet och det gick inte bra alls och en annan fick en panikångestattack. Men Gabbe hoppade in och gjorde ett superbra jobb och föreställningen gick faktiskt riktigt bra trots omständigheterna.
Annars så är vädret äckligt och så är jag sjukt trött på detta rosa smink som aldrig vill förvinna från ansiktet, hur mycket man än skrubbar.

Guten Morgen

Ingen snö än så länge, hoppas det förstår att det inte är välkommet och stannar där uppe i himlen!
Det är frukost-time för mej, men det blir inte mycket frukost inte, eftersom jag räknar med att få lunch på teatern klockan 11. Undrar Cad dom har hittat på för fiffigt med köttförs idag.

Hahahah, det är "Dagens Visa" på Bolibompa och två små pojkar stog och sjöng "Boten Anna" haha, sån musik sjöng dom minsann inte på min tid inte.

shaky snake

Har gjort ett försök att själv fylla i min orm - "tatuering" på magen, det gick väl sådär.
Den där ormen som var så snygg från början blir bara fulare poch fulare, undrar hur den kommer se ut på sista föreställningen på söndag, kan bli intressant..

boored

jag har så tråkigt såå!!
Mer famebilder har lagts upp på facebook, det var kul att kolla på, sjukt hur många fame-album det finns där, börjar nästan bli lite jobbigt. Men kul endå. Vill att nån med bra kamera ska komma dit och ta kort på föreställningen.
Jag har ont i dom där två benknotorna i nacken, man kan undra varför..och en annan sak man kan undra, vad är det för nåt egentligen? värsta knölen bara liksom

damn you april

Har ni hört eller?!
Rykten säger att det ska bli SNÖ imorn!!! vad är det fär stil? nu när det har varit så fint, va less jag blir.
Usch va jag hatar att vädret bara gör som det vill hela tiden, bara för att förvirra oss människor, och för att typ "försvara" vädret så kallar vissa det för "aprilväder", som om det vore nån ursäkt?!!

Mer Fame-bilder


Studentkryssningen

Har änligen fått mail om info om studentkryssningen. Har varit lite orolig över hur man skulle få info om bussar osv. Men nu kom det. Fick också reda på kvällens tema vilket kommer bli BEACHPARTY, precis såm vi hoppades på, najs!!



(lite stört att man tydligen var tvungen att vara fan av funcruises på facebook för att få biljetten eller vad det var, det finns ju faktiskt folk som inte har facebook...)

Bäst vi är!

Juste, måste bara säga att min little sister som var och såg musikalen idag var väldigt imponerad och sa en massa fina saker, bl.a. att det nästan var i klass med "riktiga" musikaler som sätts upp, i Sverige (tjaa, vad annars, det är ju inte som att vi vore i klass med musilakerna på west end och broadway). Det ni!

sleepy

Har sllumrat lite framför How I Met Your Mother, det har varit gosigt. Om en liten stund ska jag faktiskt laga mat, helt själv!!
Men först stannar jag nog här ett tag till, jag trivdes bra här.

Fame x 2

Lång dag denna tisdag (som känns mer som en onsdag faktiskt). Samling tidigt på teatern för att ladd aupp inför en tidig föreställning, men det funkade bra!
Sen var det lunch och jag undrar verkligen om det inte finns lite mer fantasi över våra luncherVi jar fått pastasås med köttfärs i 2 ggr, köttfärsbiff 2 ggr och köttbullar en gång, kom igen liksom, är köttfärs det enda som finns i köket? Idag var det i alla fall en riktigt god potatosgratäng till biffarna.
Under andra föreställningen efter lunch så var det riktigt kul, även fast man var trött som attan, men publiken var ju så igång så man blev peppad. Fullsatt var det också, några hade t.o.m. fått gå hem för att det var för fullt, undrar hur det var tänkt det där egentligen..

White downy

Sitter och dricker vitt te, det är en favorit som kom in i mitt liv i höstas och som har stannat. Inte nog för att det är gott men det är bra för en massa saker också, har jag hört!
Det delar förstaplatsen på godaste te-sorter tillsammans med söderblandning, helt klart!

Ungefär så där het är ju nu också..


7.30

Det är tiden vi ska vara på teatern imorgon, bright and early!
Egentligen skulle jag ta tåget som går 6.20 på morgonen för att komma i tid, men sen fick vi tillåtelse att ta det vanliga 7.20 tåget och komma lite sent. Men jag har tur!! min papi skjutsar mig dit så jag behöver varken gå upp omänskligt tidigt eller komma försent, perfect!
Det blir två föreställningar imorgon vilket blir tufft, dom är ju så lååånga. Men det blir säkert kul, keeping it positive!


Joe Vegas

Tänk om ändå en kille hade fått spela min roll i fame och den här låten hade funkat, det hade varit nåt de!


Lugnt och fint.

Angel - Jack Johnson

Blommigt åt blomman!

Söta saker som gärna får trängas på golvet med dom andra kläderna!


stök

Som sagt, dags att börja städa innan HELA golvet är täckt kanske, stackars kläder... dom kan inte känns sig särsilt uppskattade.


Hello

I'm back!
Kul publik idag, det var ib-elever från eskil och åttåndeklassare. Dom verkade gilla det så det var kul!
Just nu: Fruktsallad och Scrubs
Senare: Tvätta bort smink, duscha och så borde jag städa, men vem försöker jag lura?

0

Skrivar inspirationen idag = noll, zero, null, 0


Efter

Jahaja, de va de de.
Föreställningen idag var inte allt lika bra som i  fredags. Jättemånga var sjuka med ont i halsen och sånt och resten var typ fortfarande litre bakis sen i fredags natt och ingen var särsilt pepp på föreställning. Dessutom så var det mindre drag i publiken, vilket också gör det hela lkite segare. Men men, man kan ju inte vara på topp jämt!
Nu har jag tvättat bort sminket, alltid lika skönt och så ska jag äta chicken tikka, mums!

soliga söndag

Piggare idag, tack och lov!
För nu är det ju dags för föreställning igen. Den andra! och idag har jag lite folk som kommer och kollar på mig, Anna, Karin, Sara och Amanda.
Jag vaknade av att solen sken också, eller nej det gjorde jag inte.. väckarklockan väckte mig, men SEN när jag gick ut ur mitt rum så var det soligt och fint ute! Härligt.
Nu har jag ätit pasta till frukost, eftersom jag inte hinner men både frukost och lunch så får man ju prioritera, och vad väljer man liksom? lunch är ju så mycket godare!

Nej, nu ska jag bara fixa det sista och ge mig av till tåget.
Vi hörs!

Lite elin-mys

Tydligen så var drickan snodd i alla fall..
Jag får mej själv att må bättre genom att jag har poppat popcorn (fortfarande i kastrull) som fick för mycket salt på sig, men what the heck, så kräsen får man väl inte va?
Nu sitter jag och popcornen och kollar på Love Actually, en av mina absoluta favoritfilmer, jag blir alltid lika glad av att se den och jag kan se den i princip hur många gånger som helst.


PINSAMT

ÅÅÅHH va dum jag kan vara ibland. Sprang ju runt hela kvällen igår och var så pissed för att nån hade "snott" min dricka. Men så kommer jag på NU att jag gömde det iv dj-båset. Jävla pucko jag är altså!!!!! irriterande och pinsamt som fan.

Tat

Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta bort den äckliga festlukten, om jag inte orkar nu så kommer jag inte orka senare, så det är bara att ta sig i kragen.
Tyvärr så kommer nog min fejk-tatuering som jag har i musikalen försvinna då. Stackars Eric som kommer behöva måla ny typ varje förestälning.

Bilder

Ett par bilder från kvällen som jag snodde från facebook.

Hela gänget

Det blev mycket dans



och så den klassiska lukaspimp-bilden


mmm..

Sitter här med den bästa huskuren - GLASS! Min hals behöver det efter nattens äventyr.
Det behäver nog Dannies hals också, om inte nånting ännu starkare. Så här lät hon på tåget hem i morse.

Idag

Usch usch usch! är den största känslan hos mig just nu. Jag däckade i sängen klockan åtta i morse, men så vaknade jag elva igen och kunde inte somna om, så sjukt irriternade med tanke på att det känns som att jag skulle behöva sova en hel del!
Jag har inte varit så här bakis på år och dar och jag har inte saknat känslan kan jag säga.. fyfan. Idag blir det inte mycket gjort, det kan jag lova!

Gårdagens äventyr

Premiären gick askalas och det var jättekul verkligen!
Premiärfesten var också riktigt lyckad, där hade jag också skitkul. Synd bara att större delen av min dricka blev snodd, alltid irriterande näär sånt händer.
Hursomhelt så ver det "party like a rockstar" hela natten lång och sen tog jag första tåget hemåt. Det gick lite vingligt på cykeln. Visst är det så att man kan få rattfylleri om man cylkar onykter?

FameFameFame

Nu ska jag snart cykla ner till tåget.
Dät är nämligen dags för premiär!!! ska bli sjukt kul! hoppas det går bra, men det tror jag faktiskt.
Efter föreställningen är det Premiärfest hela natten och det kommer också bli sjkukt kul, och galet skulle jag räkna med.
Häärlig fredag!!
Så nu hörs vi inte förän imorn, toodles!

remember remember remember - remember my name, FAME!

Mat&ögongodis

Sitter och äter mat och på tv:n framför mig är det livräddarna på bondi beach. Mycket trvligt kombination. Men fan vilken dialekt dom har!

naglar

Har målat mina naglar i lite mer Joe-style för ikväll. Var inte riktigt nöjd med målningen jag gjorde på teatern igår, den var ful!!

och jaa, det här är väl kanske inte så snyggt heller, men aja..


In my ears

Min musik för dagen:
Lake Michigan - Rogue wave

Sightlines - Rogue Wave

Somewhere only we know - Keane

Crystal Ball - Keane

Better Together - Jack Johnson

Tell me It's not over - Starsailor


Telefonförsäljare

De flesta känner till att jag en gång i somras råkade bli omkullpratad av en telefonförsäljare och på så sätt beställde bantningsprodukter som fortfarande ligger i garderoben. När dom ringde senast och ville sälja fler saker så sa jag att jag inte var fet och inte behövde något.
Nu ringde dom IGEN och skulle sälja nåt billigt till mig som ett "tack" för att jag tydligen var en sån god kund hos dom.
Jag berättade hela historien igen och sa att jag inte kunde köpa nåt eftersom jag har lovat mamma att säga nej i fortsättningen, men killen ville inte ge sig! tiullslut så gav han i alla fall upp...usch det var inte lätt. jag kanske borde sagt åt honom att skaffa ett nytt jobb och sluta ringa mig!

Strumpbyxor

På senaste tiden har jag sett rätt många människor spatsera runt i såna här strumpbyxor. Dom är väldigt söta tycker jag.

Grattis bloggen

Juste igår fyllde denna blogg hela EN MÅNAD! Jo ni en månad av flitigt skrivande av mig, det har väl varit härligt? Jag tycker i alla fal att det har varit kul. 194 inlägg är jag uppe i nu. Hurra Hurra Hurra!

Gurre

Usch va jobbig Guran är idag, helt hysteriskt busig, han har hoppat på mig flera gånger och sen när jag släppte ut han på tomten så skulle han absolut leka med pinne med mig och det är ju sååååå trikigt, plus att han aldrig låter mej hålla i pinnen utan jag får bara springa efter. Ni förstår att man trötttnar va? Sen vägrade han komma in utan pinnen, men om jag stängde dörren så stog han och skällde hysteriskt istället. Puh

Fredag 16 april

Trots välbehövd lång sovmorgon denna fredag (börjar inte förän 16.00 idag) så vaknar jag ändå 08.00 och är pigg! vad är grejen liksom?
Men det är ju faktiskt skönt att ha sovmorgon utan att sova, nu sitter jag och äter frukost och kollar på arthur, det är mysigt!


knä

Måste bara säga att nu när jag kom hem så ramlade jag i trappen och landade med hela min tyngd rakt på högra knät som jag redan har ett sår på och redan har ramlat två gånger på idag. Jag låg helt paralyserad av smärta ett bra tag. Knät kommer nog vara blått och snyggt imorn!

FAME-DAG

Hej bloggen. Inte mycket uppdaterat idag, jag vet. Men jag förvarnade ju faktiskt.
Dagen har varit helt underbar. Det har varit fame-repetition hela dagen förutom tre timmar som spenderades med trevligt folk på wayne´s där jag drack en café frappe hallon och åt min favvo-wayne's-mat, foccaciatoast med kycklig, mozzarella och sweet chilisås, mmmm...
SEn på kvällen var det dags för generalrepetition och FAN VA GRYMT DET VAR!!!!
Så jävla kul jag och alla andra hade! Roligaste dagen på länge kan jag säga. Vi hade testpublik också och man märker verkligen hur mycket publiken gör på en föreställning.
Nu har jag åkt tåg och cyklat hem i min snygga sminkning. Som tur är så är det ju ganska sent så jag ficxk inte hur mpnga snea blickar som helst, men det kommer ju vara samma sak efter nio föreställningar nu, så det är väl bara att vänja sig.

Hey sexy lady!


aaah

sweet summer..

Jahaja

Nu har jág tvättat bort sminket. Det blir nog till å gå utan smink imorgon etfersom jag har för mig att vi ska köra med teatersmink, det tror jag i alla fall. Klistret på kinden var det ett helvete att få bort, men det gick tillslut!

Jag vill bara säga att folk inte ska förvänta sig några uppdateringar i morgon tyvärr, kaanske sent på kvällen. Men det är en hård dag imorgon och jag kommer åka hemifrån klockan sju och inte vara tillbaka förän framåt elva. Det blir svårt att skriva då.
Det positiva med långa dagar är att man går och köper middag vart man vill (brukar oftast bli thai-mat från spicy hot, för det är så gott) och sen äter det tillsammans med alla andra vilket brukar vara jättemysigt.
Pappa kom precis ner med pengar så nu vet jag att jag inte har glömt bort det heller, vilket jag brukar kunna göra.

Ny design

Så nu har jag ändrat så att ALLA kan se vad jag skriver. Eller jag och jag, DEt var faktiskt Petra som gjorde typ allt, jag är inte så värst tekniskt av mej. Det trodde jag inte hon var heller, men skenet bedrar.
Designen är förtfarsnde väldigt basic och tråkig, men det får räcka så länge. Jag får väl anlita en expert npn dag. Det finns inte en chans att jag ska lyckas med några underverk själv.

Yo!

Petra was here!!


Fame

Lite fame-bilder!

Vi flyttade in på teatern, det innebar tungt bärande för vissa


Man blir tröttt av dessa långa dagar

Vi får lunch i små lådor, det är jättemysigt, fast det verka rinte Sofi tycka

Bus i korridoren

ful flirt-min

Ful äta-äpple min


hemska saker

Jag sitter här och tänker på min klasskompis. Jag gick förbi henne idag när vi hade slutat hon satt då och pratade i tellefon och jag såg hur hon fick tårar i ögonen och så sa hon upprepade gånger nåt i stil med "men säg, vad som har hänt" och sen när jag gick förbi igen några sekunder senare så såg jag bara hur hon bröt ihop och började storböla. Det var jätteobehagligt. Jag vet fortfarande inte vad det var som hade hänt, självklart var det nånting allvarligt, men jag hoppas verkligen att det inte var nånting allt för hemskt.

klistrad vid luren

Nu har jag catchat upp med båda mina sysslingar Anna och Sara. Jag ringde hem till the schmidts-residence för att höra med Anna om när och hur hon skulle  komma i helgen för att se på Fame. Hon var inte hemma så då blev jag fast med  surre, suck.. haha neej, det var trevligt, jag hade inget bättre för mig om man säger så. Men sen kom Anna hem efter att ha skrivit prov i tre timmar!!!! och jag fick mina business gjorda.
Tydligen så läser båda två min blogg flitigt, trevligt, trevligt. Eller läser och läser, dom kollar bara på bilderna dom latmaskarna!
Men tydligen så ser dom inte hela texten för att bilderna på kanten var i vägen, så är det även på bloggen i skolan, det kanske är fler som har det problemet? Jag får nog lov att ändra på det där faktiskt..
 (och jag blev bokstavligt talat klistrad vid luren eftersom jag är helt klibbig på kinden efter att ha myggan fasttejpad)

Nu måste ni väl ändå läsa texten när det är ni som är med på bilden muppar!!

snyggo

Jag älskar att man alltid blir så snyggt sminkad när man ska stå på scen. Men det är rätt kul faktiskt. Idag behövde inte jag sminka mig utan Heidi var den enda som gjorde det så hon får visa oss imorgon hur man ska göra. Antar att det mest bara är att kladda på, hur noga ser publiken liksom?

NU är det onsdag

Ännu en fin dag i härligt vårväder!
Idag har det som vanligt varit hard work med musikalen. Idag blev det första genomgången med kläder, det gick aldeles utmärkt och mer lite finputs på vissa småsaker så är föreställningen så gott som klar!
Tur det med tannke på att det är genrep imorn och premiär på fredag.. puh, nervöst!

Till lunch fick vi couscous-röra. Och jag som har ätit couscous två gågner i mitt liv båda gångerna för flera år sedan och båda gångerna spydde jag efteråt. Men jgavågade mej på att testa och det gick faktiskt riktigt bra att äta "maten" i räran trots all couscous som kryllade omkring. Till efterätt hade Channette varit jättegullig och bakat juvliga chocholate-chip-cookies som självklart var underbart goda!

å juste

jag hade egentligen tänkt glädja er med ett videoinlägg om det med byxorna. Men eftersom videofy.me inte behagar fungera idag så får ni helt enkelt vara utan.

r.i.p. chinos

Mina byxor verkar vara utom räddning tyvärr, fläcken behagar inte flytta på sig. Usch, jag visste att jag borde ha stått emot att äta den där pajen! Även om jag hade pengar till att köpa ett par nya vet jag inte vart jag skulle få tag på några. Det verkar inte vara så inne i år. Jag har inte sett några nånstans i alla fall.
Ack så många fina minnen jag har med dom super-byxorna.




oops

haha oj, vet inte om ni såg det, men dagens första inlägg döpte jag ju till "Onsdag 13 april" men nu är det så att det är ju faktiskt tisdag, och det vet jag. Nu.

Glasses

Min little sister fick sina glasögon idag. Då var jag sjävklart där och provade på hur det skulle vara att va glasögonorm. Fast hon såg bättre i dom än va jag gjorde. Och ja, hon såg även bättre UT i som än vad jag gjorde..

                Geeken                                  Juriststudenten

               Tvärt                                             om

(gillar min rosa näsa och flottiga ansikte på bilderna, matchar tröjan)

Nedrans blåbär

Efter det hårda arbetet så tyckte Dannie och jag att vi var värda en mcdonalds paj innan vi klev på tåget hem. Jag tog en med blåbär och vanilj fyllning, ganska god, väldigt mättande och otroligt onyttig! (no good, med tanke på att det vankas magtröja redan på fredag). När jag ska sluka den allra sista biten av pajen så tappar jag nästan hela biten på marken och blir såklart förkrossad! Men till min förfäran så inser jag sen att istället för att också hamna på marken så mellanlandade sylten på mina byxor!!!
När jag nu kom hem så förväntade jag mig ett mirakulöst husmorstips av mamma, men hon hade inga visare förhöppningar för mina chinos framtid, snyft!
Nu ligger dom i alla fall i tvättstugan indränkta i flytande via och jag sitter här och håller tummarna, älskar dom där brallorna!!

Onsdag 13 april

Jag ursäktar dagens dåliga uppdatering med att jag har varit på teatern hela dagen och repat Fame. Eftersom vi inte längre samlas i skolan på mornarna så kan jag inte skriva godmorgon när jag äter frukost och sådär. Men jag antar att det inte går nån nöd på någon direkt.
Idag har vi repat med myggor, det var första gången i mitt liv som jag använde mygga. Tänk va man skaffar sig erfarenheter!
Dock så var det mycket jobb hela dag (+ 2h övertid) så det blev inte så mycket av att sita ute och njuta i solen tyvärr.
Men det får man ju faktiskt ta! det kanske blir sol nån mer dag i livet, vad vet man..

Music maestro

Sitter och lyssnar på den här låten och blir glad!

Häst

Mamma sitter bredvid mig och kollar på Arn, jag kollade upp och fick precis se att dom dödade en häst, mes-elin började nästan gråta. Usch va jag hatar när dom gör dumma saker mot djur på tv. Särskilt hundar och hästar.

Finns det något gosigare än en stor och len hästmule att gosa in ansiktet i?


det magiskt mörka

Jag sitter och äter mörk choklad. Ett fenomen som jag börjar gilla mer och mer. Förut så kunde jag knappt äta den för att jag tyckte det smakade så beskt och äckligt. Men nu för tiden så är det riktigt gott. Min favorit är lindt med mintsmak. Och vet ni vad det allra bästa är? att det räcker med typ två bitar för att stoppa chokladbegäret! och två nyttiga chokladbitar blir man inte direkt fet av!

shoppingsugen

Hittade den här klänningen från Motel. Den var fin tycker jag, lite poriig kanske, jag vet inte riktigt, men fin!

 


fniss

Jobbigt läge, hihihi


goodgirl

Fan va jag är duktig! Eftersom jag trodde vi skulle sluta sent idag så tog jag inte med träningskläder, men så slutade vi tidigt ändå. När jag kom hem så var jag fortfarande rätt träningssugen (så pass träningssugen som jag har kapacitet till att bli) Så vet ni vad jag gjorde? Jo, jag tog på mig mjukisbrallor, långärmad t-shirt och äckliga stinkande joggingskor och slängde mig ut på elljusspåret här utanför.
Hela 5 km sprang jag! nog för att jag stannade ett par tre gånger och gick en bit, but still! klapp klapp, tack tack.

Idag var första dagen för säsongen som jag cyklade till tågstationen också. Det var skönt fast askallt. Eftersom det är nedförsbacke hela vägen till stationen så är det perfekt på mårnarna, det är däremot lite jobbigare hem sen.
En annan sak som är jobbbig är hur man ska klä sig på morgonen. Det är ju svinkallt när man ska gå ut klockan 7, men sen när solen kommer fram så behöver man helt plötsligt ingen jacka alls. Jobbigt läge, men jag ska inte klaga. Älskar vädret för tillfället!



soldag

Härlig dag idag, trots att det såg mörkt ut på väderfronten i morse så blev det ju strålande fint!
Vi har suttut på trappan utanför teatern i solen och ätit glass i solen. Jag testade en ny (tror jag) glass, en ananas-is-glass med fruktkött i , den var mumsig, fast favorit isglassen är ju fortfarande twister, inte mycket som slår den godingen.
Det blev inte så mycket gjort på fame idag, det var mest att flytta in grejer, men som sagt, det var ju skönt att sitta ute i solen.
Vi fick lunch levererad till teatern, det var mysigt, dock hade dom glömt att skicka med bestick och muggar, så vi fick sitta länge och stirra på maten utan att äta den, det var en jobbig stund.

Vet ni vad?! Dom har äntligen börjat sopa bort gruset på gatorna, min gata här ute är helt clean.

Måndag

Frukost i datasalen som vanligt nu för tiden. Ingen yoghurt idag snyft. Dom var slut.
Så idag på musikalen flyttar vi in på teatern, det ska blir mycket spännande. Jag har alldrig stått på den scenen så jag vet inte hur det ser ut bakom och sådär, så det blir kul!
Jag glömde mobilen hemma idag så jag känner mej helt naken också. Jag skulle ha ringt och sökt jobb på ett ställe, men det får väl bli en annan gång då. Jag kan inte säga att jag är 100 påatt jag hade kommit ihåg att ringa även om jag hade hadt mobilen med mig..
Idag vet jag inte riktigt när jag slutar, kan bli 16.00 kan bli 20.00 only time will tell.

back to normal

Helt sjukt hut fort det hör lovet har gått. Det känns knappast som en vecka. Lite konstigt känns det också att det här är det absolut sista lovet. Helt sjukt.
Det  blir till att gå upp tidigt imorgon, dags att köra igång med Fame igen, ska bli intressant att se hur bra det kommer gå nu efter lovet.
Nu har jag duschat och gjort frukost till imorgon, så nu återstår bara att välja kläder och packa väskan. Inte så bara i och för sig, känns som att jag inte har några kläder alls längre och så är mitt rum superstökigt idag trots att jag städade igår, hur lyckas man?

Limbo

Jag ville bara säga att jag har en dold talang. Jag ÄGER på limbo!


16.23

Dagen fortsätter att vara bra. Nu har jag kickat back med en film, The Breakfast Club, bra film!
Nu funderar jag på att ta en promenad faktiskt. Det gör ju inget att man ser trött och sliten ut när solen skiner eftersom man då kan gömma sig bakom ett par brills.

sol

Jag har legat ute in den underbara solen och bättrat på min framtida hudcanser, är lite bränd i fejset.
Och ser ni på bilden vad jag gjorde mer? Jag läste körkorts teori-boken!! Andra gången i mitt liv jag öppnade den och jag läste samma kapitel som sist den var öppnad, utan att komma ihåg nånting och jag skog ihop boken ganska snabbt. Men ändå, vilken diciplin va?



Videoblogg

Tänkte testa på det här med videoblogg. Bara för skojs skull liksom.
Dock så hade jag inte så mycket att säga kände jag och så blev jag lite smått nervös framför kameran också, så det blev ett kort videoinlägg.

igårkväll

Kvällen var aningen stressig till en början men blev riktigt lyckad ändå tycker jag. Mariefredsrevyn var absolut helt okej, det hade nog varit roligare om man var medelålders mariefredsbo och fattade skämten, men vissa saker var roliga ändå!
Otajmat var det att det här var första föreställningen som Kersti inte var där på, just när Petra och jag kommer och överraskar, osis..
SEn blev det en väldigt snabb förfest i bilen till E-tuna med en blandskiva som Karin och Malin hade gjort, den var ju charmig, med bl.a. Doktor Kosmor och Blümchen.
Inne på O'learys var det till en början riktigt segt och för lite folk, dessutom var det  bara en liten del som var öppet. Men med tiden rullade folk in och dlera delar öppnades upp = det blev roligare.
Jag är super stolt över mig själv för att jag inte slösade ett öre igår!


Sunday bloody sunday

Fast idag är det en bra söndag!
Jag är förvånansvärt pigg och känner att livet är ganska bra idag helt enkelt. Har varit vaken sen halv tio ungefär, för då skulle Petra åka hem och efter det var det ingen idé att somna om, mestadels för att hon höll på att tracka mig med sms på vägen till bussen och under hela bussresan! men det gjorde inget, jag hade nog inte kunnat somna om ändå, för som sagt, JAG ÄR PIGG IDAG! sms-konversationen handlade mest om ifall mörkhyade männisor åldras eller inte.. för varken Petra eller jag har nånsin sett en mörkhyad på ett ålderdomshem och så finns det ju den där facebook-gruppen "jag har aldrig sett en mörkhyad med  en rullator" eller vad den heter, och det stämmer ju också. Så det där är lite skumt, vi har våra teorier om hur det ligger till, men vi ska gräva vidare i det där..
Solen skiner också, det är alltid välkommet.

uschabuscha

Blev typ nästan tvingad att gå ut med guran i äckelvädret. Inte ens han tyckte det var kul.. tror jag.. Och så hade jag bara legggings och en för kort skjorta på mig, skitfult! Därför gick jag i skogen och som tur var så var ingen annan där och gick. Fast det är väl inte så konstigt i och för sig, vilken galning går ut idag egentligen?

check

Nu har jag duschat och hälsat på åkish och tutan. Next på listan: noppa ögonbrynen.

teknik altså

Alrså vad är det för fel på tv:n helt plötsligt så är det grått i kanterna så bilden blev liten. Vad är det då för vits att ha widesc reen?


Morrn

God morgon. Även denna dag är grå ovh blöt, deprimerande.
Jag piggar upp mig själv med fruktsallad till frukost och kollar på bolibompa och lär mig om elefanter. Mtcket lärorikt. Visste nu att en elefant kan bli fyra meter hög?! det är ju liksom 2,40 m i takhöjd här så det blir typ dubbelt så mycket, altså ca lika högt som mitt hus! Inte dåligt, en sån stor elefant har jag då aldrig sett.

nej vet nån vad

Nu ger jag upp! jag kommer ingen vart, får se om jag hittar nåt vettigt imoron istället men nya pigga ögon.
Nu är jag faktiskt riktigt tröttt, det har varit en lång dag. Och den blir nog lång imorn också, men då behöver jag i alla fall inte ställa klockan på morgonen, tack och lov för det!

no luck

Lenas garderob fick jag inte ut ett skit av. Förutom att jag tog tillbaka en hög med kläder som hon har snott av mej. Så jaa, än så länge har jag ett par strumpbyxor på mig. halvvägs? nej inte ens det.. att det ska vara så svårt!

kläder

Nu är ju allt löst inför imorogn. För utom typ det vilktigaste. Vad i helvete jag ska ha på mig!! känner inte för att vara så värst finklädd men man vill ju inte va slusk heller, så jag får försöka hitta nåt mitt emellan. Springer upp till Lennys garderob och söker lyckan tror jag!


ljusa tider

altså det är ju helt sinnessjukt att det är så här ljust ute, det könns som att klockan är fyra, men det är ju för sjutton gubbar åtta!!
Nu har jag ätit pasta med pesto och räkor till middag och sen åt jag melon till etferätt. Se så nyttig jag är.
Det luktar blöt hund här. Det är nog för att Guran ligger bredvid mej och är blöt..

yaay

Och så var det löst! Vi får skjuts av karin och petra hänger med på revyn, Så får det väl bli förfest i bilen eller nåt.

Det ska bli mycket intressant att se Lena dansa, myyycket intressant...

Dubbelbokning- no nice

Jag och Petra fick den underbara idén at vi skulle ut på krogen imorn, så vi gick och hämtade fribiljettet till O'learys och är jättepepp!!
Men så kommer jag hem och inser till min förfäran att det är i morgon jag ska på Revyn där min little sister är med och den är i Marifred - den hålan - och där finns det inga förbindelser som tar mig till e-tuna i tid.
Så nu har jag haft problem ett tag ,ed att lsa det här, men det verkar änså som att det kan gå bra. Som tur är har jag en snäll storasyster som är villig att skjutsa mig både till och hem ifrån Eskilstuna. Så nu är bara frågan hur det blir med vad Petra ska göra medans om inte hon kan följa med på revyn.. så fortsättning förljer...

gråttt

så här grått, blött och eländigt har dagen varit. Usch, känns ju typ som höst ute, nån måste typ ha ställt om väderinställningarna till fel årstid!

E-tuna

Anledningen att jag skulle till eskilstuna var för att jag fick ett sms från KICKS där det stog att jag kunde gå dit och få ett gratis prov på en Lancome Hypnose mascara, och det kunde jag ju inte tacka nej till med tanke på vad som hände med min splitternya mascara för ungefär en vecka sen.
I staden testade jag också bikinis, hitta ingen snygg och ingen som satt bra = jag slösade inga pengar på DET i alla fall.
Jag träffade petra på stan också så vi gick till waynes och fikade i ett par timmar, drack Caramel frappe och snackade skit.

Jag hittade också en bh för 49:- och ett sånt erbjudande kunde jag ju bara inte motstå!


nästa

Nu ska jag en liten sväng till Eskilstunnan! jag ska cykla IGEN jag börjar ju nästan känna mig som en brevbärare. Citymail skulle se mig nu säger jag bara! fast det är jobbigt att cykla med allt grus på vägarna, bort med gruset!!!
Vem vet jag kanske springer på petra och hennes förfäder på stan, dom skulle ju dit idag, fast dom kanske inte är kvar.

Kyrkogårdsförvaltningen

Nu är jag tillbaka! Och det såg faktiskt lite ljusare ut på det här jobbet. Tydligen så hade det varit bra om jag hade haft körkort, men det har jag ju inte tyvärr. Men det stod mellan mej och en annan tjej om att får jobba i augusti. Det vore ju super om jag kunde få det, så nu ska jag hålla tummarna. jag borde ju i alla fall ha pluspoäng med tanke på att jag har varit där och visat mig och det har inte hon tror jag, så lät det på honom i alla fall. 
Nu är det lunchdags!

 Tummen upp!

keep up the good work

Jag måste bara skriva en till sak som jag kom på att han frågade "vilka värderingar som dina föräldrar har, har du tagit med dig i livet?" altså.. jag vet knappt själv vilka värderingar jag själv har, och ännu mindre vad mina föräldrar har för några. Så jag svarade nåt kyftigt i stil med "ööh.. jaa. altså.. jag har ju märkt.. öhh att..ee.. andra till exempel kompisar kan tycka liksom annorlunda än vad jag gör ibland.. liksom.."
Great!
Nu sitter jag och äte honungsmelon, det är gott. Sen ska jag slänga mig ut på cykeln mot kyrkoförvaltningen och se om jag har bättre lycka där. Jag måste bara hitta dit först.. det kan bli intressant, men det borde ju ligga på kyrkogården nån stans..

Home Sweet home!

Nog blev jag grillad alltid!
Det var ju inga lätta frågor han ställde precis. "hur tycker du dina föräldrar har uppforstat dig?" "hur tycker du att en bra ledare ska vara?" "hur skulle du beskriva ordet moral?" Jag vet liksom inte ens vad moral är för något! men jag fick väl fram nåt hyfsat svar. Men det mesta jag sa var "ööh" "mmm" och "eeh".
Sen var det nåt jag sa som har fick fram lite skämstamt att jag var oärlig och fejk, men men, hoppas han inte tog det allt för allvarligt. 
I det stora hela måste jag faktiskt ha låtit ganska dum, det var inte mycket jag sa som var vettigt, men det är svårt med tunghäfta och hjärnsläpp! Jag fick i alla fall fram att jag hade ganska bra lokalsinne, och det börde väl vara typ det enda som räknas tycker jag!

I början var det ett skrivtest som man skulle göra på tio minuter innan intervjun, det gick åt helvete, jag han inte ens klart! Och det blev ju knappast mindre kul att då höra av Karin nyss att när hon hade gjort det där så hade hon inte bara hunnit klart utan också få full pott!

Nej, nu ska jag ringa Dannie och höra hur det gick för henne. Juste! det skrev jag inte, hon var där på intervjun innan mig, det var lite roligt.

citymail

sitter på citymail nu och väntar på intervjun. Har just fått veta av en kille här att om jag börjar här så kommer jag blir ratad för att jag har vairt hemma hos staffan och stor press på mig för att vara lika bra som karin. Känns lugnt... gulp

Guten morgen

Jag var visst uppe i god tid idag, jag är klar och ändå behöver jag inte gå förän om en halvtimme.
Vädret idag är minst sagt grått. Grått och vått, usch. Idag får nog jeansjackan stanna hemma.
Jag funderar på om man kanske ska våga sig ut på cykeln istället för att gå senare. Det kanske vore spännande.

kjol

Jag håller på och kollar runt efter kjolar. Jag vill ha en vanlig kjol i typ bomull eller nåt som man bara kan ha till lite vad som helt, och som gärna sitter i midjan. Det här var det närmsta jag kunde komma det jag letar efter, och den var ju ganska söt, men inte helt klockren

tough one..

Vad i helvete ska jag ha på mig imorgon på arbetsintervjun?!
Ska jag ha myndiga kläder så jag ser smart ock ansvarsfull ut?
eller ska jag ha sportiga kläder så han tror att jag är vältränad?
eller ska jag ha snygga kläder så han faller for my charm and my goodlooks?

det är inte lätte detta kan jag säga.. jag får väl köra på jeans och t-shirt, det är intetsägande och naturellt och bra

Studentkryssning

Sitter och kollar på bilder på funcruises.se, studentkryssingen altså. Det ser ut att vara riktigt roligt så jag tror att Petrus och jag kommer ha a helluva time där 9 maj!
Jag pratade faktiskt om den kryssningen tidigare idag när min mormor var i närheten och jag var tvungen att lova att inte berätta för henne vilket datum det var. Hon vill inte veta för att hon kommer vara så orolig över mig då. Hon håller redan på och få spader för att min syster ska ut och resa i europa i fem veckor med sin kompis snart. haha.

försvarets hudsalva

Jag har nu varit utan lipsyl i hela TVÅ dagar eftersom jag tappade bort det i måndags, eler det kanske blir tre??
anyway, jag skulle köpa et nytt idag och gick in på ett apotek. Då ser jag till min förfäran att dom inte ligger vid kassan som dom brukar. Jag går du med bultande hjärtslag och svettningar i pannan mot kassörskan och frågar "VART FAAAN ÖR HUDSALVAAAAAN KÄRRINGJÄVEL?!?" .. jaa, nej det gjorde jag inte, men jag frågade om dom möjligtvis hade nån försvarets hudsalva i butiken.
Men det hade dom inte :O Vad är det för apotek som inte har det på lager egentligen, skamligt!
Så jag fick helt enkelt köpa ett annat sugut lipsyl, hade liksom inget val..

pirrigt

Jag måste upp tidigt imorgon IGEN, min intervju på CityMail har blivit flyttad till 10.00!! Det är tidigt och jag är nervös! Jag kommer säkert klanta till det som vanligt, vilket inte får hända! för det här är nog den sista chansen till jobb jag har känns det som.. focus elin focus! och skaffa en urringad tröja med större bröst!

Kill me!


Klänningar!

Jaa, som sagt, jag hittade mina två studentklänningar idag. men vägen dit var lång... lång..jag fick frova en hel det klänningar..

Tror ni inte att den första klänningen jag springer på är min förra favorit, från Lipsy. men den satt inte lika bra på mig som på moddellen (shocking), så jag vill inte ha den längre.



En annan Lipsy klänning, men den satt inge bra heller tyckte jag.



Nästa jag prova var från Rules by Mary, men den var för lång och tror inte den fanns i rätt storlek om jag minns rätt.



Sen hittade jag den här Odd Molly klänningen som jag också har kollat in på internet förut, men det var heöt klart genomskinlig..



Den här klänningen är från Fornarina, men den var för urringad bl.a.
 


Också Fornarina, men även den genomskinlig..



Senare hittade jag den här, Sisters Point, men den var för lång för min smak



Även den här Sisters Point, men jag gillade inte materialet



Jag provade lite andra klänningar också, den här från Tiger of Sweden, lite rolig tycker jag,men passformen var ju sådär



En röd Fornarina klänning, rött är sött..



Efter mycket om och men så hittade jag den här godbiten. Den är i mycigt jeanstyg och helt awsome. Den är ifrån Carin Wester och inte direkt billig, men min mamma var snäll och gav mig den :D så den blir det på student-kvällen!



Och tillslut blev det en väldigt naturell klänning till själva student-dagen. Så härär en liten sneak-peak på hur jag kommer se ut när jag tar studenden, Gaaah!


jävla bönor

Den här smarriga salladen åt jag till lunch idag. Men jag märkte snabbt efter att jag hade börjat äta att jag verkligen inte tänker klart när jag är hungrig. Salladen innehöll både bönor och ruccola, två saker jag INTE tycker om óch inte skulle ha valt i mitt sinnerfulla bruk.
Tack vare bönorna (antar jag) så fick jag en helvetes ont i magen på eftermiddagen, det var inte kul!

Dagen

.. har varit bra. Jag har hittat mina två studentklänningar och mormor hittade också en jävla massa kläder.
Det var ju superfint väder också så jag invigde min jeans-jacka för säsongen. Jag har också gått förbi en gatumusikant som borde ställa upp i idol, fy fasiken va bra han var! Sen har jag blivit klämd bland alla människorna i tunnelbanan i rusningstrafik och glömt min handväska i ett provrum.
På vägen hem (kom hem aldeles nyss, lång dag) så kome jag på mig själv att sitta och spela luftgitarr för mig själv i luften till musiken i mina öron, så kan man ju inte hålla på!

sovdags tidigt

Nu ska jag snart börja kolla efter kläder till morgondagen, borsta tänderna osv.
Måste nämligen upp tidigt imorn. Jag och mamma ska åka till Stockholm och träffa mormor och shoppa lite. Alltid trevligt. Fast jag lär väl vara trött och grining för att jag får gå upp så tidigt. MEN det var ju faktiskt därför jag skulle dra nu..
Så god natt och så är det möjligt att jag inte hör av mig förän imorgon eftermiddag! så dö inte mina trogna läsare (filippa, heidi och petra)

Rensning

Jag håller på för fullt med att rensa applikationer på facebook, ska bli skönt att bli av med många av dom. Fram till nu har jag inte vetat hur jag ska bli av med "are you interested" och "farmville" men FINALLY är dom borta!
Jag och har också ändrat så jag inte får mail om allt som händer på facebook, så grymt onödigt. För att inte tala om jobbigt när man har varit borta ett par dar och har 100 mail i inkorgen.
Det är härligt när man äntligen tar tag och gör saker som man har tänkt göra så länge.

jag jag jag

Nu har jag haft lite kvalitetstid med mig själv. Jag har duschat och rakat benen, smörjt in hela kroppen med bodylotion, målat om mina naglar och nu sitter jag här med ansiktsmask, snyggt va?

Slog på tv:n nyss, det var Andra Avenyn som rullade på för fulla muggar. Altså vilka är det som sitter och kollar på det där programmet som gör att dom kan ha råd att fortsätta sända det i all oändlighet?
.. fast i och för sig, who am I to talk, jag har fortfarande inte bytt kanal..


Oslo=dyrt

har suttit och kollat runt efter lägenheter i Oslo bara för skojs skull. och vd jag har kommit fram till är att det förmodligen inte finns några ghetton i den där staden med hyfsat billiga lägenheter. Var inne på en sida där man kunde välja olika prisklasser och det fanns inte EN ENDA tvåa under 10.000/mån. Är det verkligen så dyrt i Oslos Bromma och Rinkeby? I really doubt it. Men det verkar ju faktiskt inte bättre.

Coldplay

Fan va jag vill stå där i havet av händer igen!! Jag får rysningar bara av att tänka på det!

Åke&Rut

Jag har också hunnit hälsa på Åke och Rut som jag är vakt för i tre veckor. Åke var lite kinkig och ville inte äta när jag gav han mat så jag fick bara i honom 3 larvet ocxh tro mig, han kan äta typ 13.

Åkis :)


Workout

Nu har jag varit i Eskilstuna och brännt lite fett på friskis, det känns bra det! Fast jag blev andfådd jävligt fort idag, det var inge kul. Jag kom också på att det är exakt en vecka sen jag tränade sist, DÅLIGT ELIN! Skärpning!
Måste ju passa på och utnyttja kortet innan det går ut, vilket är om en vecka eller nåt, gulp..
Jag kan fortfarande inte bestämma mig för om det är värt att fylla på det för ett halvår, fast att jag bara kommer träna två månader till eller om jag ska ta mig ut i skogen här utanför och springa elljusspår istället.. tough call



alla dessa ändringar

Okej, nu står de tinte längre "elin" i hörnet heller, det här är ju i alla fall liiite bättre och får duga så länge!
Nu är det lunch-dags!

I'm on fire!

Fan va jag lär mig saker!!
Nu kan jag t.o.m lägga in ypu-tube klipp! om det funkar nu dvs...

:D

haha nånting har jag lärt mig idag i alla fall!
Hur man länkar!! not bad ;)
kolla in det här "gå in på Petras blogg"
How about that!?

bläää

Nej nu är jag arg och ledsen!! Jag hatar när datorer inte gör som man vill, det är nog bland vet värsta jag vet! Så nu är det nog bäst jag slutar med det här innan jag kastar datorn i väggen, för då lär den ju knappast göra mer som jag vill..

Vi får nöja oss med ett "ELIN" i hörnet, det var det bästa jag kunde åstakomma idag.


buhuhu, dumma tekniska saker..


Design

Jag håller på och försöjer ändra designen på bloggen, som ni ser så har jag nu lyckats få den grå i alla fall, det är ju alltid nåt. Elle ja, om jag har lyckats med något annat när ni läser så är den kanske inte grå, men skitsamma.
SVÅRT är det i allafall, med massa koder och skit. Ungefär dom förr i tiden när man ändrade sin profil på lunarstorm, fast ännu värre! och det blir liksom inte som jag vill att det ska bli.
Men jag jobbar vidare så kanske det blir snyggt, we'll see!

brillor?

Mamma och Lena åkte till optikern för en liten stund sen. Lena behöver läsglasögon. Jag är faktiskt riktigt stolt över att jag ör den enda i familjen som hitils inte har behövt någon typ av glasögon. Det kanke inte är något att var stolt över egntligen.. det är ju knappast min förstjänst att jag ser bra utan jag hatr väl ärft någon gammal släktings bra ögon-gener. Men endå!
Fast när jag tänker efter så vore det i och för sig kul att ha typ läsglasögon, det kan ju faktiskt vara riktigt snyggt.. och så ser man ju så förbannat smart ut!

Just den moddellen kanske inte är min grej.. och förresten, varför måste man alltid göra en naughty min när man provar glasögon?


sorgligt

Jag antar att de har gått för långt när man ligger och tar kort på sig själv i camen bara för att man inte orkar resa sig ut soffan..

long nights

Jag älskar verkligen att vara uppe as-sent på nätterna helt själv och bara lyssna på musik och syssla med olika saker. Men det här lovet ska jag jag försöka att inte göra det, jag vill nämligen inte sova bort hela dagarna, dessutom är det vissa dagar då jag måste gå upp lite tidigare och då underlättar de ju om jag inte har gått och lagt mig 04.00 eller nåt. Så ikväll ska jag slå på stort och satsa på att lägga mig innan tolv, jag har altså 35 min på mig, det borde jag hinna.. we'll see.
Ett annat sätt att lägga sig tidigt på kvällarna är ju att sätta klockan på mornarna så man tvingas gå upp tidigt. Men sån tortyr vill jag faktiskt inte försätta mig i nu när jag har lov, nån måtta får det ju faktiskt vara!

weird

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6906782.ab
Sjukt hur mycket störda männiksor det finns i världen. Vem fan vill släpa runt på en död gubbe liksom?
Ibland undrar man ju hur många procent av jordens befolkning som är "normala" och hur många som är "freaks" (och då menar jag freaks på ett negativt sätt, och inte roliga freaks )


pop pop

Jag har poppat popcorn, i KASTRULL!
Mamma och pappa har nämligen fått för sig att kastrullpopcorn är nyttigare än dom man gör i micron så hux flux så är det kastrullen som gäller! Jävligt komplicerat, det tar tid OCH man måste diska kastrullen sen, heelt värdelöst!
jag var jävligt orolig över hur det hela skulle gå eftersom jag aldrig har gjort det förut, men jag lyckades jävligt bra måste jag endå säga.

Västerås

Jag hade fel. Det var inte eskilstuna vi skulle till och kolla på kakel och sånt utan Västerås tydligen.
Så det var första gången jag var i västerås. Annars hade jag bara åkt förbi på vägen till fjällen på sportloven.
Fast frågan är om man ens kan kalla det för att jag var där nu heller, Jag satt ju faktiskt bara i en bil som åkte i nåt slags industriområde där den där kakel-firman låg... men skitsamma, lite mer av världen fick jag ju se i alla fall.
Samma sak i fredags på väg till filippa så åkte vi bil och då såg jag massa delar av Eskilstuna som jag aldrig sett förut heller, tänkt vad mitt lokalsinne bara expanderas!! Fantastiskt! I like (haha, I like, det var ju lite roligt att jag skrev det med tanke på att jag lyssnar på den låten just nu, eller så kanske jag skrev det pga att jag lyssnar på låten och omedvetet skrev det... äsch skitsamma)
I like I like

kläder

Nånting som jag måste införskaffa till sommaren är stora otajta linnen. Sjukt skönt att bara dra på sig över bikinin eller nåt. Dessutom är det luftigt och så behöver man inte oroa sig att man ser gravid ut om man har ätit lite för mycket. Helt genialt OCH SNYGGT!

Kommer inte ihåg,  Ed Hardy,          Slowmotion,     Rut m.fl.
orkar inte kolla
Igen.

Pufärmar är också väldigt fint..

Vila


scary

Fick just ett sms av Karin där det stod att hon hade fixat arbetsintervju på City Mail till mej i morgon, så jag ska dit imorn klockan 12. Fuck va nervös jag blev plötsligt!
Det är ju inte mindre pinsamt att jag redan har haft en typ telefon-intervju med honom som inte gick sådär jättebra.
Desssutom har jag en stark känsla av att jag kommer gå vilse där inne. Gud va mycket bättre det kändes med den förra planen som gick ut på att jag bara skulle glida in där när Dannie lämnade sitt cv och bara visa hur jäkla bra jag är.
Men jag kan ju inte gärna släpa med mig någon på en arbetsintervju, vad ger det för intryck liksom "hej, jag heter elin och jag vågar inte göra ett skit själv".
Naej jag tror inte det va.

Hur som helt, kolla in vem som börjar bli duktig och äter nyttigt såhär efter påsk. Fruktsallad till lunch, not bad huh?

Tisdag

Trodde jag vaknade astidigt idag när jag väcktes av att brevbärar-Karins hets-plingande-på dörrren, fast tydligen var klockan inte så jävla tidigt som jag trodde.
jag och dannie hade planerat att gå till city-mail for some ass-kissing i morgon, men syster min sa att tydligen var han bara där idag och Dannie var busy och jag vågar inte gå dit själv.
Så mina nuvarande planer för dagen är att duscha, göra mig i ordning, kaaanske åka till e-tuna och träna, eller så åker jag till e-tuna med mamma och kollar på kakel till vårt badrum som ska renoveras. Jag kanske hinner med båda.
We'll se!

slut

Jaha, nu har jag sett klart på Johan falk och fy faen va spännande det var där ett tag, har suttit som på nålar med hjärtat i halsgropen en bra stund nu. Jävligt tragiskt slut var det också, mesen som jag faktiskt är ibland så fällde jag en och annan tår. Jag blev caught up in the moment okej?

Men för att se positivt på det hela så var ju Joel med en jävla massai denna film, det var bra, det var dom ju nästan skyldiga mej tycker jag eftersom det har varit så glest med honom i dom två förra.

Nu hade jag egentligen tänkt gå och lägga mig, men eftersom Lena har ett helt gäng högljudda kompisar här ovanför så kan jag ju glömma det.
Eller så kan jag ju leta reda på ett par öronproppar, vi får se.. Först och främst ska jag i allafall borsta tänderna, har sjukt äcklig smak i munnen efter en vitlöksbaguette jag åt förut, om nån ville veta.


Kisse

Sitter här med mina kisse-katt Odie, eller ja, Olga heter hon, men det är ju faktiskt elakt att kalla henne det ( det är iofs jag som har döpt henne, men jag var lite då så det räknas inte).
Hon tyckte att det passade att gosa nu, i vanliga fall så vill hon bara mysa med mig när jag ska iväg eller nåt, men nu har jag ju faktiskt tid. Dock ör det lite jobbigt att skriva på tangentbordet med en fet katt hängandes över armen.

johan falk

Sitter och kollar på sista Johan Falk filmen som tv4 fick för sig att visa idag. Jag trodde inte att jag skulle vara hemma nu så det blev ingen dejt med petra som vanligt för nu när jag är hemma så var inte hon inne på msn. Ganska fail att vi sett alla filmer tillsammans utom den sista, men men så är det.
Jag fattar som vanligt inte så mycket av vad som händer, men jag har redan fått se en hel del utav mr Schnygg!

åter igen denna student

Pratade med mamma och pappa nyss. Dom hade försökt hitta ett bra kort på mig till mitt student-plakat.. utan att lyckas.. jaa jag vet jag var ingen söt bäbis..
Tur att jag hade tvingat dom att visa mig innan vilket kort dom hade tänkt skicka in, för jag kom som räddaren i nöden med ett album jag har i mitt rum med hyfsat respektabla bilder på mig själv. Så nu får dom jobba vidare på det där och så hoppas jag på ett bättre resultat.
Jag har i alla fall valt själva bakgrunden till plakatet och där hade jag och päronen samma smak i alla fall.

burr

Nån mer än jag som har vågat sig ut idag? I don't blame you om du inte har det. För det är förjävla kallt altså, kallt och grått. Just en sån dag då man bara känner för att sitta inne och kolla på tv. Det är väl i stort sett vad jag har gjort idag också.
Nu ska jag äta mat, påskmat-rester, blääk!

wow

Jag är så duktig! Jag har övningsköört idag OCKSÅ!
TVÅ dagar iu rad, det ni!
Idag tränade jag mest på parkering, det gick väl ganska bra, men jag var trött idag, pappa också, så vi körde inte så länge.
Nu blir det lite godis-lunch som belöning!

oops

nagellacket hade visst inte torkat när jag skrev, så nu har jag fått lite rosa klet påå datan. det var ju faktiskt inte så snyggt.. men men det borde väl gå bort med aceton.

nagellack

Inbiten nagelbitare som jag är så har jag nog nästan världens fulaste naglar, jag har i alla fall inte träffat nån med värre än jag själv någon gång i mitt liv. Jag har verkligen bitit på dom så länge jag kan minnas, det är inte bra, för jag vill ha snygga naglas men det chansen är för evigt sumpad. Mina fingrar har liksom anpassat sig till extremt kosrt naglar.
Nu har jag husomhelst varit duktig och sparat ut dom i några veckor, så dom är fortfarande jävligt korta, men i alla fall lite längre. Så jag får plats med liiite nagellack på dom, som jag har målat nu!


mäh

Var just inne på smhi.se för att försäkra mig om  att vädret verkligen skulle bli bättre imorgon, men i helvete heller! en liiiten som och ett svart moln och på onsdag bara svart moln, usch vad ledsen jag blir!

Jag är dock inte lika ledsen som min vän Anna borde vara, håller på och skriver med henne nu och hon som går natur, har tydligen en uppgift att lämna in IMORN och prov åå måndag, direkt efter lovet. Helt sjukt att dom får läxor som ska vara inne på lovet, fyfan va jag aldrig skulle palla det där preogrammet.. jag som tycker estet är jobbigt och klagar när jag har typ ett prov i veckan..

Grus

Jag har en önskan till kommunen eller vem det nu är som ansvarar för allt grus som ligger på vägarna. Den önska lyder sä här : Ta bort det!
Det är ju inte direkt is på gatorna så nu är det faktiskt gruset som är det farliga. Igår stod jag helt stilla och lyckades endå ramla omkull på de små stenarna som gav mej ett fint köttsår som sedan läkte ihop med mina leggings (dom är nu separerade dock).
Och med tanke på att sommaren kommer inom en snar framtid (hoppas jag) då vore det ju trevligt om man inte hade benen fulla med sår och blåmärken fram tills dess.
Tack!

jag ber om ursäkt..

.. för mina vldigt glesa inlägg igår, okej det var faktiskt bara ett inlägg.. I vanliga fall har jag tvångstankar om att jag måste lägga ut minst fyra inlägg om dagen, lite weird? kanske, men nu har jag ju brutit den trenden i alla fall så nu känner jag mig inte tvingad längre. Jag kan dock lugna mina trogna läsare och säga att jag självklart kommeratt uppdatera ofta.
Men igår var jag inte så mycket i närheten av en dator utan gjorde andra saker. Bl.a. kollade jag på filmen Shutter Island, den var rikitgt bra! Jag missade tyvärr dom sista tio minutrarna så om nån har sett den så kan den gärna få säga hur den slutar. Men jag tycker absolut att den var sevärd.

 

Skämtar dom med mig?.. snö?!

Dom kallar det aprilväder och säger att det inte alls är ovanligt att det är 15 grader och soligt ena dagen och  andra dagen minusgrader och snö... men jag vetefan om jag har varit med om det förut och jag gillar det inte.

Som tur är har jag hört att det ska bli bättre imorngon tack och lov, men lt det stanna så då!!
Flr att trösta mig självi denna svåra tid så har jag ätot en god frukost som bestod av godis!


En sannerligen god morgon!

Ahh, solen skiner ute även denna dag! Härlig Härligt!
Jag har varit superduperduktig för jag har varit ute och övningskört med Pappa i typ en timme. Good Girl!
Jag börjar faktiskt bli lite bättre kompis med bilen nu känner jag, vi förstår varandra bättre än vi har gjort förut så att säga, vi kommer överens väldigt bra. Bilen och jag var ute i åker och irrade.. läskigt ställe.

Nu ska jag ner på stan och käka pizza. ciao!

sur.

Altså nu är jag riktigt irriterad påå tv4.
Jag antar att de flesta som läser den här bloggen redan vet om att Petra och jag har en tradition på söndagar att kolla på johan falk och diskutera filmen över msn.
Dom började ju med dessa filmer i typ januari och visade de 3 första. Sen hux flux tog dom en paus på 5 veckor typ. Sen började dom igen. Men nu är det bara en film kvar och då tar dom paus igen!! irriterande eller vad!? DEt blir ju så man tappar lusten för att kolla på det överhuvud taget, men man måste ju!

tired

Trött och illamående. Vill egentligen gå och lägga mig, men det känns aningen för tidigt. Sitter och sneglar på vänner och kollar runt lite i internetvärlden.
Den här sommarklänningen ser söt ut, men jag kan inte på nån bild se vad sakerna på den föreställer.

mätt och belåten

Nu har Elin fått mat. Det var gott. Nackdelen är att det fortfarande finns en massa godis jag vill äta upp, men jag är kind of mätt.
Det är INGENTING på tv idag, fast det gör kanske inte så mycket, jag blir inte förvånad om jag däckar när som helst, det börjar märkas ganska bra att jag inte har sovit så mycket i natt.
Detta var min favorit på påskbordet.

17.15

Sitter och segar.. för jag är seg.. Det händer inte så mycket här vida datorn heller, så det gör ju ingenting mindre segt direkt.

Nu kom mormor och morfar! Bra, då kanske man ka få sig lite mat i det här huset, håller påå och svälter ihjäl. Man kan ju faktiskt inte överleva på två rostmackor hur länge som helst.

Nej justfan! Karin ska ju komma hit och käka också. Jahapp då får man vänta ännu längre då.. men jag säger det, att det är inte mitt fel om jag inte orkar äta riktig mat sen för att jag är mätt av allt godis som jag har behövt äta för att hålla mig vid liv!

tjoo

Precis som letandet efter studentklänning s¨söker jag för fullt efter en bikini, desssa två från h&m är ju inte helt ute och cyklar eller vad man ska säga.
Nu ska jag ut i solen igen!


elin hjärta godis

Jag vet inte varför ni firar påsk. Men jag gör det i allafall för att hylla godisets existens.
Länge leve lösgodis!!

soool

Nice eller vad?!
Jag hade kunnat ligga i bikini, så varmt var det när solen var framme, fast jag orkade inte byta om så det gjorde jag inte..
känns dock lite skumt att ligga och sola när det fortfarande är snö på gräsmattan, man blir ju lite årstidsförvirrad


Gårdagen

Grabb-kvällen hos Filippa var skojjig!
Vi blev dock lite färre än vad vi hade räknat med men vi hade super kul endå, det är ofta ganska skönt att bara vara några stycken tycker jag. Mina mage var dock inte så glad över all öl, så den gjorde lite ont emellanåt, men det är sånt man får leva med.
Bilder kan komma upp, men hoppas inte för mycket, för det krävs det att jag måste skaffa dom av Filippa först, och det vet vi inte när det blir.


Glad Påsk

Tidigt i mosre när jag gick hemifrån Channette så var det sol och "varmt" ute, äntligen fick jag inviga mina nya glajor. Det var så skönt ute så jag tänkte at "neej,jag vill inte sätta mig på tåget, jag vill ta en lång-promenad!" denna tanke höll dock inte länge, efter några meter så blev både huvudet och benen väääldigt trött och det där med tåg verkade som en ganska bra idé endå.
Sen kom jag hem och däckade i min säng till ungefär nu. Det var dock lite trångt eftersom jag hade en katt som låg där och ville gosa, och eftersom han var är först så hade jag inte hjärta nog att slänga ut han. Men nog är det konstigt att jag kan tycka det är trångt med mej och en katt i en säng som är 160 cm bred, jag får fan skärpa till mig lite!
Vädret är fortfarande jättefint, det är 20 grader och sol på min baksida så jag ska snart då dit och sätta mig.
Glad Påsk på er!


kan inte hålla mej borta..

.. måste bara lägga ut lite bilder på en potentiel outfit för kvällen på studenten.


Klänning - Jeane Blush


Skor - Wildflower By Kenza

 


haj haj

Solen försvann.. skulle gå på en promenad med Karin, men de blidde inte så. Så nu ska jag käka och packa ner lite saker och sen åka till e-tuna.
Det blir grabbkväll hos Filippa, med korv, öl, sport, porr och die hard. Kommer bli awsome. Ska bara se om jag överlever den långa vägen dit, varför bor kvinnan mitt i skogen för?!
Så vi hörs väl, todiloo!

återigen dessa klänningar..

Frågan är om man inte ska satsa på att köpa en studentklänning som går att använda annars också, det är ju faktiskt det smartaste..
som den här från Odd Molly, ganska söt tycker jag.

Långfredag

Att gå och lägga sig titidt resulterar ofta i att vakna tidigt, så var även fallet för mig denna fredagmorgon. 9.30 vaknade jag bright and sharp!
Solen skiner och det är varmt idag. Härligt! tror att jag ska inviga mina nya solbrillor senare, om solen känner för att skina ett par timmar till.
Nu ska jag springa och kolla om min mamma möjligtvis har ett par glasöögon utan glas som jag kan låna.

natti natti

Glöm det jag sa tidigare om att vara uppe länge. Jag är svintrött redan nu. så godnatt!!

hej och hå

herregud vad klockan har tickat iväg..
och ingenting har jag gjort sen sis jag skrev, förutom att duscha osv. Men tack och lov så är det ju faktiskt lov nu, så jag kan vara uppe läääänge och sova lääääänge! I like, I like.. nu fick jag den låten på hjärnan också..
Vet ni vad jag ska göra för spännande nu? joo, jag ska upp och skala och skära morötter som jag ska dippa i min dip som jag förberedde tidigare idag. Mums mums

nice life

Jag blev riktigt glad över att vara ute. Solen sken, himlen var blå, fåglarna kvittrade och det luktade GRILL!
Härligt härligt!
Ikväll är jag ensam hemma, ska bli grymt skänt att bara ta det lugnt helt själv och äta en massa onyttiga saker.
Just nu sitter jag och hugger in på denna mumsiga nacho-tallrik och kollar på vänner! DET är nice life det!


later on

Det kändes riktigt bra på musikalen idag när vi gick igenom hela pjäsen, bara alla kommer ihåg allt efter lovet sen så tror jag att det kan bli en riktigt bra föreställning.
Mitt tågkort hade jag tydligen tappat på tågat igår och personalen hade ringt både mamma och skolan, väldigt snällt, så det vara bara att hämta ut på stationen, skönt att slippa bnetala resan hem också.

Jag hade tänkt träna efter skolan idag också, men eftersom jag aldeles glömt bort deras speciella påskschema så visade det sig att det inte var nån träning den tiden jag var där, lite snopet, men kanske lika bra, är svintrött och har huvudvärk så det kanske mest hade varit jobbigt, vem vet..

Lite motion får jag i alla fall. Lena och jag är hundvakter idag och hon hade tydligen glömt ta ut Guran innan hon åkte hemifrån så nu får jag göra det istället. Så han och jag ska kila över till my big sistah en snabbis nu.


död åt denna skärtorsdag!

Jag trivs inte idag!
När jag skulle sminka migi morse så tappar jag min macara som jag köpte igår, så där gick 200 spänn rakt åt helvete.. skitkul
Sen blev jag sen och fick springa till bussen bara för att upptäcka att jagf hade glömt busskortet hemma,hoppas jag, annars är det borta. jag fick altså betala på bussen.
saker och ting blir ju inte roligare av att veta att jag är i skolan idag medans alla andra är hemma och har lov.
Meeen om jag ska få fram nånting positivt så blir det Spicy hot till lunch eftersom skolan inte vill ge oss mat idag :)


RSS 2.0