eve

Läget just nu:
Rensningen ligger på is
Har just ätit middag
Funderar på en bit kladdkaka
Kollar på tv för första gången på typ två veckor, funderar dock på att byta ut det dåliga utbudet mot en film.

Ut och plocka

Fortfarande inte klar med rensningen, det tar liksom aldrig slut.
Men nu blir det paus igen. Svamphatar-elin ska ut och plocka svamp igen, det är faktiskt ganska mysigt. Fast igår var det lite läskigt, mitt inne i Lännas djupa trollskogar där det finns vildsvin och grejer, mörkt blev det också och inga motionsspår elleer stigar heller så det var lite svårt att hålla koll på var man var. Blöt om fötterna blev, jag. Tygskor och blöt mössa är inte den bästa kombinationen. Ingen svamp hittade jag heller, men jag plockade några på dom ställena Alex hittade.
Anyway, idag är det ju i allafall ljust och jag har gummistövlar, så det ska nog bli bra det här.


ny dag

Idag har jag skärp till mig lite och segade inte lika mycket som igår. Jag gick upp klockan nio, tog en powerwalk, duschade och åt frukost. Nu ska jag sätta på lite bra musik och fortsätta med rensningen av mitt rum så att jag kan gå på golvet utan att trampa på en massa saker..

Svamp

Okej, så här långt har jag kommit med rensningen, men nu blir det paus. Jag ska tydligen ut och plocka svamp med Hanna och Alex, jag som hatar svamp, men jag antar att jag kan behöva lite friskt luft..

Flytt

Jag ligger inte i sängen längre. Har ägnat ett tag till att gå igenom och skriva upp alla prylar och möbler som jag ska ta med mig när jag flyttat, vilket förhoppningsvis inte händer i en allt för avlägsen framtid. Har även organiserat mig lite och stoppat ner prylar i flyttlådor. Så jag är redo för att flytta!! HEJ OSLO!
Nej, men jag har ett problem nu, vart jag ska ställa lådan, den får inte plats under sängen.. och resten av huset är fullt med alla karins flyttlådor och möbler som hon inte ville ha med sig till Linköping..
Men det löser sig! Nu när jag ändå är på gång kanske jag ska passa på att rensa lite av allt annat som ligger och skräpar här inne.

Seg-måndag?

Hela förra veckan och förrförra och även nu i helgen har jag gått upp i skaplig tid, runt nio. Men idag gick det bara inte, inte för att jag somnade om hela tiden. Utan jag har typ legat vaken och inte orkat röra mig helt enkelt. Trodde jag hade feber ett tag, men det tror jag inte längre. Är bara helt otroligt seg och trött idag.
På planeringen för idag var teori-plugg, det ska jag väl kunna få med lite också. Men först tänker jag ligga kvar här ett tag och dricka te. Pöss!

Crosses

Jag är lite efter, men jag har typ NU kommit på hur bra den här låten är.

Filmen

Ahh, det var en rolig film! Lite läskig också.. förstår inte att inte barnen satt och grät eller nåt... Hur som helt så satt jag och skrattade flera gånger. Lyckades även hälla ut mina popcorn, min cola och tappa bort min mobil (hittade den sen när det blev ljust).
Här är lite godbitar: Ken var jättegay!
Och det här var den bästa filmen jag kunde hitta när buzz är spansk och dansar, jag lovar, det var hilarious.
Annars är jag jättelycklig, har precis vunnit en auktion på tradera, visar vad det är när jag får hem den!

Toy Story 3

Ändrade planer. I kväll dissar jag Paradise hotel för lite 3D bio. Ska se Toy Story 3, jag har faktiskt inte sett tvåan nån gång, men man tycker ju att det inte borde vara några problem med att fatta ändå, det är ju en barnfilm trots allt och den verkar rolig så det ska nog bli kalasfint det här!

Pusspuss!!

Drabbad av shopping-abstinens

Hybria Lea SEK 3495, Acne - NELLY.COMBow Babydoll SEK 599, Rare Fashion - NELLY.COMMiu Mui Contrast Dress SEK 399, TFNC - NELLY.COMLace Cut Out Dress SEK 399, Elise Ryan - NELLY.COMNova Shirt SEK 239, Only - NELLY.COMLopa Cardigan SEK 249, Ichi - NELLY.COMTami Jacket SEK 699, Ichi - NELLY.COMBrasco SEK 1499, Triwa - NELLY.COMW.Fairmont Boxer SEK 149, Frank Dandy - NELLY.COMHanne Bracelet SEK 299, Baglady - NELLY.COMMavala Nail Polish SEK 45, Mavala - NELLY.COMAlou Tunic SEK 349, Ichi - NELLY.COM

iTunes

Nu har jag ägnat över tre timmar åt att lägga in musik i iTunes och välja vilka låtar som ska få finnas på min iPod. Mina futtiga 8GB räcker ju inte så långt. Jag hade egentligen tänkt fixa några festliga spelningslistor också. Men nej! nu orkar jag inte hålla på mer för tillfället.

(inte min, utan snodde bilden från google)

290810

Börjde även denna dag med en timmer bilkörning med papput. Det gick väl sådär, körde runt i ett bostadsområde och sen lite landsväg, landsväg är kul!
Nu ska jag försöka få tag i lite musik, sen kanske jag tar en powerwalk idag med, why not? Men idag får jag nog klä på mig lite, inge vidare toppenväder idag inte. Sen ska jag även ägna mig åt lite paradis hotel, såg inte ett enda avsnitt igår faktiskt. Och enligt Lena (som jag också har fått till att bli beroende) så blir det riktigt smaskigt i dom kommande avsnitten.
Jag borde läsa några sidor i teoriboken också så det ska väl också kunna klämmas in. Där har ni min söndag!
Och där har ni mig!

Grillat och Bowling

Har just tryckt i mig en rejäl portion av grillad entrecot (osäker stavning) med klyftpotatis och bearnaise sås, det var mumsigt som bara den. Kanske sista gången i år man äter grillat? vad vet man..
Nu ska jag iväg och bowla med ett gäng människor. Jag kan säga redan nu hur resultatet kommer se ut för min del, så slipper ni sitta på nålar och vara nervösa. Jag kommer förlora, kommer alltid sist på bowling. Jag är dålig på all sport och bowling är inget undantag - men kul är det! jag får väl kämpa på som bara den så kanske jag kommer näst sist denna gång.

Bästa känslan

Jag har varit ute i skogen och powerwalkat i typ en och en halv timme nu (tror att det blev så länge i allafall). När man gå sådär för sig själv med musik i öronen så blir det att man tänker en massa kloka saker. Idag kom jag t.ex. på att en av dom bästa känslorna jag vet är när man är riktigt riktigt törstig och får dricka en massa vatten.

Kan en bara landa i min brevlåda av misstag eller nåt?

 

Presenter!!!

Såna här fin fina saker får man, eller jag fick, för att vara ödle och lite hund vakt i en vecka. Inte illa pinkat va? Jag tackar och bockar så mycket!


Morning

Började dagen med lite övningskörning med pappa. Märker ni vilken diciplin jag har?! Fantasktiskt.
Nu ska jag kila iväg till Hanna som har kommit hem från Grekland (jag förbereder mig på att känna mig som en albino..), hon nämnde nåt om nån present, det lät mycket intressant tyckte jag, so I'm om my way!!


Fredagsmys

Det är fredag och det är kväll.
Jag har Lenny, jag har naturgodis, jag har Pocahontas, och jag har skönheten och odjuret.
I will survive!

back

Okej, körningen gick väl sisådär. Jag svettades som en gris och jag är vad man minst sagt kan kalla en trafikfara. Men jag tycker ändå att vi kan vända på det att säga att det gick ju bättre och bättre. Och sen så ska ju min körskolelärare också ha nåt att göra, kan inte vara så roligt att bara sittta där utan att få trycka ner pedalerna lite då och då. Hon var för övrigt väldigt snäll och sa att det inte bara jag utan många andra tjejjer som också har svårt att skilja på höger och vänster...
Hur som helst, det jag ska träna mest på är att använda rätt växel och att inte gasa så mycket, ska göra mitt bästa.
Sen så har jag varit hos dom så kräldjuren och gjort lite nytta, Åke säger hej!! Inte Rut för hon gillar inte mig tror jag..


Och så till dagens shopping - COMVIQ KOMPIS!!!! Wiho

Nu kör vi!

Sticker iväg till min DUBBLA körlektion, dubbel trubbel... Men det ska vi nog ta oss levande ur.

Dags för improvement

Men Ipoden fullproppad med ny och bra musik tog jag mig ut på en powerwalk. Det var riktigt kallt ute så jag fick mej en känsla av hur opepp jag kommer vara på att gå ut och gå senare i höst. Men nu har jag duschar och eftersom teori "provet" gick så löjligt dåligt igår har jag bestämt mig för att öppna den där tråk-boken ni vet (för typ andra gången i mitt liv, tänkter inte ens nämna hur länge den har varit i min ägo..) Så nu är det lite serious studying här. Får väl se hur länge jag står ut.

Skinnjacka

GOSH va jag vill ha en skinnjacka!! Typ som den här snyggingen från MQ. Blir så sur på att dom är så dyra. Tyvärr kan jag ju inte bara slänga ut 2000 spänn hit eller dit.. då blir det till att leva knapert och det är ju inte så så skoj. Men jag VILL ha!!!

the pudding is back!

Här var det full rulle i morse. Bara jag hemma och så mina kära hantverkare som satta upp klet på väggarna för fulla muggar och så blev jag väckt av en kille som ringer på dörren för att byta batterier i vårat larm. Jag var väl inte den bästa personen att ha hemma då, jag kunde inte ens koden till larmet.. och sen skulle jag skriva en liten signatur på hans dator där också, då kände jag mig vuxen!
Annars så är jag väldigt lycklig idag för min döda iPod har återuppstått!!! det är helt fantastiskt! Det var igår när jag städade rummet och fick syn på den som jag tänkte "aa, jag kanske ska testa och se om den fungerar" jag testade och då funkade inte. MEN så satte jag den i iPod-högtalaren så den fick laddas lite och TADA!! it's alive! Ibland är jag ju bara för klyftig. Jag vill fortfarande uppgradera mig till en Classic men eftersom jag inte har råd just nu så får den gamla godingen duga så länge. Nu ska den pumpas med massa ny musik!

Teori

Har precis avslutat ett teoriprov på datorn.. jag fick 38 rätt av 70 möjliga och dom frågorna jag hade bäst på var "övrigt"... tror nästan det börjar bli dags att öppna den där teoriboken kanske.. BLÄÄ

Housewife

Eftersom jag ändå går här hemma utan jobb och allt så tänkte jag att jag kanske skulle ta tillfället i akt att träna lite på mina hemmafru-skills. Så jag gjorde min one and only specialty - Kladdkaka!


beroendet tar över

Nu har jag faktiskt städat mitt rum, powerwalkat och lagat lunch. Då får jag väl ändå se ett avsnitt till medans jag äter lunchen tycker jag!! det är inte mer än rätt
Update: PANIIIIK!! Avsnitter jag ska se finns inte! det går liksom direkt från avsnitt nio och sen 15, var har dom i mitten försvunnit?! jag är liksom på 14 tror jag..

Untzdag

Dagen hitils - Promenad, ta hand om ödlor, frukost framför Paradise hotel. Nu borde jag lyfta på mitt lata arsel och städa mitt rum, det är riktigt äckligt kan jag lova! men ser det ut som att jag har lust med det?! neej, bra, för det har jag inte heller. Det finns en liten risk att jag kaaanske ser ett ph-avsnitt till.. nästa verkade ju så spännande.

PH

Trots att jag var så trött när jag kom hem förut så fick jag plötsligt energi från nånstans och tog mig ut på en powerwalk, inte lika lång som igår, men en lagom en. Nu har jag käkat och duschat. Resten av kvällen ska jag tillbringa här i sängen framför Paradise hotel Danmark.
Har läst på Kenzas blogg att hon har kollat på det och så hade jag tråkigt en dag.. började kolla.. blev fast direkt. Inget jag är särsilt förvånad över med tanke på att jag var total-beroende av förra säsongen av det Danska Paradise Hotel. Av någon konstig anledning tycker jag att dom danska säsongerna är roligare än dom svenska.. lite konstigt.

Mina nya grejor

BH-grej.. - Bik Bok
Skor - Bianco
Väska - MQ

E-tunan

Hemma och helt slut! Fyra timmar i Eskilstuna tog kol på mig.
Petra och jag åt lunch på Wayne's och snackade en massa blaj. Och Sen så hr jag varit stygg och shoppat.. Självklart förde jag över lite pengar från min allt mer krympande sparkonto "bara ifall att2. Nu är dom borta..
Men jag är supernöjd med mina köp, läger upp dom sen. Värst svider det ändå att betala för tåget...
När jag kom tillbaka till stränkan så cyklade jag iväg mot körskolan för att beställa fler tider, det fanns inte så många, tydligen körskolärare som är sjuka eller ska opereras och grejer.. så den här körningen verkar visst inte bli så värst effektiv. Några tider fick jag i allafall.
Sen var det bara att cykla hemåt i uppförsbacke, motvind och regn. Supermysigt!
Sociala på lunchen??

Tisdag

Dagen har börjat med Simon-promenad, knäckemacks-frukost och en uppdatering av mitt cv.
Ska nu fortsätta med en fika med Petra, vi kommer med all säkerhet sitta och hetsa upp varandra med hur peppade vi är inför Göteborgsresan, och vad som är nästan lika bra som själva resan är ju att prata om den, om hur kul man ska ha och så innan!!
Jag är fortfararande så sjukt glad över att resan än bokad, fattar egentligen inte varför jag är så glad över att åka till Göteborg liksom.. skumt, men skitsamma, huvudsaken är ju att man är glad!!

Back to Gbg!

AAHH jag är så lycklig så jag kan sväva på moln!!!
Petra och jag har gått i en vecka nu och längtat så jättemycket tillbaka till Göteborg och tyckt att det är så tråkigt att det inte finns nåt att se fram emot osv.
Inte nu längre!!
Idag beställde jag tågbiljetter och hotel, den 18 September är vi on the road again!
Egentligen har jag väl inte riktigt råd. Men tåg tur/retur + hotel kommer kosta 1010 kr/person. Vem kan säga nej till det när man vill det så gärna? Jag ska försöka jobba ihop lite pengar av mina päron tror jag.

Högskoleprovet

Jag har precis anmält mig till högskoleprovet!
Den 23 Oktober kommer jag sitta i en sal i Eskilstuna och svettas. Herregud... jag kan lova att detta kommer sänka mitt självförtroende.. rejält! Men bättre att göra det nu så snart efter gymnasiet som möjligt än om typ ett år då jag har glömt allt.

PW

Jag har just varit ute på en riktigt lång och skön powerwalk!! Min nya grej ni vet. Eller nu var det ju typ en vecka sen sist men. Skönt var det i allafall, äntligen en träningsform jag gillar! Tyvärr så vet jag ju att jag inte kommer gila den lika mycket i typ november..
POWER ON!

BORT!

Nu har jag gjort en till nyttig grej idag.
Med lite hjälp från Karin (eftersom jag så sällan fattar hur man gör något själv) jag har ställt mig i bostadskö till olika studentbostäder i Göteborg, Lund, Uppsala och Linköping (tror det var dom). Eftersom nån gång vill jag ju plugga till nåt och då vill man ju gärna ha nån stans att bo och jag är ju inte direkt nån tält-människa eller så...
Hur som helst, det har jag gjort och senare ska jag ställa mig i bostadskö för vanliga bostäder i typ Göteborg, kanske några fler. Det är för att om det skulle skita sig med Norge eller om jag vill jobba lite i Sverige efter Norge så har jag större chans att få bo på något annat ställe än här i närheten. För jag vill INTE vara kvar här!!!

God Måndag

Idag hoppade jag upp ur sängen tidigt, klockan åtta (det är tidigt för en arbetslös ). Sen åt jag frukost och klädde på mig. Efter med en promenix med Simon (hund). Efter det satte jag mig på cykeln och trampade ner mot körskolan för min första lektion där. Det gick väl ganska hyfsat, körde llite landsväg och lite i stan, det var inte så mycket trafik ute vilket var skönt. Efter klockan ett kunde jag ringa och beställa fler tider så antagligen blir det mer körning i veckan om det inte är helt fullbokat..
Sen trampade jag uppåt och hemåt igen, märkte att det var snålt med luft i mina däck. Sen tog jag hand om Åke och Rut lite grann (ödlor).
Kom hem till ett hus fullt av högljudda karlar (hantverkarna), stängde in mig på mitt rum, käkade lite popcorn, vågade mig ut igen och nu tänkte jag ta och suga åt mig lite av den sista sommarsolen!

Färdigflyttat

NU kom jag hem. Herregud, snacka om heltidsjobb!! Och Linköping ligger riktigt långt borta vill jag lova.
När jag flyttar hemifrån så ska jag bo kvar på det stället hela mitt liv, att flytt-städa och k´lyfta kartonger är inte direkt nån favoritsysselsättning...
Och i morgon ska jag upp med solen.. eller liite efter solen blir det. Men jag har lite morgon duties...

Flyttpatrullen!

Ny dag och Lenny och jag är redo för städning och flyttlådor! What are sisters for?
Idag blir det Linköping också, Sveriges femte stösta stad (tror jag) och jag har aldrig varit där förut. Men nu måste jag sticka, Bye!

Mysig hemmakväll it is.

Har precis proppat i mig en massa mat. Konstig mat. Hade ingen aning om vad jag skulle laga, så blev jag sugen på pommes. Eftersom man ska äta enligt tallriksmodellen och jag inte hade nåt vettigt kött eller nåt hemmaså blev de... köttfärs. Intressant. Men det slank ner. Snart ska jag fylla på med lite popcorn också.
Jag är riktigt nöjd med en myskväll hemma ikväll. Jag och Lenny sitter och kollar på första Sex and the City filmen just nu. Jag känner mig lat och onyttig. I feel good!!

Utpumpad

Att flytt-städa är inte att leka med. Sånt är jobbigt. När jag ska flytta hemifrån stannar jag nog på det nya stället hela mitt liv tror jag, då slipper jag super-städningen.
Nu är jag klar för idag i allafall. Karin är här nu istället och river ut allt ur min garderob - hon har sjuk beslutsångest över vad hon ska ha på sig på nån kräftskiva...
Nu blir det nog lita käk för min del snart. Hungrig som en varg. Måste laga maten själv också eftersom mamma och pappa är borta på nån fest... kan det inte bara flyga in en pizza genom mitt fönster eller nåt?

Fredagskvällen genom min kameras synvinkel


Idag

Gårdagen blev lyckad, jag hade roligt. Inte göteborgs-kul, men tillräckligt kul!
Först förade vi hos Channette som jag skrev igår och så skulle vi dit innan tio eftersom några av oss, inklusive mej var så fattiga att vi inte hade råd att gå in senare och därmed betala inträde. Tjugo i tio var vi där, tror ni inte då att det är fetaste kön där då? Så vi hinner inte innan tio ändå... men Filippa var jättesöt och betalade några inträden extra, det var väldigt snällt av henne.
Det var inte så jättemycket folk man kände igen för att vara en "återträff" med studenter som det var. Men träffade några som jag inte sett på ett tag, skoj!
Det var svettigt och varmt som attan där inne, inte fräscht och långa köer till toaletterna. Men det blev en hyfsat lugn kväll och klokan 4.00 sussade vi så sött hemma hos Channette.
Idag har jag ätit pannkaka med hallonsylt till frukost, MUMS! Senare ska jag hjälpa min syster Karin med lite flytt tror jag, hon sticker ju till Linköping nu.
Trött...

Klara färdiga GÅ

Hair DONE (ska platta hos Channette sen eftersom jag är plattångs-lös för tillfället. Jag kör på personlig favorit - flätan! Roligare än att håret bara hänger och frisyren håller oavsett hur mycket du slänger med huvet på dansgolvet.
Make up DONE Idag har jag grön ögonskugga
Clothes ON
Så jag är redo att gå. Är inte så överdrivet peppad, men det blir nog bra det här. Peppar väl upp mig lite på förfesten hos Channette med Channette (ofc), Petra, Heidi, Filippa och Gabbe!
Tuudilooooo

Good girl

Nu har jag varit en god dotter som har tagit på sig fula kläder och gått ut för att stapla lite vet i en timme.
Resten av dagen ser ut så här:
Städa mitt rum, det är som vanligt ganska äckligt..
Duscha
Åka in till Esklistuna, för tredje gången den här veckan. Det kunde man inte trott, synd att det är så dyyyyyyrt!
Ut med vänner på Nybron

That sounds doable.

IT'S FRIDAY!

Idag vaknade jag som vanligt klockan sju och hetsade på hantverkarna. Sen vaknade jag vid nio och gick ut på en promenad med Simon the dog. Jag har gått och blivit hundvakt nämligen, ödlevakt också för de delen.
Sen gick jag hem, trött som jag var och försökte somna om, det gick inte så bra, då åt jag frukost och just nu ligger jag och lyssnar på Swingersklubb in the Radhuslänga... haha.

Fb album

Nu har jag tagit tummen ur röven och äntligen lagt upp ett album på facebook med studentbilder vilket jag har tänkt göra ett bra tag. Sen studenten ungefär. Skulle även lägga upp ett sommar 2010 album, men då fick facebook för sig att lagga lite. Så vi får väl se hur det går.

jahapp.. nudå?...


Slutkörd

Som väntat kunde jag inte somna inatt. Sov ca tre timmar, sen var det dags att stiga upp. Men det har ändå gått bra. Jag har larmat kläder mest och så hängde jag upp på galgar också, men det var s krångligt och förvirande vilken galge som skulle användas till vilket plagg. har aldrig tänkt på att det är så mycket olika galgar på hm:s kläder. Så jaa, jag höll mig mest till att sätta dit larmen. Det var riktigt roligt så det skulle jag mycke väl kunna tänka mig att göra fler gånger.
Jag kunde ju såklart inte gå där ifrån tomhänt efter att ha kollat på kläder hela dagen lång. så jag köpte mig en t-shirt. Fick ingen personalrabbatt, men jag köpte den innan den ens hade kommit ut i butiken, det är ju lite exklusivt i allafall.
Sen så plockade jag på mig lite gratis test-smink som dom gav bort också. Gratis är gott!!
Och jag som alltid har hatat leopardmönster... och hej dubbelhakan!!

Hennes & Mauritz

I morgon ska jag ta mitt lata arsle och göra lite nytta. Jag ska jobba på HM i Eskilstuna!!
Hannas syster (som jobbar där) ringde henne idag och frågade om vi ville hjälpa till inne på lagret i morgon.
"Jaa, tack" sa vi. Så sagt och gjort. I morgon är det bara att kliva upp klockan 06.00 och sätta sig på tåget. Der kommer bli tungt nu när man är van att gå upp runt 11.oo. Inte lär jag hinna sova så mycket heller med tanke på att jag inte är van att somna tiditg heller... Nåväl. Det blir asnajs!

Handlat.

Brunchen satt som en smäck. Nacho-tallrik på Café Prinsen blev det. Jag har sagt det förr och säger det igen - dom gör VÄRLDENS godaste nacho-tallrikar! Billiga är dom också, endast 50 spänn. Jag var även duktig och gick förbi körskolan för att boka körtid. På måndag tar jag första körlektionen på den här körskolan, hoppas den är bättre än den förra.
Lite grann shopping lyckades det bli också.
Färgglada underkläder, vilket jag bevövde, eller kanske inte just färgglada, men ni fattar. Och sen världens impulsköp - en berlock! Jag vet inte riktigt hur det kom sig. Hanna skulle köpa navelpiercing på Smycka och så kollade jag runt och tyckte "oj, den var söt, den vill jag ha" och vips så var den min! Otroligt onödigt. Men skitsamma, jag brukar aldrig ångra mina inköp för oavsett hur oanvändbara eller dyra dom var, så vill jag u ändå ha dom i slutändan, för att dom är fina eller coola eller söta eller nåt.

180810

Tjabba!
Vaknade tidigt även denna morgon av oväsen. Ett SJUKT högt öväsen! Jag gjorde vad jag kunde för att täcka mina stackars tinnitus utsatta öron. Lyckades hyfsat bra fr jag somnade om en liten stund, eller så var det dom som slutade med den där borren eller vad det kan ha varit. Puh, hoppas dom är klara snart. Det är så jobbigt med massa främmande människor i huset. Det blir så akward liksom. Jag vågar typ inte röra mig som jag vill när det är hantverkare och sånt här hemma. Hur kul är det att springa ut nyvaken i pyamas för att gå på toa på morgonen och så springer man rakt in i en hårig karl. Inte så kul.
Nu ska jag fly fältet en stund i allafall. Ska ner på stan och äta lunch, eller det kanske blir frukost, BRUNCH säger man ju!! Med Hanna i alla fall. blir väl en runda i "stadens" utbud av affärer.
Ciao.

Göteborgsbilderna!!

Peppde på tåget dit.
Åt konstig thai-mat på rummet.
Tog ett dopp i poolen och jaccuzzin
Försökte duscha bort klorlukten - förgäves. Sen hoppade vi lite i den mjuka sängen.
Sen började vi göra oss i ordning så smått.
Och sen lekte vi med kameran. Eftersom det var så varmt på rummet ville vi skjuta att klä på oss så länge som möjligt så vi lekte lite med kameran istället.
Sen klädde vi på oss. Lekte lite mer med kameran.
Sen gick vi och tog en drink i hotellets bar.
Sen åkte vi in på stan och gick in på ett ställe som hette Excet där vi sen spenderade hela kvällen och natten.
Vi drack goda drinkar.
Och träffade norrmän, fattade inte ett ord..
Träffade göteborgare.
Träffade göteborgare som vi trodde var norrmän..
Hade GRYMT kul!!! Bäste gången ute nånsin! Men dagen efter måde man som man förtjänade och vi stannade på hotellet hela dagen... det gick bara inte att ta sig för att göra nåt annat.
Det var en grymt bra resa i allafall, vill tillbaka - SNARAST!

Morrn tisdag!

Idag fick jag inte sova så mycket som jag hade planerat.
Först var jag typ rastlös?! trots att jag var så trött och en blev jag väckt klockan 6 av hantverkarna som är här och gör om våra badrum... tillslut hittade jag EN öronpropp och lyckades somna om i ett par timmar.
Nu ska jag göra mig i ordning sen hoppar jag in i bilden med Dannie mot Eskilstuna där jag ska träffa fler klasskompisar. Ska bli jättekul med tanke på att jag inte har träffat vissa av dom på jag vet inte hur länge..
Sleepy sleeperson..
Gör debut med mina nya jeans idag eftersom det är så tråkigt väder. Smack that!

Hemma.

Nu är jag tillbaka i Strängnäs igen. Det har varit en jättebra resa. Men det tog kol på mig. Jag känner mig död, eller i allafall lite rutten.. typ.
Så jag ska vila mig lite nu. Därför kommer bilder och text om helgen upp en annan dag, typ imorgon.

Gone to Gbg

Såå, nu är det dags!
Jag är redo för götet, ska sticka iväg till tåget nu och hoppas att det går i tid vid alla byten.
varken Petra eler jag känner för att ta med oss våra datorer så det blir glest med bloggning denna helg. Men på måndag kväll är jag tillbaka, förhoppningsvis med massa roligheter att skriva om.
Såå har det GÖTT!
So long!

Klockan är 22.26

Och jag är officiellt klar för i morgon. Nu ska jag bara tänka på att inte försova mig imorn bitti heller.
Nu sitter jag här och äter popcorn och kollar på vänner med Lenny. Ska nog sova om en inte allt för avlägsen framtid, tror jag. Men först sitter jag kvar här ett tag.
Jag känner verkligen att jag bara har skrivit en massa ointressant strunt idag. Förlåt, men jag har säkert roliga saker att skriva om sen efter Göteborg, det blir väl spännande?
Undrar om Göteborg är redo att ta sig an den här snyggingen!!

massäck

Nu har jag lagat massäck till resan i morgon. Jag köpte baguetter förut men så ska jag lägga pålägg på dom och tadaa! dom är mögliga!!! Den första oturen jag har haft idag.
Hursomhelst jag fick ta ett par pågen subs istället.
Det blir nog gott det med, upp till bevis i morgon.
Först bredde jag smör på den.
Sen la jag på ett salladsblad.
Sen la jag på lite fransk salami.
Och lite brie-ost.
Tadaa!!


Jag har bestämt kläder jag ska resa i imorgon också. Det betyder.. att det enda jag har kvar att göra att packa klart väskan.

Fresh

Har precis haft en lååååång och välbehövd dusch. Älskar känslan efteråt när man är så fräsch som man möjligt kan bli, ren på alla skrymslen och vrår. Har smörjt in mej med en hudkräm som är asbra också, htc. Så nu blir jag len och fin också.
Såå, next - Laga middag och måla naglarna. Först mat, är hungrig som ett svin!

jobbar på..

Okej, en enda sak har jag fixat på min lista, bad!!
Men ni vet hur det blir, man fastnar vid datorn och har sig. Jag la mig nån timme ute i solen också, sen tröttnade jag och tog mig ut på en powerwalk - IGEN, jag är sjuk tror jag!
Nu ska jag ta mig till en affär (som tyvärr inte liggar nära mitt dumma hus) och köpa saker till min matsäck imorgon!

Tur att man inte ser hur håriga mina ben är på den här bilden...

Fredag den 13:e

Dam dam daaaaaam!
Hitils ingen otur i allafall, tur att det inte är idag utan imorn jag ska färdas med sj, statistiken talar ju för sig själv hur det hade gått, särskilt om det var på en otursdag liksom.
Denna dag började jag exakt likadant som igår: Powerwalk med Hanna, det var helt otroligt varmt för att vara så tidigt på morgonen, chock för mig som redan mentalt är förbered på höst. Sen frukost hemma hos henne idag igen.
Resten av dagen har jag lite olika sysslor att syssla med:
- Kolla bussar från göteborg tågstation till hotellet och från hotellet in till stan osv.
- Kolla addresser till uteställena vi vill till så att vi hittar dit.
- Packa färdigt.
- Duscha och raka benen.. ytterst behövligt..
- bestämma kläder jag ska ha på mig när jag åker imorn.
- Laga en sallad eller macka eller nåt att ha som matsäck imorn på tåget, känns inte värt att slänga pengar på dyr tågmat. Det här kalaset blir tillräckligt pricy som det är. Jag kanske måste köpa ingredienser till detta också...
- Måla naglar
Det var allt jag kom på just nu, men det är ju nästan en heldag för mig!

Friskis

Jag fick brev från Friskis idag såg jag precis. Dom har en vecka i september då man får prova på allt gratis! Nice!!
Jag skulle lätt börja träna på friskis&svettis igen, det är hyfsat kul träing, om dom bara ville öppna upp ett här i Strängnäs. För jag tänker inte sitta och pendla till Eskilstuna vilket kostar typ fyra gånger så mycket som träningskortet på friskis.. och jag meanr då kan jag ju lika gärna joina ett av dom löjligt dyra gymmen här i stan.

power-elin

Det är nåt skumt med mig idag. Jag har ett enorm träningssug. Jag har varit ute på ÄNNU en powerwalk! Denna gång ensam och i skogen, men det gick det med. 7,5 km gick jag, det är inte illa pinkat.
Kom just från stan där jag var med pappa och fixade så att jag fick in min skatteåterbäring på mitt konto. Så nu är jag 2453 kronor rikare, tack och bock! Men dom måste nog tyvärr hamna på sparkontot om det ska bli något där, i allafall det mesta av det.
I've got the power!

Packar

Håller på med min packnig, ha hållt på sen förra inlägget, altså 2h 40min och ännu är jag inte klar. Det är svårt att välja kläder vill jag lova! Jag är i allafall en bit på väg nu och jag har imorgon på mig också. Tur att det är kul att packa och välja kläder. Borde nog plocka fram biljetterna redan nu också, har en känsla av att jag blir mos eler nåt liknande om jag skulle glömma dom.

Dagens nytta gjord!

Idag har jag varit fröken hurtig herself! Jag ställde klockan på 8.30 imorse 8.40 gick jag upp, klädde på mig och 9.00 var jag ute och hade påbörjat en powerwalk som jag dessutom fick Hanna att hänga med på!
Efter en 40 minuters promenad gick vi hem till henne och käkade frukost. Sen hjälpte jag henne att måla en vägg.
Så nu känner jag att jag har varit produktiv nog för att ta det lilla lugna resten av dagen.
Jag ska försöka komma på vilka kläder som ska få hänga med till Göteborg - det krävs extrem betänksamhet vill jag påstå!
Jag tvekar också på vilken resväska som ska få hänga med. En riktigt liten kommer inte på fråga. Men jag hämtade en medelstor hos Karin igår, men den var mindre än jag kom ihåg så frågan är om jag inte ska köra på den stora ändå... kanske ska ta fram det som ska med först innan jag bestämmer mig. Då ger det sig nog av sig självt ska vi se. Jag slipper i allafall släpa på iPodhögtalare, locktång och plattång för det får Petra ta med sig. Mohahaha

Data-tjyv!

Lena är inte så bra på att röja bort bevisen på att hon har lekt med min dator...

Bilder från förra kvällen

Här kommer lite bilder från kvällen igår då vi åt en romantisk middag och sen fortsatte romantiken uppe på Petras rum som ni kan se.
Jag orkade inte ta emot bilderna så att Petra skickade dom via msn. Så jag snodde dom helt enkelt från hennes blogg, därför blir det exakt samma bilder. Så för er som redan har sett dom på hennes blogg - här kommer en härlig repris!

Goder evening

Nu har jag lagat mat. Mamma har fått för mig att eftersom jag bara går här hemma och är arbetslös och inte "gör nånting" så ska jag få hjälpa till lite mer här hemma. Därför fick jag den stora äran att laga dagens middag.
Idag hade jg dock tur. Det fanns nån slags färdig rätt i frysen som jag slängde in i micron - Klart! men jag gjorde faktiskt en sallad till också, jag är ju inte helt hopplös!
Nu håller jag på att föra över bilder och musik mm från gamla datorn till nya. Har inte orkat göra det än, men nuså.
Senare ska jag gå hela vägen hem till Karin och hämta en resväska som hon har snott som jag vill ha. Big plans!

har gått med i bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Design

Nåå, vad tycks!
Lite nytt fräscht och nytänkande va? mjaa.. åtminstonde är det mycket roligare än det förra. Jag är nöjd!
Meen, jag kan ju inte ta åt mig all ära själv. Jag kan faktiskt inte ta åt mig nån ära alls... Det är petra som ligger bakom allt det här. Jag mitt sågspånshuvud fattar ju inte ett skit av det där. Så jag har sagt hur det ska se ut och Petra har gjort. Tack Petra!!

Caution

Bloggen är under ombyggnad.

sommaren för tre år sedan

Ingen missade väl den snygga bilden jag la upp häromdagen? Den när jag gömde mig för Rosie i englans sommaren 07?
Nu har Sara lagt upp några bilder från den resan på facebook också och det ska jag icke bespara er!
rooomies
när jag gömde mig för...
Devilchild!!
Så man såg ut altså!

Trötter

Idag är jag lite låg. Mest för att jag är trött, tror jag.
Dagen började med en tiny tiny chock. Jag var på min väg från Petras hus till busstationen, kollar mobilen som hade legat i jackfickan i deras hall ända sen jag kom igår eftermiddag. Där hade jag fått ett sms igår eftermiddag. igrån folktandvården där det stod att jag var välkommen på min tid den 11 Augusti 10.00, min tid som jag i vanlig ordning helt hade glömt bort. Bussen gick från malmköping 9.30, det fanns alltså inte en chans att jag skulle hinna och jag började noja mig om all böter jag skulle få och att jag dessutom skulle få betala för läkarbesöket med tanke på att jag har fyllt nitton.
Turen vände dock tack och lov (annars hade jag väl suttit här och gråtit över mina icke-längre.extisterande-pengar) min tandläkare var nämligen också sen, vilket gjorde att jag slapp böter och dessutom behövde jag inte betala för undersökningen eftersom det tydligen gällde det året man fyllde 20. Som pricken över i:t hade jag finfina tänder också.
Men.. jag har ändå en lite såndär nere dag då jag egentligen inte vill göra någonting alls.
Just nu sitter jag och dränker pommes i bearnaisesås - min frukost!
Vi kan ju tacka moder jord för det fina vädret vi har fått idag också. Jag sitter faktiskt utomhus just i detta ögonblick och njuter av det. Fullt påklädd och under tak... men let's face it, mina chanser att bli brun denna sommar är sedan länge sumpade.
usch va snuskigt det ser ut..
..men det smakar gott..

Day

Idag satte jag klockan på 10.30, vaknade, stängde av alarmet, vaknade igen 12.00, tvingade mig upp ur sängen.
Dom här få timmarna har jag inte ägnat åt så mycket mer än att äta frukost, kolla på tv, göra mig i ordning och äta lunch.
Nu ska jag sticka iväg mot Vårdcentralen och sätta mig på en buss mot Malmköping för idag ska jag busa lite med Petra.

Brist på Badrum

Vi ska göra om badrum och tvättstuga här nere. Jättekul! nu behöver jag inte längre skämmas när folk är här hemma och ska gå på toa. MEN jag har ju inget eget badrum längre! Och det är sjukt hur bortskämd man blir med det. Jag tycker det är jättejobbigt att behöva gå upp för trappen varje gång jag ska gå på toa eller borsta tänderna eller sminka mig.. PLUS att alla mina saker som jag brukar ha i badrummet inte får plats där uppe i skåpen, eller bättre upp - typ ingenting får plats. DS¨jag ölever som på camping ungefär, tar ed mig mina saker när jag ska göra nåt.
Mitt Portabla badrum:

SHIIIT

Jag har paniiiik!
Jag har fönster öppet här där jag sitter i mitt rum. hel plötsligt hörde jag bara ett "PLAFF" och så kollar jag på sängen, och då ligger det en groda eller padda där!!!!
Skitäckligt! jag kan ju inte sova med den i rummet och mamma och pappa vill jag inte väcka för dom har gott och lagt sig och ska upp tidigt imorn för att jobba.
Men jjag sprang upp för att hämta lena för hjälp.
Nu vaknade visst mamma så nu har jag fått hjälp.. puh!
Gud va tjej-tjejjig jag låter, men det kan inte hjälpas.

Väskan- opackad!

I did it!  älskar när man blir effektiv på kvällarna. Det är mysigt!
Nästa sak att göra kanske blir packlista till Göteborg - krävs mycket eftertanke där.

Elin gömmer sig..

Håller på och skriver på msn med Sara som var en av dom jag bodde tillsammans med under mina tre veckor i England år 2007. Hon skickade en bild på mig som hon hade satt ihop ifrån ett tillfälle som jag heöt hade glömt bort. Det var nämligen så att famijens ena barn, Rosie, tyckte väldigt mycke om mig och ville leka med mig hela tiden. Så en gång sprang jag ifrån henne och la mig under Saras säng och gömde mig.. aah minnen altså!
Jag bäck in the days. har jag spottat ut ett tuggummi på heltäckningsmattan där också?..

HEJ

Jag har inte gått och dött eller så. Inte heller har jag packat upp min reseväska..
Jag blev övertalad att hänga med ut och fiska på en sjö, först lät det tråkigt, men sen kände´s det som att det kanske inte var en så dum idé ändå.
 Men sen tillät inte vädret det riktigt.. Så här ligger jag ute i löt just nu faktiskt. Tror vi ska åka och köpa godis snart, får se om jag åker hem då eller hänger med tillbaka. Jag är inte så rolig idag märker jag, mest trött och seg, skyller på vädret (vet att jag skrev i mjorse att det var ganska mysigt, men jag har ändrat mig!)


ett par veckor gammal bild, men etferom jag fortfarande är lika snygg så funkar det bra ändå tycker jag.


Måndag

Måndag morgon, eller förmiddag, eller eftermiddag eller hur man nu ser det.
Idag så är mina föräldrar på jobbet. Det känns skönt att jag inte är på jobb eller i skolan.
Det regnar idag.. det känns ganska mysigt. Dagens stora uppgift blir nog att packa upp min väska, som förvånandsvärt nog inte är uppackad än... men jag väntar nog med det lite, först vill jag ha lite chill här i min soffa, det får man när man rent tekniskt sett fortfarande har sommarlov och det är sånt här väder!

mobbe-bil

Min mobbe är tillbaka igen! Jag har faktiskt saknat den lite, knapparn speciellt. Nu när jag har dom är det ju som massage för fingrarna jämför med den jag har haft tillfälligt. Om nån kollar min telefonbok så ser jag ut som världens ensammaste människa utan några nummer, men det är som vanligt.. När jag har skaffat några sen så SKA jag komma ihåg att skriva ner dom på ett annat ställe.. eller i allafall spara dom på minneskortet!


Portugal Dag 5

Och så blev det dags att resa hem igen då. Tidigt på morgonen fick man gå upp den här gången. Första gången jag vaknade upp på hotellet utan att solen sken- den hade ju inte hunnit gå upp än..
Den här gången hade alla pass med sig. Däremot blev flyget nästan två timmar sent, det var segt. Och så fick jag sitta bredvid en kille som luktade svett hela vägen. Flygplansmaten var heller inte lika god som på ditvägen. Det enda som var riktigt gott var osten och kexen, men hungrig som jag var petade jag i mig konstig fisk, risgrynsgröt och svampsallad ändå (eller, jag åt inte svampen i salladen men..)
Väl framme så kändes det knappt som man hade varit borta alls. Men jag tycker altid det är så när man har rest utomlands, att man inser att Sverige faktiskt är ett väldigt fint och bra land.
Vad har jag att säga om Portugal då?
Det är ett land där byggnaderna är förvirrande... det är liksom inga stora skillnader mellan lyxiga byggnader och ruiner. Med det menar jag att bredvid värsta lyxhuset så kan det såt ett hus som är helt förfallet och bredvid Hugo Boss-butiken ligger det en liten privt tobaks-affär liksom. Nu fattar kanske? Man vet liksom aldrig om man är i ett "fint" eller "fult" område.
Annars så är det mycket snälla människor och alla kör bil som galningar! Det bästa är vädret och det faktum att det är sjukt billigt att åka taxi!!
Hemma på långtidsparkeringen igen.
Det där motellet måste jag ta in på nån gång, coolt ju!

Portugal Dag 4

På dag fyra tog vi ett tåg ut till en liten ort som heter Cascais för att bada lite i Atlanten. Det var bland det kallaste jag har varit med om, i vattnet altså.
Det var inte ens meningen att vi skulle stå likadant, men det lyckades vi med ändå tydligen.
Söta hus fanns det gott om!
Världens största casino.
Min snygga saltvattensfrisyr!
Lekte lite med kameran..
Åt resans godaste middag!
Lekte lite mer med kameran.

Portugal Dag 3

Tredje dagen började vi med att spendera i Lissabons största köpcentrum. Det var roligt! fast det var mest märken som man är van med hemifrån så det var inte sådär värst exotiskt direkt.
På eftermiddagen sen så åkte vi en bergbana upp i bergen på ena sidan av staden, det var tydligen nåt känt område. Det var väl lite gulligt. SEn tog vi en promenad ner mot centrum för att sen gå upp i bergen på andra sidan där det var et annat känt område där det var så backigt att det inte fanns några riktiga vägar utan det var trappor överallt mellan husen. Där skulle jag aldrig orka bo!
Påväg till köpcenrumet stannade vi på en annan utsiktsplats, uppe i parken ovanför vårat hotell.
Tog kort på fina träd..
I köpcentret hade dom GRYMT goda laxmackor!
Iste!
Det finns väldigt många hus med kakelfasader i Portugal.
Dagens höjdpunkt- Middag!

Portugal dag 2

Första riktiga dagen i Lissabon började vi med det jag älskar att göra när jag är turist i en stad- åka sighseeingbuss. Det är ju så skönt, man får se typ allting utan att ens behöva anstränga sig!
Typisk renässans- byggnad säger jag som har läst kultur och idé historia.
Det är tur att det finns McDonalds över allt när man behöver en snabb lunch och inte orkar leta reda på nåt bättre.
Vi hoppade av bussen efter större delen av vägen för att bl.a. kolla på ett torn vid vattnet som var kännt för
något.
aah, Atlanten!
Att försöka svalka sig under en fin palm lyckades inte så bra, det var sjukt varmt!
Jag hittade en cool kotte!
Senare tog vi en spårvagn upp i bergen för att äta lunch nr 2 och besöka en borg där det var fin utsikt.
Borgen sedd nerifrån.
I Lissabon har dom en kopia på Golden gate-bron och en kopia på den där jesus-statyn i Rio de Janeiro
'
Jag var grymt imponerad av alla trottoarer. Varenda en såg ut så här! i Nån slags sten-mosaik-grej. Hur orkar man lägga sånt över en hel stad?!
Försökt kopiera Notre Dame också eller?
Jag år världens godaste choklad-glass med 70% kakao i. På bilden är jag ledsen för att den är slut.
Sen på kvällen blev det italiensk till middag, jag åt gnocchi (osäker på stavningen där) som var grymt god!

Portugal Dag 1

Fört höll vi på att inte komma iväg över huvud taget. Vi hade stått i en låång inchecknings-kö och vi skulle resa med våra internationella id-kort som pass. När det änligen är vår tur så kollar jag åt Lenas håll och ser att hon håller i sitt vanliga id-kort, hon har alltså inget pass!! Det var inte direkt så att vi hade överdrivet gott om tid eller så hellr. Men pappa och Lena tar en taxi ut till polisen för att skaffa ett tillfälligt pass åt henne, mamma och jag står och väntar, skitnervösa. Sen ringer pappa och säger att mamma också måste skriva på papprena, in i en taxi med henne ockå och så står jag där själv med alla väskor och ser tiden rinna iväg. Men vi hann som tur var!
Jag på arlandas parkering (vissa bilder blir snea här fast att dom inte är det på datorn, vet inte varför men ni får  vrida på nacken helt enkelt)
Trött efter fyra timmar i flyplan på hotellet. Hottellet var bra, låg centralt och hade god frukost!
Fin utsikt över en park från hotellfönstret också
Sen skulle vi ut och äta middag och fick se lite Lisbon by night.
Varmt och skönt runt elva på kvällen.

Nytt

Det blev inte så mycket shopping i Portugal. Det fanns inte så mycket tid och det är inte billigare än hemma eller så heller. Något som dom har mycket av är skor, det fanns sko-affärer typ överallt, det tyckte jag var trevligt och jag fick med mig två par hem.
Dom här fyndade jag i en affär där alla skor kostade 5 euro och äffärägaren inte kunde ett ord engelska. Det är inte äkta läder eller så, men 5 euro liksom!!! Så dom kan jag använda i höst när det regnar istället för att slita på dyra skor tänkte jag.
Sen hittade jag dom här. Dom är det äkta vara på och nåt portugisiskt märke - en souvenir!
En klänning (jaja, bilden är sne, men jag är lat idag så jag orkar inte ändra på det) tyckte den var söt, kanske använder den i Göteborg om en vecka.
Och så lite armband faktiskt. Helt otroligt med tanke på att jag köper smycken väldigt sällan.

Godmorgon

Oj! så skönt det var att sova i sin egen säng inatt.
Idag ska jag ha en lite recovery-dag. Som jag nämnde igår så åkte jag ju på en förkylning så fort vi kom dit, som jag inte ha tagit så väl hand om och bla.a pga förkylninngen så har jag legat vaken större delen av nätterna också och kämpat med att försöka andas. Så nej, idah ska jag ta det lite lugnt och skönt. Jag kanske packar upp väskan också, men det är ju sååå tråkigt! Jag gillar att packa men hatar att packa upp!
Och juste, jag ska lägga upp lite portugal-bilder här också.
Kolla vad jag har fått av Karins kompis Malin! En ikea-servis, det är koppar och bestick till också. Helt gratis, hon skulle väl skaffa en ny antar jag. Bra va?

The Return Of the Elin

Jag är åter tillbaka i svealand.
Potrugal är ett trevligt ställe, olidligt varmt ibland, men annars så!
Det kommer bättre beskrivning och bilder senare, typ imorn, kan jag lova! men just nu orkar jag inte med min dunder förkylning, lock för öronen och omänskliga sömnbrist.

Portugal

Hde förberett ett inläg här igår, men det hr visst inte sparats.Jag åker till Lissabon nu i allafall och det finns inget internet på hotellet så vi hörs inte förän på fredag!
Ha det bäst!
Adeus tchau!

nu blev det kväller

Och mörkt som satan. Det är verkligen kolsvart ute. Det var det inattl när vi skulle cykla hem också, på landsväg utan gatubelysning och jag hade inget lyse på cykeln heller, det var scary.. och gick inte särsilt fort om man säger så.
Jag sitter här i min soffa, inte på min vanliga plats dock, och har den här jobbiga känslan som man altid har nör man ska resa iväg nånstans- att man har glömt nåt jätteviktigt. Det är ju en sak som är skön när man åker med sina föräldrar, att så länge man har kläder och pass så klarar man sig typ. Resten kan dom fixa om det saknas. Det är inte direkt så jag skulle dö om jag glömde mobilen hemma heller, har ändå inte råd att ringa eller skicka sms, haha.
Jag har fått ett annat problem också, jag hade bestämt att jag skulle åka iväg imorgon, jag menar jag kommer ju inte vara utomhus så länge jag är i Sverige och när jag kommer fram kommer det vara sjukt varmt. Men så sa mamma att det kanske är kallt på planet, jobbigt läge huh? Apropå plan, jag hoppas dom serverar god mat där så jag har nåt att ser fram emot, annars kan det nog bli segt att sitta där i 3-4 timmar.
NU tror jag att jag ska gå och se om jag hittar något mumsigt i kylen.. det gör jag nog inte, tror att det är ganska tomt..
(Känner att det var ett tag sen jag skrev ett sånt här otroligt meningslöst inlägg bara för att skriva något)

Post

Nu när jag kom hem hade jag lite rolig post som väntade på mig. En tidning, framkallade bilder och en avi från Nelly.com. Dock inga av mina beställda studentfoton, folk som var här och firade mig lär ju börja tro att jag har glömt bort dom. Hur som helst, här är kläderna (och korten) bilderna är väldigt dåliga och har konstig färg, men ni ser på ju ett ungefär hur sakerna ser ut, kan man hoppas.

Goddag

Nu är jag hemma i Strängnäs igen, det känns inte sådär jättekul. Jag har fullt upp med packning och annat.
Tänkte skriva ett par ord om gårdagen. Det var inte värt pengarna, Björn-konserten var kul med resten var bara deprimerande eller vad man ska säga. Har en känsla av att jag inte kommer att återvända dit. Sen kan jag ju bara säga att värmlänningarna verkligen jhar en helt annan kultur än vad jag är van med. det är som att komma till ett annat land, fast att dom pratar svenska med rolig dialekt (för er som inte vethur det låter, kolla på fucking åmål, ungefär så). Sen ska jag nog inte gå mer in på den saken så här på internet där alla kan läsa.

Den här gången gjorde vi det ordentligt!


RSS 2.0