hard work work

Det ser mörkt ut på jobb-fronten.
Ringde chefen på citymail idag och dom vill helst bara anställa folk som ska jobba kvar i höstl, vilket inte jag planerar och trots att folk har sagt åt mig att göra det så kunde jag inte ljuga han rakt upp i örat bara. Så mitt safe-card på jobbmarknaden är inte längre så safe. DEssutom blev det lite dubbelmoral från min sida när jag började med att säga att "jaa men jag ska inte göra nåt speciellt i höst" för att nån minut senare säga "joo, men jag har ju planer på att åka till oslo och jobba.." smooth Elin!
Jag börjar bli riktigt rädd för att bli arbetslös i sommar altså, det vill jag inte!!

Shoppiiiing!!

Juste ja!
Studiebidraget kom idag. och vad passar bättre att fira det än att gå och shoppa upp nästan allt ihopa?

En mascara köpte jag, samma som vanligt för den tycker jag om!

Ett par nya heta brills blev det också



en asskön klännings-tröja-tunika-grej!

och sist men inte minst ett par vita tygskor. Ett måste så här års och man måste ju köpa nya varje vår eftersom dom bara håller en säsong, men men whatcha gonna do?

 


haj haj

Onsdag idag. På Fame i skolan var det fokus på andra akten, det gick hyfsat bra. Vi körde med kläder, jobbigt var det att byta om hela tiden, men kul också!
Andra saker jag har gjort idag är att träna, jag börjar fan bli stark! blir inte lika trött av medel-passen längre.
Efter träningen åkte jag hem och åt laxfilé, det var gott, sen hängde jag och Lenny med pappa till coop forum och köpte 2 kg godis. Dom har väldigt fula pet-flaske-vagnar där..

go'morron..

.. go'morron, hör fåglar sjunga glatt...
Sitter i datasalen denna morgon också, skulle ha gått hit i går morse med och gjort ett litet inlägg, men då hade datornerna damp och error och aids, så det gick inge vidare.
Vädret är mulet och lite småkyligt, men jag hoppas på sol senare idag, märker endå ingenting av vädret mitt på dan eftersom man är instängd i en mörk aula med dålig luft.
Fan va min mage kurrar, tur att det är fler tangenter här som snattrar, annars skulle det höras ganska så tydligt.
Nu ska jag göra nånting åt saken och äta min vanliga frukost, lingongrova, yoghurt och juice!

knapert värre

Har just gåttt över min ekonomi lite närmre och kommit fram till att efter att jag har köpt allt jag måste köpa den är månaden så blir det 170 spänn över till annat. Kul. och då ska vi inte ens tala om hur ycket back jag skulle ligga om jag typ tog lån för allt jag såg på stan idag när jag gick runt i väntan på tåget.

ska det vara så svårt att skaffa fram några papperslappar verkligen? ska önska mig en pengmaskin när jag fyller år.


elin fräsch

Smelly hair, smelly hair
what is she feeding you?..perhaps shampoo?

freeesch

Har stått i duschen en stund och tvättat mitt underbara råttfärgade, slitna hår. Men nu luktar det i allafall gott!
..måste göra nånting åt den där kalufsen altså..

btw så tror jag att jag borde kunna få den där klänningen till studenten. Mina päron har just slängt ut en jävla onödig summa pengar på dyra möbler, hur mycket glädje har jag av dom på en skala? helt klart fel prioriteringar från deras sida!

nemen oj! House har ju börjat!
toodles

flyttfeber!

Sitter och kollar runt på lägenheter. Guud va jag vill ta studenten och dra här ifrån! NU gärna, men så kul ska vi inte ha det. Men i höst ska det fanimej bli av. Oslo baby!

strängnäs ungdomar

Se upp för dom säger jag bara, om du inte känner för att få humöret helt förstört förståss.
har åkt stadsbuss i strängnäs två ggr idag. Båda gångerna var det skrikika fjortisar och ena gången var det en kille som satt å skrev på busschaffören att han skulle köra iväg trots att det var fem minuter tills bussen skulle gå (och denna unge skulle bara åka EN station). Andra gången var det massa killar som skrek och hade sig när jag gick på och sen hade som kilat fast en flaska i dörren så att den inte gick att stänga, myyyycket moget! dessutom så var det nån som hade lagt masssa godis på platsen jag satt på så mina byxor var fulla med klatigt godis i baken efteråt, mycket roligt....

tease-dag

Idag har varit en ganska bra dag. Känns som det blev ganska mycket gjort på musikalen och även fast huvudet värkte och magen kurrade när jag gick därifrån så var jag glad.
Efteråt gick jag på stan, skulle byta ett par skor till en större storlek, det misslyckades eftersom att det var slut på dom skorna, så jag fick ta pengarna tillbaka helt enkelt.
Men mina nvunna pengar åkte jag hem till Strängnäs och gick med Hanna ner till hamnen och åt glass tills solen så småninom försvann och det blev kallt.
Jag testade den ny "magnum Gold?!" den kan jag rekommendera för den var grymt smaskig!!
Synd bara att glass ska vara så in i helvete DYRT!

............

Vilka jävla äckel idioter det finns! dom borde fan spärras in hela bunten!!!!!

tidsfördriv

Sitter och lyssnar på lifehouse, det är mysigt.
Idag har jag provat en massa sommarkläder, är såå sugen på sommar så jag var bara tvungen, sorgligt bara att man inte kan ha dom på sig imorn bara.
sommarsommarsommar

god kväll

Sitter och halvglor på arn, den är tråkig..
Lenas kladdkaka var aldeles för torr.
Och jag har kommit på att jag behöver klippa mig, jag vill ha längre hår, men det börjar bli lite slitet i topparna. Jag tål verkligen inte när håret är skitigt eller slitet, så ändring tack! får se till att klippa mig på lovet eller nåt.

så här såg det ut sist jag klippte mig vilket var längesen, typ september?..


destiny

Även fast jag själv tycker att den där underbara klänningen som jag la upp igår är onödigt dyr för att jag bara ska använda den en gång så är det ändå typ ödet att jag ska köpa den.
Fick nämligen nyss ett mail dör det står att om jag köper den så får jag en klänning på köpet!

huh?

Altså är dom seriösa? är modet med nät-gubb-linne tillbaka?!
och nu ska man tydligen inte ens ha nånting under... det här är inget jag kommer hoppa på i alla fall..

god eftermiddag

Fick sluta mycket tidigare än väntat. TRE timmar för att vara exakt, det va en som var sjuk och detta gjorde att vi inte kunde göra så mycket som vi egentligen skulle. Så det vara bara mysigt att vara kvar en stund. Snälla Kersti bjöd på massa fika, det var mumsigt.
Som det ser ut nu så blir det mer mums för mej idag, Lenny har en kladdkaka på g i ugnen.
Resten av dagen ser väl ut ungefär så här: plugga lite engelska, äta middag, kolla på arn och se om man får sig en glimt av Joel Kinnaman (jag VET att jag är töntig) och sen är det bara att kolla efter kläder till morgondagen och fixa frukost och slänga sig på sängen.

Förresten så måste jag bara påpeka hur ljust det är ute, känns som klockan är typ tre eller nåt fast det redan är över sex. Det är bra, om bara solen ville titta fram lite så skulle det vara toppen!

good morning sunshines

I skolan. Det blir en lång dag idag, skola fram till 20.00 ikväll, jobbigt!
Men Kersti lovade att ta med nån gryta som vi skulle äta, så där har vi ju ett ljus i mörkret.
regna gjorde det i morse, det var blä, men jag hade paraply så min otroligt vacka frisyr (den som jag vaknade med) höll sig som den skulle.
Nu är det hard work med musikalen idag igen!

:/

Jävligt dåligt på joel-fronten idag också, bara lite i slutet.
Usch vilken besvikelse!

söngadskväll

Nu är det etfer 21.00 och söndag vilket betyder johan falk dejt med Petra, blev ju lite osäker förra veckan om det var värt att se nu eftersom joel kinnaman var med så lite sist. Men etfer att ha sett trailern för den här filmer så verkar det se ljust ut på joel-fronten!
Ska bli trevligt att få sig lite ögongodis såhär på kvällskvisten.

Studentklänning

Mitt sökande efter den perfekta klänningen förtsätter..
Och jag har hittat den! bara det att den kostar 1395 så mamma? Pappa?vill ni se mig vacrare än någonsin den tolfte juni eller inte?

Här är den, gå in på Nelly.com och kolla på baksidan också

Lipsy

 Här är min Plan B från Lauren Conrad

No 3

fyra, från bubbleroom

5, ganska tråkig egentligen, från Kristin Cavallari

6 Odd Molly

7 Paule Ka

och den här är en  potentiell klänning för kvällen sen, ganska billig också, från Vila


dear phone

Min mobil är lite knasig.
Fick tillbaka den för en vecka sen efter att det varit på lagning och såg till min förfäran (okej, så farligt var det kanske inte )att alla bilder, musik och nummer mm (att numrena var bort varförståss rikigtigt jobbigt) var borta.
Men nu idag så har bilderna och musiken bara ploppat tillbaka in i mobilen, hur skumt ör inte det på en skala?
Alla nummer har jag dock inte fått tillbaka men man kan ju inte få allt här i världen! ska komma ihåg att skriva ner alla min nummer nån stans, detta hat jag sagt länge, men det är enn sån sak som helt enkelt aldrig blir av.


Söndag sweet söndag

Försov mig i morse, men tack vare att pappa skjutsade ner mig till stationen så han jag med tåget min till e-tuna ändå. Trots äckligt regnt och lång väntetid innan träningen började så var hag riktigt pepp. Channette mådde ingen bra så hon var inte med och träna, men jag hade Heidi med mig som sällskap!

Efter träningen så gick jag ut på stan på jakt efter ett par cowboy-boots och fejktatueringar till min roll i musikalen. Ingen lycka på något av dom tyvärr... Men jag köpte ett par andra skor til mej själv som är en storlek för små.Hur detta gick till orkar jag inte förklara, men det har å göra med att dom var smutsiga och jag ville få ner priset lite diskret, detta misslyckades.

På tåget hem satt jag mitt emot en väldigt söt kille, så det var jobbigt att veta vart man skulle göra av blicken i dom 20 minuterna jag satt där.

Godnatt

Nu är det senare.
Övningskörningen gick bra, när jag väl fick klart fgr mig vilken pedal som var vilken.. (herregud, allt kan man väl inte komma ihåg eller?)
Imorgon ska jag vara en sån där hurtig människa som går upp tidigt för att träna, ska upp 8.30, vilket egentligen blir 7.30. Nu tror ni väl att jag är dum i huvet? och det kanske jag är också, men just nu känns det som en bra idé!
Därför måste jag sova nu, så godnatt och sov så gott!


bikini

Eftersom pappa är seeeg så fick jag lite tid öve för att kolla runt på bikinisar hitta dom här två som är helt ok, bästa jag har sett hitils typ.
Typ alla som jag har kollat på i affärer har verkligen varit jättefula nästan allihopa!

Kommer kroppen på köpet?


wroom wroom

Har varit ute en sväng med Gurre och sträkt på bena och låtit bli att plocka upp hundskit eftersom jag hade glömt bajspåse. Shame on me!
Bli inte för chockade nu.. men vet nu vad jag ska göra nu aldeles strax? Jag ska ut och övninsköra!!!!! det är nästan ett år sen jag satt bakom ratten sist så det blir intressant att se hur det blir..
Efter det så ska jag ta mig ut till Löt och käka lite smarrig mat. Sen får vi se vad mer kvällen har att bjuda på.

Nu är det bara ett körkort och typ en miljon som saknas för att jag ska få glida runt i en sån här.


Lördag morgon

I natt drömde jag en massa hemska saker, först var jag kidnappad och sen så hittade jag ingen studenklänning!! hemsk var det.
Spotify is back on track! tack och lov
Nu har jag ätit en onytig frukost och ska nog hoppa in i duschen, sen skulle jag behöva städa mitt rum... kul va?
btw, så failade jag igår, orkade inte vara vaken å kolla på filmen.. hårt liv man lever

Ungefär så här ser mitt golv ut just nu..


uppesittarkväll

Trots att jag är sjuukt tröttt och har lite huvudvärk, så sitter jag nog här i ett par timmar till. Såg nämligen att "Män som hatar kvinnor" går på tv och den är ju bra så det kan ju vara värt att se. Har ju sovmorgon imorn. Ska bli grymt skönt!

Har Lenny bredvid mej som kan väcka mej om jag somnar. Fast det är väl inte så troligt, jag är en sån konstig människa som aldrig somnar framför tv:n.


...

No luck! :(
Känner mej helt stenålders nu när jag sitter och lyssnar på iTunes, det var inte igår och låtarna är man ju lagin trött på. Usch fy och blä!

Säger till Spotify som Gabbe brukar säga när hon vil´l vara lite dramatisk "never again shall you break my heart"


hej igen

Nu sitter jag här och är spyfärdig efter allt godis jag har ätit, väldigt trevligt...
Var nyss ute och andades lite luft med Guran, det var gott!
Nu funkar inte mitt Spotify och det gör mej väldigt ledsen.. buhuhu
ska nog testa att starta om datorn och hålla tummarna!


godis in my heart

Sitter här med min godis burk från hemköp. Gillar väldigt mycket dom här fina burkarna man kan köpa godiset i nuförtiden, dom är så fina så!
Nu ska jag kolla på veckans avsnitt av Svenska Hollywoodfruar som jag ännu inte har hinnt se. Senare kanske jag joinar Mamma och Pappa när dom kollar på skavlan efterosm paret Rapace är med, men bara kaaaanske. Det är mer troligt att jag kollar på en av dom filmerna jag snodde från Petras dator i torsdags.

Creepy eyes jag lyckades med där


Uppdatering fredag

Nu har jag kommit hem, finally!
Fame gick bra idag, under eftermiddagen satt jag dock mest ner.. så det var lite segt, men det är sånt man får ta helt enkelt.
På lunchen var jag och köpte biljetter till alla jag känner som vill komma och se föreställningen sen i april.
Efter att skolan hade slutat så hängde jag med dannie till hemköp och köpte med mig lite fredags-godis, ska bli mumsígt sen (okej, jag har redan ätit lite). Efter det hängde jag som vanligt inne på åhlens, checkade väskor och solbrillor, har nu hittat tre potentiella solglasögon, får ta med mig ett smakråd nån dag som kan säga vilka jag ska köpa. För mammas pengar köpte jag sen lite syoss shampo, ska se om det är bra, luktar gott gör det ju i alla fall.
Träning var det dags för sen, jag hade svin ont i magen i början så det var inte sådär överdrivet kul, men sen gjorde vi situps, och fan va det hjälper bra mot magont, för efter det kändes det mycket bättre!

Nu kom min far hem med kebabpizza åt mig :)
Vi lär höras senare eftersom det inte händer något spännande i mitt liv idag. jag bara ska vara hemma och ta det lugnt idag, det ska bli grymt skönt faktiskt!


tidig fredag

Det är fredag, det är tidigt, jag är i skolan.
Just nu försöker jag spåra ett nummer på eniro som sms:ade mej igår kväll, jag har typ inga nummer kvar eftersom mina mobil har varit på lagning så jag vågade inte svara ifall att det var nån som skrev som jag inte ville prata med (vissa som man råkar ge ut sitt nummer till vill man ju inte veta av sen och då är det jävligt smart att ha kvar deras numemr så man kan låtsas som att dom fick fel nummer sen när som skriver).
Eniro sviker mej dock, njmret ger inga träffar, så jag får väl kolla runt l´bland mina vänner snart och se om nån känenr igen det.
Nu är det musikal på g, men först ska jag äta frukost, håller på och svälter ihjäl känns det som, har varit hungrig sen inatt! 

fame

Imorgon börjar det hårda arbetet med Fame på riktigt, sena kvällar på kontoret och hela köret!
Det kommer bli tufft och min mage är inte så vältränad som jag hade planerat att den skulle vara nu när jag snart ska springa runt i min rosa mag-tröja på scenen. Men förhoppningsvis kommer vi ha roligt ivarjefall.


musiik

Nån där ute som har ett hett musiktips till en flicka som jag som är sjukt trött på sin musik och som inte själöv orkar lyssna runt på spotify efter goingar?
Ja tack, give it to me!
(haha, jag gör tvärtemot petra, hon ger ut musiktips på sin blogg, jag känner mer att det passar att ta åt mig musiktips)

yo

Gick precis på ett erbjudande som jag fick hem i brevlådan idag, att få 6 nummer av CHIC gratis, det kan man ju inte tacka nej till, right?
Det kom från sisters, på kortet stog det att dom hade massa studentklänningar, men jag har varit inne där och kolalr, men har inte direkt fallit för nån, men nu ser jag nu faktiskt att det här klänningen var rätt fin, inte så jätterdyr heller, 799




later on

Nu har jag kommit hem ifrån arbetsförmedlingen. Kan inte säga att det gav så mycket, var mest förvirrad, har ivarjefall snackat med proffice och WorkAgent, så det är alltid nåt och så fick jag en massa gratisgodis också!

Nu blir det ingen middag eftersom jag lyxade till det med en stripsbricka för ett par timmar sen. Så nu ska jag fila klart lite på min projektrapport och lämna in den, sen ska jag duscha!!! han inte göra det etfer träningen så jag känner mej inte sådär döfräsch direkt.


Torsdagen 24/4

Idag har jag varit i skolan, shocking?! aa faktiskt!
För jag brukar vara öedig på torsdagar. Hursom helst så har jag ägnat dagen åt att skriva på min projektrapport som nääästan är klar. Och så har vi haft frojekt redovisning, det gick sådär. Kan ju säga som så att filmen som dannie, gabbe och jessica gjorde kickade ass! det var jättabra och mysig tyckte jag, man blev glad av den av nån anledning. Sen så var det väl inegn som blev direkt chockad över att l¨tarna som channette hade spelat in var asbra! måste köpa en skiva snarast möjligt.
Men men, visas skulle ju även vårat projekt och nu är det gjort också. skönt.
Nu ska jag springa iväg till friskis för ett medel/puls-pass, det kommer bli jobbigt, jag är inte så jättepepp, men har inte tränat på hela veckan så det kan behövas.
Efter det ska jag till arbetsförmedlingen i Strängnäs, dom har nån grej så man kan gå och lämna sitt cv till massa olika företag, så det kan ju vara värt att titta in på!

Hörs senare!

har problem

Måste ta med den här kära maskinen till skolan imorgon. Eller måste och måste, men jag orkar inte sitta i en stökig datasal och plugga i flera timmar på en oskön stol. Utan jag känner mer för att sitta i en mysig soffa med datorn i knät, så JA jag måste!
MEN jag har ingen datorväska, eller joo det har jag, men ingen som är tillräckligt stor..
Inget jag hittar är tillräckligt stort som samtidigt inte ör jobbigt att ta med sig och som skyddar datorn lite från att bli helt paj..
DET gottt folk! kan vi kalla problem!


Ska stämma Frank Dandy

Det borde verkligen inte vara lagligt att sälja så oerhört snygga trosor för över 100 spänn!
Det är ju som att provocera fram stöld!


våfflor mm.

Såg precis att det är våffel-dagen imorgon. Men jag kan nog sätta en liten peng på att det inte kommer serveras några våfflor i det här huser imorgon. För det första så tycker båda mina föräldrar att steka pannkakor och våfflor´är bland det tråkigaste man kan göra här i världen. För det andra så finns det ett Blom-syndrom som innebär att man aldrig kommer ihåg speciella dagar då man ska äta och fira olika saker.
Men men, jag får vara nöjd med att dom kommer ihåg min födelsedag och julafton!

Min katt försöker klämma sig in emellan mej och datorn, osmidigt som fan. Hon vill alltid gosa när jag inte har tid eller inte vill bli hårig, men när jag vill gosa med henne så har hon plötsligt nåntong viktigare för sig... eller så spelar hon bara svårtfångad, vill liksom inte erkänna att hon inte har ett liv utan vill få mig natt tro att hon har bättre saker för sig.. pfft!

pluggar IGEN

Dagens uppgift: Projektrapport
Detta kommer även bli morgondagens uppgift eftersom det inte finns en chans att jag hinner klart idag. Jag känner pressen av att den MÅSTE bli bra, annars bli det ett ig i betyget i år, för första gången i mitt liv, och det kan jag bara inte tillåta!
Det är sjukt hur mycket det har varit att göra i skolan nu mellan sport och påsklovet, och av vad jag har hört så kommer det bara bli värre... Vem fan var det som sa att trean skulle vara slapp?! den personen skulle jag allt vilja tala med!
Ett plus på att det är mycket plugg ar dock att jag känner mig så jävla duktig, och ibland så slår jag på stort och känner mej riktigt smart! det är inte fy skam det heller.


en onsdagseftermiddag

Nu sitter jag här hemma på min vcanliga plats i soffan och äter fruktsallad, det är goa grejjer det! och nåt nyttigt jag äter för en gång skull.
Jag fullföljde mitt löfte om att vara mer värklädd idag. Vårjacka och converse slängde jag på mig imorse och det var inte kallt eller blött alls utan funkade aldeles utmärkt, solen tittade ju t.o.m. fram då åch då, så nu funderar jag på att sätta ner foren ordentligt och slänga in vinterjacklan i förrådet där den egentligen hör hemma den här tiden på året, gör det nog senare om jag orkar..


Arbetsmiljö och säkerhet

Sitter på en lektion i arbetsmiljö och säkerhet. Vi ska göra en uppgift om handlingsplaner. Det är inte så kul tycker jag, därför sysselsätter jag mej med det här istället, mycket roligare!
Jag slutar efter den här lektionen, skööönt! ... fast som vanligt har jag ju mina kära läxor som väntar på mig därhemma, jippiiie!
Idag har jag lärt mig massor i skolan. Bl.a. Vad en navkapsel är, och tro det eller ej men det är faktiskt inte en rymdraket!

skolan

Sitter i skolan, har just skrivit en otroligt sofistikerad analys av en tavla från barocken.
Nu tog heidi och jag en bensträckare ifrån lektionen och satte oss här istället. Snart blir det tråkig engelska lektion, men sen får jag äta maaat, så det är ju alltid en ljusglimt i mörkret!
Vi hörs senare idag, I promise

22.00

En kväll som alla andra, jag sitter och gosar med datorn, tv:n på i bakgrunden, spotify rullar på förfullt, facebook och msn, ett och annat sms plingar till.
 Vilket jävla liv man har altså! En teknisk tidsålder minsann, lite sorgligt kanske..

Men skönt är det i varjefall!

Snart ska jag gå och syssselsätta mig åt en liten mer uråldrig sysselsättning, nämligen att sova. Är helt slut efter denna jobbiga tisdag, så det här blir nog det sista ni hör av mig idag

Godnatt!




fäärdiiig

Klar med läxor för idag! Love the feeling! (jaa, jag kan allt briljera med min engelska nu när jag har pluggat så fint)

Duschat har jag gjort också, och försökt hitta nåt vettigt att sätta på mig imorn.. utan att lyckas... men EN sak har jag bestämt i varjefall: Jag ska lämna dunjackan hemma oavsett väder imorgon, nu blir det strejk! verkar ju som att ingenting annat biter på det här envisa vädret!


köpa

Är ganska säker på att jag ska investera i ett par såna här högtalare. Min ipod-högtalare som jag har nu är nämligen inte sladdlös, vilket suger. och jag har inte råd med nåt fancy så dom här är ju perfekta, min lärare hade ett par såna och ljudet var absolut godkänt med tanke på att dom endast kostar 49 spänn!!
Så det blir fint på starnden i sommar :)


smart work

Jag och Channette är så smarta såå när vi pluggar engelska. Vi sitter och diskuterar dom svåra uppgifterna över msn, på så sätt blir det hälften på mycket jobb och dubbelt så mycket kul. DESSUTOM så behöver inte jag känna det som att jag är den enda som inte fattar ett skit av engelska läxan!
En gång slog vi på stort och gick till ett cafe för att plugga, det var mysigt, fast det resulterar ju såklart i att jag köper massa onödiga saker att äta... den gången var det en kille som blev gripen av polisen inne på cafét också, det var spännande!
Fast trots detta smarta system så är jag fortfarande inte klar med att analysera Carol Ann Duffs dikt "Shooting stars" vem fan bryr sig om poesi? särskilt inte när det är 30 frågor man ska svara på och hälflen av dom handlar om vilken litterary technique hon har använt, som att jag kan nåt om det? I don't think so! (ungefär så långt sträcker sig min engelska, eller aa inte riktigt men ni fattar poängen)

Det var den pausen det! Back to work

vill ha!

Fint väder! det är sjukt hur mycket jag saknar det, blir helt glad av att kolla på såna här mysiga vår/sommar bilder!

T.o.m. Eskilstuna är fint när det blir vår



Man kan bara ligga i solen och lyssna på musik



Eller så kan man gå till en hage och ha picnick



Eller leka med vatten



Om man vill så kan man göra brännmärken i en brygga när man grillar korv

Hursom helst så kan man göra en hel den eftersom dagarna är långa med varma ljusa kvällar..

.. ååh ge mig!!


inte Elins dag

Idag är det definitivt inte min dag!
Jag har varit svintröttt hela dagen, i skolan har jag mest haft tråkig håltimme plus ett prov som gick sådär, läste inte en viss fråga tillräckligt mycket så jag glömde svara på en grej jag kunde, sånt är så grymt irriterande!!
Se. när jag äntiligen åkte hem så orkade ja inte gå i äckel-vädret så jag väntade länge på min buss hem, men tror ni inte att jag missar den och blir tvungen att GÅ hem endå? joo, det gjorde jag..

Nu fortsätter dagen med att plugga engelska och arbetsmiljö och säkerhet. Yaaaaaaay! (ett väldigt ironiskt yaay)

En liten positiv sak har i varjefall hänt idag, jag har ätit en munk ifrån munkmannen, det var gott! och nu ska jag nog tröstäta en bit kladdkaka också. Om man skippar träningen så kan man ju lika gärna gå all out och vara onytttig rakt igenom, right?


later

Sitter och pluggar Nutida konst, det är tråkigt, men faktiskt inte så svårt den här gången, verkar det som, sen sitter jag väl här imorn och klagar över hur jobbbigt provet var..
Jag fick filmerna som vi gjorde på "Rörlig Bild" lektionerna förra året av jessica idag, dom var roliga att se på. Om man kollar på dom får man ju nästan för sig att vi hade roligt på lektionerna (vilket det inte var)
En annan sak som man får se är hur annorlunda Jessica och Petra ser ut nu jämfört med då och jag har inte ändrats ett dugg, vilekt är lite sorgligt för jag har faktiskt sett mer eller mindre likadan ut under hela gymnasiet - hur kul är det på en skala?
.. eller aa okej det var några veckor i ettan som jag fick för mig att blondera håret aldeles för mycket och det blev skitfult, men det är väl det enda..

Nej! mindre skrivande och mer pluggande var det!
Bye

måndag kväll

Gjorde misstaget idag att gå förbi lite affärer i väntan på tåget hem. Det skulle jag inte ha gjort och jag skulle absolut inte ha gått in på Sisters och hittat en skinnjacka som är sååå fin! och som jag nu känner att jag bara vill ha!
Bra, kan man ju tänka om det.. men det är INTE bra, för den kosta 2000 och det har inte jag råd med och det breaks my heart!

Jag har inte hittat nån bild på den för den finns inte på sisters hemsida. Men om nån med massa pengar läser detta, gå INTE in och köp den för då blir jag sjuukt svartsjuuk och ledsen och det vill inte jag, okej?

och så var det måndag igen

En solig måndag t.o.m. så jag hoppas solen jobbar på bra så att all snö som landade här utanför försvinner under dagen så att snön kan fortsätta åt rätt håll - att försvinna.

Idag vågade jag inte gå upp ifrån sängen på jättelänge. Det skulle nämligen komma en sotare hem hit och brasan är precis utanför mitt rum och jag hade naturligtvis ingen större lust att springa in i en svart, sotig, främmande man det första jag gör på morgonen. Så jag höll mig inne i rummet tills jag visste att han inte var där.
Jag tycker verkligen inte om när det är främmande människor hemma hos en och jobbar. Det blir alltid så akward och så vet man inte vart man ska ta vägen nånstans. Men nu är han borta i alla fall!

Nu sitter jag och äter frukost, sen ska jag ta ut Guran på en liten promenad och sen så är det dags att åka in till skolan. Jag måste åka dit en timme tidigare idag för jag har utvecklingssamtal ( en sak som borde ligga minst topp fem på listan av onödiga saker som har uppfunnits ).
Egentligen hade jag tänkt att plugga Nutida kons nu på morgonen, men p.g.a. den där jävla sotaren så tror jag inte att jag hinner.


fy farao

Nu är jag arg och besviken!
Det visade sig att dagens Johan Falk-fil bara bjöd på typ en minut med joel kinnaman :o
Vad är det för stil, det är väl förfan därför man kollar på filmerna, själva handligen brukar jag inte fatta så mycket av endå..
Men då är frågan om han inte är med i resten av filmerna heller, för i såna fall är det ju knappt värt att se!
Nej, nu är jag ledsen..

Söndagkväll

Söndagskvällen har jag spenderat på en spikmatta, det var skönt för min rygg.
Klockan nio, för en halvtimma sen började Johan Falk, vilket betyder att Petras pch min gamla söndagstradition är tillbaka igen.
Den innebär att vi sitter och kollar på Johan Falk medans vi över msn diskuterar om allt vi inte förstår och om hur jävla snygg Joel Kinnaman är! 
Detta är ett väldigt trevligt sett att förgylla en tråkig söndags-kväll. Och som om det inte vore nog bra med allt detta så har Lenny bakat kladdkaka som jag sitter och mumsar på.


Bilder från Lördagen

Här kommer lite bilder ifrån gårdagen.

Det var en lååång väntan på att pizzan skulle bli klar..

Men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge!



Right Lukas?



Petra och jag jobbade länge och hårt på denna smarriga efterrätt



Guran var med och lekte



Han hade lite för kul..



..Så sen fick han inte vara med



Med andra ord

Galenpanna - jävligt frustrerande spel, men kul!


Kung Elin

Trots att det är segdegsöndag så gillar jag det eftersom folk är så snälla mot mig idag. Nör jag gick upp imorse så hade jag förväntat mej att dagen skulle börja med städning av huset etfrer gårdagen. Men icke sa nicke! mina kära föräldrar hade redan kirrat den biffen och nu gick min syster Lenny upp och lagade mat till mig, så jag kan bara sitta här i min kungatron och ha det bra, I LIKE!


Bloggen 1 Vecka

Idag, söndag så fyller denna blogg hela EN vecka!
I utverderingen om veckan så kan jag säga som så att jämfört med när jag har bloggat förut så har det här varit 100 ggr roligare och mer beroendeframkallande. Och det är ju bra, för det betyder att mina, väldigt få, men kära läsare får fortsätta läsa, Congrats ;)

Gårkvällen var väldigt lyckad, det blev dock inte så mycket sömn inatt/imorse, men det hade jag ju inte räknat med heller. Är svintrött just nu men jag orkar inte sova så jag håller mig vaken helt enklelt. Så det här får bli en slapp-söndag tillsammans med datorn och tv:n. Lite plugg till mitt kommande Nutida-Konst prov ska jag väl kunna klämma in också, det är väl tyvärrr nödvändigt.

myskväll

Snart ska jag ta min doggydog och gå och möta Petra som är min första gäst ikväll.
Sedan kommer Filippa, Heidi, Dannie, Lukas, Gabbe och Channette över också.
Vi ska baka pizza, sjunga singstar, spela med andra ord, snacka skit och äta en massa skit.
Så det blir mysigt, trots att vi går i samma klass så är det många man typ aldrig ser endå eftersom man har så lite lektioner, olika scheman och individuella val osv. Men nu blir det lite quality time! :D

( och så här såg det ut ungefär i mars förra året, lite skillnad. men man börjar ju få hopp om att det ska bli så snart )


Utkast: Mars 20, 2010

Nu gott folk! är det vårväder ute!
så snart ska jag gå ut! .. och sätta mig i en bil, men endå ;) lite av det fina vädret kan jag ju ta del av ivarjefall!

Nu såhär till våren så finns det ju en hel del saker man får lust att köpa.
Bl.a. den här "Love Label" jackan och "warp" skorna.

Men sen så är det ju tyvärr så att jag vill ha en ganska dyr väska och ett par solbrillor också, så min ekomoni räcker inte riktigt till. Fast tack vare att jag fyller år i april så kanske jag kan få lite hjälp på vägen :)


guten morgen

Jahaja, vad var det jag sa igår kväll nudå?
Jo att jag säkert skulle vakna tidigt i morse, Och vem tror ni var vaken klockan 7.30 imorse och var pigg? den frågan behöver jag ju inte ens svara på, för jag antar att folk är tillräckligt smarta för att fatta grejjen. Hur som helst så tvingade jag mig själv att ligga kvar och sova vidare (sjukt att man ens ska behöva tvinga sig till nåt sånt när det i vanliga fall går så bra såå på vardagarna) och jah lyckades slumra vidare till 9.30, sen var det kört..

Nu har jag ätit frukost med mina päron och pratat jobb med dom och försökt lugna ner ders oroliga själar som inte tror att jag ska klara mig. Det har jag ju i och för sig inga garantier för heller, men jag kan väl säga som så att magkänslan säger att det kommer gå bra. Och vad har man att lita på här i livet om inte magkänslan liksom?

Ååh vad jag saknar hotellfrukost!


00.01

Nu är jag tillbaka här igen!
Jag är trött, med det känns lite för tidigt för att gå å lägga sig.. och så kan jag inte rktigt bestämma mig för om jag är hungrig eller inte.. knepigt. Det bästa vore om jag bestämde mig för att jag inte var det, för då behöver jag ju inte gå upp och fixa nån mat. Men å andra sidan så är det sällan som magen lyssnar på vad mitt huvud tycker är bra.
I morse vaknade jag en timma innan jag skulle gå upp, samma sak hände i tisdags, så jävla irriterande! så imorgon hoppas jag på att sova lääänge. Vilket inte alls är troligt med min nuvarande dygnsrytm som är s.k. "sund". Det innebär att jag har gått och lagt mig tidigt och gått upp tidigt under några dagar nu. Fy farao.
Fast det kanske är lika bra att vänja sig men tanke på att våran APU som är musikalen börjar om en vecka. Då är det bara att säga hejdå till livslånga sovmorgonar och pygmekorta skoldagar! för då är det skola mellan 8.30 till 16.00 VARJE dag!
Herregud! snacka om rutin man kommer få, det kan verkligen inte vara bra för hälsan! och när ska jag orka och ha tid att jobba på min välsnidade kroppsfigur?! den verkar det visst som att jag får lägga på hyllan ett tag...

Jag lägger in en litet fin "kollage" på mig själv eftersom jag vet att folk tycker det är roligare att läsa bloggar med bilder i

 


efter maten

För er som inte visste det så blir jag väldigt lätt övertalad av försäljare att köpa saker och ting. Detta höll på att hända mig idag i skolan av alla ställen!
Lukas har nämligen blivit försäljare av nån slags sportdryck gjort på typ bär som jag tyckte lät väldigt bra att ha efter hans lilla tal.
Trots att Gabbe övertalade mig att det var väldigt dyrt altihopa och att jag därför inte skulle ha något så kom jag endå på mig sjålv med att sitta och föra en egen reklam kampanj för mina föräldrar vid matbordet... bad Elin.. bad!


forts..

Ja men titta där var den ju!

'

Jag gillar att jag precis skymmer Petra där bakom! mohahahaha


Fredaaagsmyyys

Idag har det varit en lång dag!
Bl.a. så har jag och Filippa intervjuat ett skyddsombud och hämtat våran film från igår, jag har haft projektmöte, ätit pannkaka och kört igenom hela musikalen Fame som har premiär i april. Eller jaa, vi han inte med riktigt hela.. men nästan.
Sen gick jag till åhlens och provade massa solglasögon, som vanligt passade jag inte i ett enda par. Solglasögon gillar inte mej!.. men jag gillar dom.. snyft!
Tack och lov kom jag över sorgen och tog mig till friskis&svettis där ett medel-puls-pass väntade. Sjukt jobbigt vafr det och jag svettades som en gris. Men vad gör man inte för beachen 2010?
18.13 tåget åkte jag hem och hör och häpna det var i tid!
surt nog så blev det tågmöte i slutet av sträckan så tåget blev lite försenat endå och jag blev skitsur eftersom jag trpdde att jag skulle missa min buss hem. Men jag hade flyt för busssen var OCKSÅ några minuter sen så jag han med den i sista sekunden och då blev jag glad!

Nu ska min tomma mage få lite mat!

oops

haha vet nu vad jag just upptäckte?
efter att jag la upp det senaste inlägget om klänningen så gick jag in på min väl petras blogg och kollade, då ser jag till min förfäran att hon lagt upp samma klänning!
tjejjen måste verkligen sluta ha samma smak som jag!!

klänning

Har hittat en ny potentiell Studentklänning (snackar om den vita, även om den röda också är väldigt fin) fast jag är lite osäker på om klänningen är lite "för mycket"..
Hursomhelst så kommer den från H&Ms Garden kollektion


bara måste skriva av mig lite till..

Var hos Hanna den här eftermiddagen/kvällen och lekte med henne och Alex. Jag bytte vatten åt deras vattenagamer som jag ska ta hand om när dom är i thailand tre veckor!!! (bitches) och det gick väl sådär kan jag säga.. ( undrar lite vad hon tänkte när hon frågade om jag kunde göra den uppgiften, för jag antar att hon vill att Åke och Rut ska vara levande när hon kommer tillbaka)

Sen åt jag en pankaka med nutella - soo good!
Sen kollade vi på "sveriges värsta bilförare" och jag säger bara så här: Att om dom där ägghuvena har lyckats få körkort så borde fan jag också kunna klara det. Så nu ska jag fanimej ta mig i kragen och sätta mig bakom ratten så fort snön försvinner!
- Vilket verkar bli ganska snart, för klockan ära ganska sent och det är fortfarande varmt ute!! och idag var det massvis av slaskblask!! YAAY

Vår = Still Cool!


utvärdering: projektarbete

Det är sjukt vad jag känner att jag har blivit beroende av det här bloggandet, kom inte hem förän nu och hade typ abstinens eller nåt!

Jaha, cut to the chase! Projektarbetes redovisning var det ju idag vilket innebare att vi tre gånger spelade upp en liten sketch om att sälja tonåringar mitt på fristadstorget  i Eskilstuna, det hela skulle ske utan att vi skulle skylta om att det var en teater som började så och så, lite som en happening.  Därför gick jag runt ensam en bra stund och köpte korv som jag sen åt (Guuud vad jag inte är sugen på varmkorv nu) iförd bonde-kläder.
Detta var ju, som ni kanske kan förstå, aningen pinsamt. Plus att själva sketchen i sig inte var särskilt bra genomförd och typ totalt 30 pers totalt på alla tre föreställningarnaeller nåt stannade å kollade. Jag kan i och för sig förstå dom till visss del antar jag...

Dagen blev ju inte bättre av att vi senare var tvungna att lägga in det vi hade filmat, men vi hade inget usb så vi kunde ta med oss det sen. Som tur var fick vi låna ett av en lärare. Då återstod det bara att lyckas få in filmen från bandet-till datorn - till en fil - till usb. Det lyckades tack vare Jessica som faktiskt kommer ihåg något från rörlig-bild lektionerna.
En liten hake dock, efter lång väntan så visar det sig att filen som var på 5,36 G inte fich plats på ett usb-minne på 2 G. Chocking!
Det var så Filippa och jag som var kvar och vi hade bussar och tåg att passa så en snäll lärare erbjöd sig att fixa det åt oss! great! men.....
Vi måste träffa han 09.00 imorn! vanligtvis börjar jag 13.00 på fredagar, så det känns ju sådär lagom kul..

 


produktiva elin i farten

I mitt, förmodligen, sista inlägg för idag ( jäklar va jag har varit produktiv ) så vill jag bara skaffa lite pluspoäng genom att säga att jag idag har sökt ytterligare två sommarjobb. Jag vet inte hur många jag har sökt nu, men det borde väl vara nästan 20 i varjefall tycker jag. Inte ens i närheten av hur duktig jag var förra året- hela 70 jobbsökningar!
Hursomhelst så skickade jag iväg mitt ego-boostade cv till en städfirma och ett till cafét tingsgården där dom ville ha en "diskare" det tycker jag låter aldeles utmärkt! jag kan stå där i bakgrunden och duska andras äckliga talrikar och fastbrända kastruller (detta har jag ju faktiskt efrarenhet av sen mitt förra sommarjobb då kin kära vän Carina, kocken, alltid brände fast sin styvade dillpotatis) det ör faktiskt rätt kul ibland!
Så jag håller tummarna för det nu!


..

Jag borde ha förstått att jag skulle förklara det där med bananen mer detaljrikt eftersom min vän filippa just ställde frågan om bananen ska skalas innan man slänger in den i frysen. och svaret är: Ja det ska den!


senare..

 Mitt känslomässiga läge just nu är lite smått panikslagen inför våran projektredovisning imorn! Tro mig, det kommer gå käpprakt åt helvete som bönderna säger! En medlem är sjuk, jag är inte 100 på mina repliker och vi har typ aldrig kört igenom det, it's gonnabe a fiasko!!!

Till roligare läsning: Här kommer ett tips från husmor-elin:
Om du som jag har bestämt dig för ett liv i nyttans tecken (ivarjefall så här på våren innan badsesongen) så kan du fejka din egen glass genom att lägga in en banan med en pinne i i frysen! Supersmarrigt ;)


16.18

Denna eftermiddag har jag ägnat åt att äta kyckling, kolla på ghost vhisperer och That 70's show och kollat på fina (några av dom waaaaay för dyra) skor!
Nu ska jag sträcka på mina långa spiror och ta en promenad med min vovve Guran.


Fornarina  Nelly Shoes PrimeBoots   Acne      Nelly Shoes  Nellt Shoes

 


en onsdagsmorgon på st.eskil

Har just haft en lektion om barockens arkitektur där läreren ingela förde en reklamkamanj för slottet versailles (trots en och en halv timme om det så är jag inte riktigt säker på stavningen). Jag har även hunnit med en till grej denna morgon, Lukas och jag har kört lite opera-rim med en melodi som går så här : laa lalalala laa lalalala laa.
Nu ska jag gå och göra mitt engelska prov, önska mig lycka till (kan behövas) sen ska jag träna på Friskis! :D


senare samma dag

Smet iväg en stund ifrån mina Compound Nouns - som jag för övrigt inte fattar ett skit av - för att ta en dusch tillsammans med Spotify, det är ju bara så grymt TRÅKIGT att duscha utan musik!
nej! detta blev en kort visit, nu ska jag kolla vad jag ska ha på mig imorron (vem har tid att göra det på mornarna liksom, då får man ju gå upp fem) sen är det back to work ett tag innan jag äntlígen får stupa i sängen.


Tisdag 16/3

Pluggar till engelska prov imorn som gör att självmordstankar tränger sig in i min redan aldeles för överfulla hjärna. MEN alla måste ju få ta en paus ibland.
Idag har det varit en solig och fin dag, det har faktiskt dom flesta dagar varit på den senaste tiden, men nog vore det trevlig om det också kunde bli lite varmare så att snön försvann FORTARE! Det är ju helt sjukt hur glad man kan bli av att se en bit asfalt så här efter vintern. Jag längtar sååå efter att gå runt i tygskor och jeansjacka.
Så snälla moderjord, Ge mig värme!



Inte coolt!

Coolt!


studentklänning

Jag har under en tid kollat mycket efter en studentklänning  (utan något resultat ) men nu börjar det i varjefall komma upp några stycken lite här och var. Tyvärr är det inge klänning hitils som har velar säga klick med mej men dom här två tyckte jag var söta (dock inte tillräckligt för att jag vill köpa dom).
Den gråa är från koola  anna och de vita är från Ida Sjöstedt.

 Dessa två små svarta tycker jag också om, fast dom har absolut ingenting med studenten att göra.
Den högra är också från koola anna och den vänstra från Rare Fashion


Måndag morgon


Måndag morgon! Det betyder sovmorgon i Elins värld. varje måndag består av att sova länge, gå upp och ta en dusch (egentligen hatar jag att duscha på mornarna, men jag kommer aldrig ihåg att göra det på söndagkvällarna) sen går jag och sover en stund till - eftersom jag blir helt slut efter att stå i duschen - sen gör jag frukost och kollar på barnprogram på tv, sen gör jag mig i ordning och går ut med min vovve, efter det är det dags för lunch och SEN skola.
FÖRUTOM idag som är en sån här härlig början på veckan då jag måste sätta mig ner och PLUGGA! ... suck..

söndagen


Denna söndag har jag ägnat mig åt att plugga eftersom jag i kommande vecka har självmords-aktigt mycket läxor och prov för at vara den lite halv-lata estet som jag är!
 Igår - lördag hade vi fint besök här hemma av familjen schmidt som kom och firade min födelsedag waaay i förväg (eftersom jag är så upptagen i april då jag fyller år med musikalen fame som vi håller på och sätter upp i skolan) det var mycket trevligt!
Dom hade införskaffat mig ögonskuggor från make-up-store, det gillade jag starkt!

TRE bloggar - EN livstid


Jaha då var man åter tillbaka i bloggarlivet.
Detta är min tredje blogg under min livstid och jag kan säga som så att mina två förra inte gåttt så bra. Jag har helt enkelt inte varit så duktig på att hålla igång skrivandet.
Men! nya tider ny blogg, vad som helst kan hända!

Anledningen till att jag har gett mig in i detta igen beror på min käre vän Petra precis skaffade en blogg och det gjorde mig sugen. Plus att då kan hon svara på alla mina kommentarer som jag - redan efter det två dagar som hon haft bloggen - skrivit ner där.

Så jaa, vad kan jag säga, välkomna att läsa om life of Elin!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0